ezt azért páran sunáznák itt...egy kedves klubtárs autója..montoya írta:Azért ebben az is benne van, hogy 300-ért kevés az értelmes Toyota, maximum E9-bõl találsz párat, de az azért az átlag autósnak már egy viszonylag régi autó.PTom írta:Olvastam ezt a cikket: 300-am van, mit vegyek elsõre?
Érdekes,hogy egy szót sem említenek az e9 e10 -ekröl a megbízható kategóriában. Helyette az európai túrokat ajánlják.
Muszaj leirnom...
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Én tuti citroent tukmálnák mindenkire,, az az egyik legnagyobb sz....pás...!! Nem unatkozna a tulaj az biztos....:DD volt egy BX-em hát az vmi borzalmas,már amikor közeledtem az autó felé,persze ferde nyakkal,hogy lássam nem folyik e belõle az a zöld vér,ami a hidraulikában van és ez a rendszer össze volt kötve a fékekkel is....:d tiszta rettegés volt vele a közlekedés...:d néha gondolt egyet és csak úgy semmibõl ültetett vagy 20-25 centit......:DDD nem is folytatom tovább..:DDgecsa írta:ezt azért páran sunáznák itt...egy kedves klubtárs autója..montoya írta:Azért ebben az is benne van, hogy 300-ért kevés az értelmes Toyota, maximum E9-bõl találsz párat, de az azért az átlag autósnak már egy viszonylag régi autó.PTom írta:Olvastam ezt a cikket: 300-am van, mit vegyek elsõre?
Érdekes,hogy egy szót sem említenek az e9 e10 -ekröl a megbízható kategóriában. Helyette az európai túrokat ajánlják.
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Talán még a szervokormánnyal is egy rendszert alkot. Zöld vér.TRD írta:Én tuti citroent tukmálnák mindenkire,, az az egyik legnagyobb sz....pás...!! Nem unatkozna a tulaj az biztos....:DD volt egy BX-em hát az vmi borzalmas,már amikor közeledtem az autó felé,persze ferde nyakkal,hogy lássam nem folyik e belõle az a zöld vér,ami a hidraulikában van és ez a rendszer össze volt kötve a fékekkel is....:d tiszta rettegés volt vele a közlekedés...:d néha gondolt egyet és csak úgy semmibõl ültetett vagy 20-25 centit......:DDD nem is folytatom tovább..:DDgecsa írta:ezt azért páran sunáznák itt...egy kedves klubtárs autója..montoya írta: Azért ebben az is benne van, hogy 300-ért kevés az értelmes Toyota, maximum E9-bõl találsz párat, de az azért az átlag autósnak már egy viszonylag régi autó.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

PTom írta:montoya írta:Én az ablakon át láttam.gecsa írta: ja,olvastam én is a vízállás-jelentést..Már mentem az idõképre hogy megnézzem. Közben leesett a mai dátum!
De bazz, ez most tényleg nem április elsejei tréfa volt! Idõképen is látszik amúgy.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Csak halkan jegyzem meg, hogy ma délután 15:00 körül 2 kollégámat ütötték el cserben hagyásos gázolással Sarkad belterületén. Éppen kátyúzási munkákat fejezték be és ballagtak vissza a Transporterhez, amikor hátulról egy 5er BMW (qrva "brazilokkal" természetesen) telibe kapta õket. Az egyiknek mindkét lába eltörött (lábszár, és a másikon boka), a másik embernek fejsérülése lett. Utóbbin akkorát dobott elõre(!) a Bömm, hogy amikor földet ért szegény ember, valami elképesztõ lélekjelenléttel még félreugrott a kocsi elõl, máskülönben az mégegyszer(!) elgázolta volna...
A BMW nyélgázon elviharzott, de leesett az elsõ rendszámtáblája, az a helyszínen maradt. Tudjátok, a szomorú dolog még csak ezután jön:
Az a bevett szokás "ezeknél", hogy ilyen esetben odaállítanak a rendõrségre egy 8 éves kiskorút, hogy õ vezette az autót, és ennyivel megszüntetik az eljárást, hiszen, kiskorú ellen nincs eljárás...
A két kolléga azonnal kórházba került, mûtik õket, mindketten maguknál voltak végig, a mentõben is, és a kórházban is a vizsgálatok idején.
Csak reménykedem, hogy nincs ennél komolyabb, pl. belsõ sérülésük... Hadd ne mondjam, mindketten több családos apák...
A BMW nyélgázon elviharzott, de leesett az elsõ rendszámtáblája, az a helyszínen maradt. Tudjátok, a szomorú dolog még csak ezután jön:
Az a bevett szokás "ezeknél", hogy ilyen esetben odaállítanak a rendõrségre egy 8 éves kiskorút, hogy õ vezette az autót, és ennyivel megszüntetik az eljárást, hiszen, kiskorú ellen nincs eljárás...
A két kolléga azonnal kórházba került, mûtik õket, mindketten maguknál voltak végig, a mentõben is, és a kórházban is a vizsgálatok idején.
Csak reménykedem, hogy nincs ennél komolyabb, pl. belsõ sérülésük... Hadd ne mondjam, mindketten több családos apák...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Jobbulást nekik! 
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Bazz, ez durva... jobbulást kívánok én is!
Bepi, a pletyka viszont hála az égnek több szempontból sem állhatja meg a helyét: már a vezetés átengedése is bûncselekmény tudtommal. (Tehát jogsival nem rendelkezõ személynek nem adhatod oda a kocsidat...) Továbbá szerintem a bíró azért megbizonyosodna arról, hogy a 8 éves srác biztosan nem tudta volna elvezetni az autót.
Bepi, a pletyka viszont hála az égnek több szempontból sem állhatja meg a helyét: már a vezetés átengedése is bûncselekmény tudtommal. (Tehát jogsival nem rendelkezõ személynek nem adhatod oda a kocsidat...) Továbbá szerintem a bíró azért megbizonyosodna arról, hogy a 8 éves srác biztosan nem tudta volna elvezetni az autót.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Sajnos nem hülyeség teljesen, amit Bepi mond.
Sok bûncselekmény és felelõsség alól így lehet kibújni
Sajnos ez van.
Az autót elkötötte a gyerek (nem tudott róla Apuka) és valóban nem bûntethetõ. Vagy nevelõintézetbe küldik, vagy egy másik rokonnak kell nevelni. Magyarul marad ugyanott a gyerek és élik tiivább az életüket.
Sok bûncselekmény és felelõsség alól így lehet kibújni
Az autót elkötötte a gyerek (nem tudott róla Apuka) és valóban nem bûntethetõ. Vagy nevelõintézetbe küldik, vagy egy másik rokonnak kell nevelni. Magyarul marad ugyanott a gyerek és élik tiivább az életüket.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Nem mondtam, hogy hülyeség, csak hogy 2012 van, és nem mindenki hülye azért az igazságszolgáltatásban sem. Pl. elmehetett hazáig egy térfigyelõ elõtt/alatt, amin látszik, hogy ki vezet, stb.Pacsker írta:Sajnos nem hülyeség teljesen, amit Bepi mond.
Sok bûncselekmény és felelõsség alól így lehet kibújniSajnos ez van.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd