Japkerben volt. Persze tagadták.Funkii írta:Keresek E11 gyári hátsó szárnyat. Ebayen már kinéztem egyet, de ha valaki itthon is tud valami tippet adni hol nézzek szét, megköszönném.
E11 alkatrészek (1997-2002)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Funkii
- Visszajáró

montoya írta:Japkerben volt. Persze tagadták.Funkii írta:Keresek E11 gyári hátsó szárnyat. Ebayen már kinéztem egyet, de ha valaki itthon is tud valami tippet adni hol nézzek szét, megköszönném.Amikor szétnéztem a raktárban, én szúrtam ki. Lehet kapni utángyártottat is, az sem sokkal drágább. Ha a japkerben kifogsz színben stimmelõt, azzal malacod lesz, mint nekem az elsõ toldattal.
Kösz a tippet, írok nekik.
Corolla E11 facelift 1.4-->1.8 4ZZFE

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Vaterán van. Keress vissza a Spoiler topicban
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Dr Corolla
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2000
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6 TTE
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
3ZZ ECu-m és leömlõm van. Azonban az ECU az imo egysége, a gyújtáskapcsoló körüli érzékelõje és a gyári kulcsa nélkül nem ér túl sokat. Kulcsom sajnos nincs, többi van. Relatív, hogy ezekre mennyi a reális, spoilerre szerintem simán játszik Japker, de akár már 6-8-10 ezerért is kifoghatsz a neten.
Funkii:
viewtopic.php?t=129
Funkii:
viewtopic.php?t=129
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Dr Corolla
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2000
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6 TTE
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- lexuxka
- Visszajáró

Üdv
Ha már a szárnyakról van szó gondoltam felteszem itt a kérdésemet talán nem baj...A hátsó szárnyamat szeretném levenni az autóról ami a képen is látható!A kérdésem az lenne hogy ugyebár 3 db már nen is tudom 5ös vagy talán 6os csavar fogja fel!A problémám az lenne hogy jelenleg nincs anyagi az egész hátsó ajtót lefújatnom,csak valami ideiglenes megoldás kellene ami nem csúnya és a víz is kint marad a csomagtartóból ha létezik egyáltalán ilyen megoldás a hegesztésen és a festésen kívül...?Akkor marad a spórolás tovább!Elõre is köszönöm!
http://kepfeltoltes.hu/view/110220/F_ny ... es.hu_.jpg
Ha már a szárnyakról van szó gondoltam felteszem itt a kérdésemet talán nem baj...A hátsó szárnyamat szeretném levenni az autóról ami a képen is látható!A kérdésem az lenne hogy ugyebár 3 db már nen is tudom 5ös vagy talán 6os csavar fogja fel!A problémám az lenne hogy jelenleg nincs anyagi az egész hátsó ajtót lefújatnom,csak valami ideiglenes megoldás kellene ami nem csúnya és a víz is kint marad a csomagtartóból ha létezik egyáltalán ilyen megoldás a hegesztésen és a festésen kívül...?Akkor marad a spórolás tovább!Elõre is köszönöm!
http://kepfeltoltes.hu/view/110220/F_ny ... es.hu_.jpg
Svájcban órát,Japánban autót gyártanak!!!
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

ma voltam japkerbe, van egy komplett G6 3 door, tökéletes üléssel- belsõvel, van ködlámpa, bár az egyik oldali sérült, koptató elõre, hátsó spoiler mûszeregység meg ami még kell, piros az autó és nagyon jóállapotú benne minden. Ha valakit érdekel szóljon és segítek, egyenlõre azt mondták a belsõ térre már valaki kért ajánlatot, amire 100.000 ft ot mondtak, ebbe bennevan a 4 ülés, a padlószõnyeg, oldalkárpit stb.

E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
- Funkii
- Visszajáró

gondolom nem liftback..Zoo.HUN írta:ma voltam japkerbe, van egy komplett G6 3 door, tökéletes üléssel- belsõvel, van ködlámpa, bár az egyik oldali sérült, koptató elõre, hátsó spoiler mûszeregység meg ami még kell, piros az autó és nagyon jóállapotú benne minden. Ha valakit érdekel szóljon és segítek, egyenlõre azt mondták a belsõ térre már valaki kért ajánlatot, amire 100.000 ft ot mondtak, ebbe bennevan a 4 ülés, a padlószõnyeg, oldalkárpit stb.![]()
![]()
Corolla E11 facelift 1.4-->1.8 4ZZFE

- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

nem nem lift, ugyan az ami nekem van csak plusz 15 év
nincs új, csak ami eddig is. Yaris van 1 még aminek szinte csak a kerekei hiányoznak, meg ez a G6 a legjobb, télleg szép ülésekkel meg kütyükkel, akinek E11 van annak nagy lehetõség a sportosításra. Még toronymerevítõ is van benne ha jól emlékszem, ha E8 jönne nekem szólnak amugy is
De am irjatok ha kell vmi, aztán beszerzem más típusra is, e8 már ugyse sok van. 4WD re is van tetõspoiler meg sokminden.
nincs új, csak ami eddig is. Yaris van 1 még aminek szinte csak a kerekei hiányoznak, meg ez a G6 a legjobb, télleg szép ülésekkel meg kütyükkel, akinek E11 van annak nagy lehetõség a sportosításra. Még toronymerevítõ is van benne ha jól emlékszem, ha E8 jönne nekem szólnak amugy is
De am irjatok ha kell vmi, aztán beszerzem más típusra is, e8 már ugyse sok van. 4WD re is van tetõspoiler meg sokminden.
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+