Nekem van AA és AAA töltőm 230V-os hálózati, és 12V-os szivargyújtós csatlakozóval, tehát menet közben is tölthetem a cuccost! Max az aksit fogja szívni, dehát minek a generátor a kocsiba?DBandesz írta:Van 8 db SkyBridge márkájú PMRem. el tudom ajánlani a köz érdekében, de van néhány bibi:
1. Csak 5 db-hoz van akkumulátorom. (Egybe 4 db AAA akksi kell)
2. Összvissz 4 db autós töltőm van.
Szóval akinek van motyója, az hozza.
Toyota Múzeum - Németország, 2008 április 25-27
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
DBandesz, Ti mikor akartok indulni? Mert ugye mi is Szentes irányából érkezünk.... szóval mehetnénk együtt!
Sajna nekem nincs PMR-em, de ha jól számoltam a felajánlásokat, akkor jutni fog
A sátor elő van készítve vésztartaléknak, de szerintem már szinte biztos, hogy ennyi szálláshelyet nem találunk egy helyen, 8-10 helyek még talán vannak, de huszon.... hely nincs
Ha valakinek tudok akármibe segíteni, nullahat-20/kilenc-41-húsz-38 a számom! Bandesz, valahogy Te is juttasd el a számod, és felvesszük a kapcsolatot!
Addigis száraz utat, meg olcsó gázolajat mindenkinek
Sajna nekem nincs PMR-em, de ha jól számoltam a felajánlásokat, akkor jutni fog
A sátor elő van készítve vésztartaléknak, de szerintem már szinte biztos, hogy ennyi szálláshelyet nem találunk egy helyen, 8-10 helyek még talán vannak, de huszon.... hely nincs
Ha valakinek tudok akármibe segíteni, nullahat-20/kilenc-41-húsz-38 a számom! Bandesz, valahogy Te is juttasd el a számod, és felvesszük a kapcsolatot!
Addigis száraz utat, meg olcsó gázolajat mindenkinek
kisa.
E12 facelift
E12 facelift
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Sajnos végkimerülésig azon vagyok, hogy szállást találjunk magunknak, de egyszerűen csesznek vissza válaszólni, vagy nem megfelelő létszámú hely van!
Most ki ment 4 mail megint köztük kempingeknek is, hogy mennyire lehet számítani! (1 sátorhely, autóparkolás, wc-fürdőhasználat, adó)
Ezeket úgy kell majd számítani, hogy osztva kettővel, mert ugye mindenki 2 fős sátorral jönne! Ha jól tudom!
Ha jön a válasz, infot egyből közlöm!
Most ki ment 4 mail megint köztük kempingeknek is, hogy mennyire lehet számítani! (1 sátorhely, autóparkolás, wc-fürdőhasználat, adó)
Ezeket úgy kell majd számítani, hogy osztva kettővel, mert ugye mindenki 2 fős sátorral jönne! Ha jól tudom!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
jó lesz a kemping isBiagio írta:Sajnos végkimerülésig azon vagyok, hogy szállást találjunk magunknak, de egyszerűen csesznek vissza válaszólni, vagy nem megfelelő létszámú hely van!![]()
mi 3an leszünk 4fős sátorba! majd arra kell figyelni, hogy este valami fűtőfolyadékot magunnkhozvegyünk, mert 10°c körül lesz hajnalan.... vagy ha a van áram, akkor villanylepedő
kisa.
E12 facelift
E12 facelift
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

2 perce kaptam a hírt telón Biagio-tól, miszerint VAN SZÁLLÁS !!!!!!!!
Ennek a sz**ásnak is vége. Passauban leszünk, 4 kőház, elférünk majd benne mind. 5000 ft/fő/éj alles zuzahmen -- ezzel számolni is lehetett.
Megnyugodhatunk.
Ami viszont változás és ez köre-mailben is megy, hogy 18h-ig oda kell érni!
Ergo: kései a 10h-s tali. legalább 9h-ra van szükség, ha még vásárolgatni is akarunk és valszeg nem állunk meg annyiszor.
Így is számolni kell még kb 25 km-rel, amit Ausztriában teszünk autóúton és majd Passaunál megyünk át a németekhez
Örvendezzünk vala, rést ütöttünk a fritzek bástyáin és bevesszük Passau-t!!
Ennek a sz**ásnak is vége. Passauban leszünk, 4 kőház, elférünk majd benne mind. 5000 ft/fő/éj alles zuzahmen -- ezzel számolni is lehetett.
Megnyugodhatunk.
Ergo: kései a 10h-s tali. legalább 9h-ra van szükség, ha még vásárolgatni is akarunk és valszeg nem állunk meg annyiszor.
Így is számolni kell még kb 25 km-rel, amit Ausztriában teszünk autóúton és majd Passaunál megyünk át a németekhez
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

És a szállástól mennyire van a múzeum?Zed Kristianz írta:2 perce kaptam a hírt telón Biagio-tól, miszerint VAN SZÁLLÁS !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megnyugodhatunk.