E8 - (1983-1987)
Üdvözölek beneteket segítséget szeretnék kérni!
Van nekem is egy toyota corolla liftback 1.3 2a motorú személyautóm amiben tönkre ment a vákum membrán ami a gyújtás elosztó házon van felszerelve és szeretném kérdezni hogy nem e tudnátok hozá valhol alkatrészt jó lenne bontva is ha lenne? Válaszotokat elõre is köszönöm! Misi 
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Re: Üdvözölek beneteket segítséget szeretnék kérni!
Kérdezd meg a bontókat, pl japker. Nekem volt, de eladtam már sajnos...Misi21 írta:Van nekem is egy toyota corolla liftback 1.3 2a motorú személyautóm amiben tönkre ment a vákum membrán ami a gyújtás elosztó házon van felszerelve és szeretném kérdezni hogy nem e tudnátok hozá valhol alkatrészt jó lenne bontva is ha lenne? Válaszotokat elõre is köszönöm! Misi
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
Re: Üdvözölek beneteket segítséget szeretnék kérni!
Az a baj hogy sokal beszéltem már de nem tudtak segíteni sajnos de azért nagyon köszönöm hogy segítetél volna!Bohi írta:Kérdezd meg a bontókat, pl japker. Nekem volt, de eladtam már sajnos...Misi21 írta:Van nekem is egy toyota corolla liftback 1.3 2a motorú személyautóm amiben tönkre ment a vákum membrán ami a gyújtás elosztó házon van felszerelve és szeretném kérdezni hogy nem e tudnátok hozá valhol alkatrészt jó lenne bontva is ha lenne? Válaszotokat elõre is köszönöm! Misi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Zoo Corner Light-os Zenki helyzetjelzõre gondol:

Egy véletlen folytán nagy mennyiségben érkezett az országba az utóbbiból. TYC vagy Depo, nem emlékszem már. 1000, 1500 Ft-ért vesztegetik és simán beköthetõ dupla izzósra! Bárcsak ilyen véletlen történt volna E9-bõl is. Akkor nem kellett volna Japánból megrendelnem 27 ezerért a kettõt, plusz a 4 foglalatot és csatim még nincs is. Na de legalább gyári
Annó az elsõ Corolla-mra, az E8 Liftback-re vettem kettõt. Jól is mutatott és a dudor miatt hátulról is jelöli az autó elejét. Aztán Pampinak adtam õket.
Vaterán most is lehet venni és pár lámpa, alkatrészüzletben, de talán még a Késmárkban is van.
Mindenkinek ajánlani tudom, mert jól néz ki!
Zoo ilyenkor meg meg kell szórólapozni!

Egy véletlen folytán nagy mennyiségben érkezett az országba az utóbbiból. TYC vagy Depo, nem emlékszem már. 1000, 1500 Ft-ért vesztegetik és simán beköthetõ dupla izzósra! Bárcsak ilyen véletlen történt volna E9-bõl is. Akkor nem kellett volna Japánból megrendelnem 27 ezerért a kettõt, plusz a 4 foglalatot és csatim még nincs is. Na de legalább gyári
Annó az elsõ Corolla-mra, az E8 Liftback-re vettem kettõt. Jól is mutatott és a dudor miatt hátulról is jelöli az autó elejét. Aztán Pampinak adtam õket.
Vaterán most is lehet venni és pár lámpa, alkatrészüzletben, de talán még a Késmárkban is van.
Mindenkinek ajánlani tudom, mert jól néz ki!
Zoo ilyenkor meg meg kell szórólapozni!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

Amugy nemazért, de sztem akkor is van gyári világos bõrös kivitel ausztráliába, csomo ilyen hirdetésbe látom, és ebbe is az van, méghozzá elég szakadt, szal nem páréve húzták ujra. És a rövid indexes helyzetjelzõs változatba láttam eddig mindbe.
http://www.trademe.co.nz/motors/used-ca ... 631242.htm

http://www.trademe.co.nz/motors/used-ca ... 631242.htm

E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Lehet, hogy Ausztráliába volt. Én még nem láttam máshol, de oda tényleg ment 1-2 különcködõ opció. A te képeiden kívül nem láttam egyet se. Ezen felül furcsállnám, hogy se E7-be, se E9-be... nem volt gyárilag bõr, E8-ba meg lenne. De ki tudja.
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:

Éééés
Seca, nem Sedan

Klubelnök