ELADÓ COROLLA
Corolla Liftback '82
Errõl a TE71-esrõl tud valaki valamit? Nem közülünk adja el valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-5795664
200e.Ft-ot olyan alacsony árnak tartom, hogy porrá rohadt alvázú, lelakott belsejû, széthajtott motorú autóra számítok, de a képek (igen, az a kettõ) eddig nem errõl adnak bizonyságot. A jobb ajtó alja rohad és a lámpák alatt találni még rozsdafoltot a kinagyított képeken. Viszont meglepõen szépen futnak a vonalai.
Írtam az eladónak, hogy küldjön még képet és valami leírást. Ha tetszik még azok után is, hétvégén elmennék megnézni. Valakinek valami megosztani valója van, hogy mikre figyeljek ennél a szériánál, vagy nincs különösebben semmi, csak ami egy átlag régi autónál? Köszi!
200e.Ft-ot olyan alacsony árnak tartom, hogy porrá rohadt alvázú, lelakott belsejû, széthajtott motorú autóra számítok, de a képek (igen, az a kettõ) eddig nem errõl adnak bizonyságot. A jobb ajtó alja rohad és a lámpák alatt találni még rozsdafoltot a kinagyított képeken. Viszont meglepõen szépen futnak a vonalai.
Írtam az eladónak, hogy küldjön még képet és valami leírást. Ha tetszik még azok után is, hétvégén elmennék megnézni. Valakinek valami megosztani valója van, hogy mikre figyeljek ennél a szériánál, vagy nincs különösebben semmi, csak ami egy átlag régi autónál? Köszi!
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Re: Corolla Liftback '82
Van fórumtag, aki ismeri, ha visszább keresel valamelyik topicban, meg fogod találni (na jó, csak hogy lásd, milyen jó fej vagyok: Katt!lmx írta:Errõl a TE71-esrõl tud valaki valamit? Nem közülünk adja el valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-5795664
Józsi viszont igazat szólt ismét, ez nem egy coupe, hanem egy 3 ajtós liftback. Persze ez sem túl gyakori (és szerintem szép is), de a coupe azért ritkább.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Nem azért KE70, mert nem kupé, hanem mert 4K motor van benne és nem 2Tmontoya írta:Van fórumtag, aki ismeri, ha visszább keresel valamelyik topicban, meg fogod találni (na jó, csak hogy lásd, milyen jó fej vagyok: Katt!lmx írta:Errõl a TE71-esrõl tud valaki valamit? Nem közülünk adja el valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-5795664
Írtam az eladónak, hogy küldjön még képet és valami leírást. Ha tetszik még azok után is, hétvégén elmennék megnézni. Valakinek valami megosztani valója van, hogy mikre figyeljek ennél a szériánál, vagy nincs különösebben semmi, csak ami egy átlag régi autónál? Köszi!). Ez alapján nem tûnik rossznak.
Józsi viszont igazat szólt ismét, ez nem egy coupe, hanem egy 3 ajtós liftback. Persze ez sem túl gyakori (és szerintem szép is), de a coupe azért ritkább.
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Ezt magam is tudom, de leginkább nem coupe, hanem liftback. Ha K motoros coupe lenne is többet érne.[Walaki]D`Lair írta:Nem azért KE70, mert nem kupé, hanem mert 4K motor van benne és nem 2Tmontoya írta:Van fórumtag, aki ismeri, ha visszább keresel valamelyik topicban, meg fogod találni (na jó, csak hogy lásd, milyen jó fej vagyok: Katt!lmx írta:Errõl a TE71-esrõl tud valaki valamit? Nem közülünk adja el valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-5795664
Írtam az eladónak, hogy küldjön még képet és valami leírást. Ha tetszik még azok után is, hétvégén elmennék megnézni. Valakinek valami megosztani valója van, hogy mikre figyeljek ennél a szériánál, vagy nincs különösebben semmi, csak ami egy átlag régi autónál? Köszi!). Ez alapján nem tûnik rossznak.
Józsi viszont igazat szólt ismét, ez nem egy coupe, hanem egy 3 ajtós liftback. Persze ez sem túl gyakori (és szerintem szép is), de a coupe azért ritkább.![]()
![]()
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Lenne pénzem már hívnám is... alkatrésznek is jó, ha nagyon össze lett csukva és csúnyán állnak ott a dolgok!Lackó írta:A bal elsõ lámpa füle nem éri el a zárhidat...van kb 2 centis rés köztük.
Van ott baj, nem kicsi. Mondjuk az a 150-es ár talán megérné, már csak
a tartalom miatt is. Kouki !
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Dettó !Bohi írta:Lenne pénzem már hívnám is... alkatrésznek is jó, ha nagyon össze lett csukva és csúnyán állnak ott a dolgok!Lackó írta:A bal elsõ lámpa füle nem éri el a zárhidat...van kb 2 centis rés köztük.
Menne is bele a Sedanba az erõforrás !
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Dejó lenne! Még egy sedan GT(i)!!!Lackó írta:Dettó !Bohi írta:Lenne pénzem már hívnám is... alkatrésznek is jó, ha nagyon össze lett csukva és csúnyán állnak ott a dolgok!Lackó írta:A bal elsõ lámpa füle nem éri el a zárhidat...van kb 2 centis rés köztük.
Menne is bele a Sedanba az erõforrás !Orsiéba meg a 4A-FE....
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II

+