Vásárolnék / Keresek
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Egy darab TS "felirat" amirõl te beszélsz. A hûtõmaszk ugyanolyan.montoya írta:A maszk azért ezen is ott van.[Walaki]D`Lair írta:Galéria
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Mégis mit szeretnél még ?gecsa írta:ezt néztem már én is,csak a felszereltség kissé gyér,vagy nem írtak bele mindent..Lackó írta:gecsa írta:e12 ts-t keresek emberi áron sokajtósban...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ts-5332357
Ahogy egy kollégám szokta mondani : "mit vársz ennyi pénzért, bikaviadalt" ?
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Nem vagyok otthon ez E12-ben, de milyen extra hiányzik a felnin meg a piros cérnán kívül? Amúgy szerintem nem sok érte, ha tényleg jó állapotú és nem két autóból lett összerakva...gecsa írta:ezt néztem már én is,csak a felszereltség kissé gyér,vagy nem írtak bele mindent..Lackó írta:gecsa írta:e12 ts-t keresek emberi áron sokajtósban...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ts-5332357
A másik, hogy a kisfogyasztást akkor már tényleg nem értem!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
a kis fogyasztást én sem értem..az nem feltétlenül kitétel,mivel inkább hoszabb távokat szoktam autózni,nem városi cirkálásra,meg bevásárlásra kell..
8-10 körüli átlaggal megelégszem..
nézegettem több márkát is,és típust is..azért mondom,hogy gyér a felszereltség,mert ebben az árkategóriában azért több légzsák meg elektromos kütyü is bele szokott férni..de azért hirtelen nem ugrok bele semmibe,még kivárok..a cél hogy minimum 4 ajtós autó legyen,lehetõleg minél több extrával,és minimum 4 légzsákkal,2000es évjáratól..mindenképp benzinest akarok,1.6tól 2 literesig nézem..a rangsor corolla-toyota-japán-egyéb..francia és olasz kizárva..súly-lóerõ arányba legalább a gti adatai a mérvadók..nem sietek sehova,addig a tesóm kölcsönadta a kocsiján..
nézegettem több márkát is,és típust is..azért mondom,hogy gyér a felszereltség,mert ebben az árkategóriában azért több légzsák meg elektromos kütyü is bele szokott férni..de azért hirtelen nem ugrok bele semmibe,még kivárok..a cél hogy minimum 4 ajtós autó legyen,lehetõleg minél több extrával,és minimum 4 légzsákkal,2000es évjáratól..mindenképp benzinest akarok,1.6tól 2 literesig nézem..a rangsor corolla-toyota-japán-egyéb..francia és olasz kizárva..súly-lóerõ arányba legalább a gti adatai a mérvadók..nem sietek sehova,addig a tesóm kölcsönadta a kocsiján..
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ez se tûnik rossznak, de egy kicsit olcsóbban árul Humby tagunk egy ugyanilyet, ráadásul pirosban. Az autónak tényleg jó gazdája még most is. Eladás elõtt valóban sok dolgot csinált meg rajta!Ommani írta:Sziasztok!
Szemezgetek egy Corollával, konkrétan vele: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ti-5647712
Szeretnék némi infót a típusról. Ha tud valaki mondani jót-rosszat róla, azt megköszönném. Esetleg, ha valaki konkrétan ezt az autót ismeri az még jobb lenne.
Köszi.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ti-5715297 (szép autó élõben)
A fajtáról olvass az E9, 4AGE, topicokban, Gti projektekben.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Yautja
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Ha tud valaki eladó egy E12-est, 1.8-as TS-t, de öt ajtóst, ami nem lelakott, érdekelne
Leakarom cserélni az 1.4-esem...ha találok egy szépet, lesz egy eladó, kitûnõ mûszaki állapotban levõ E12-es 5 ajtós corollám
Ha tud valaki eladó egy E12-est, 1.8-as TS-t, de öt ajtóst, ami nem lelakott, érdekelne
Leakarom cserélni az 1.4-esem...ha találok egy szépet, lesz egy eladó, kitûnõ mûszaki állapotban levõ E12-es 5 ajtós corollám
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Kulfold? 200 alatt van a regado, megfontolando lehet.Yautja írta:Sziasztok!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Yautja
- Gyakori látogató

Nézegettem, német és osztrák oldalakat is...kevés van belõle, sajnos...montoya írta:Kulfold? 200 alatt van a regado, megfontolando lehet.Yautja írta:Sziasztok!
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Inkább fordulj Gecsa-hoz. Õ megmondja neked miért jobb egy 156-os Alfa

Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)