Pacsker írta:Ha valaki tud 300 ezer ft környékéig értelmes Toyotát, szóljon!
Huginak kezdõautónak. A lényeg, hogy csak azok érdekelnek, ami nincs meghirdetve neten, hisz azt látom Én is.
Szomszéd, ismerõs stb...
Továbbítottam.
Ha Corolla, akkor már szeretnék neki egy Gli-t. Bár ez ritka mint a fehér holló. Szervót, központit szeretne. Szerintem jogos
Ha beleszeret, akár még lehet is róla szó
Ne kíméljetek! Jöhet még
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ebben ezekbõl csak a központi van.
És az is igaz, hogy ez kevésbé nõi autó.
Mondjuk sajnálnám is, mert az utóbbi pár hónapban kb annyit költöttem rá,
mint ez a mostani ár.
Ettõl függetlenül lehet, hogy el kell adnom, mert kezd elkapni a gépszíj!
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha valakinek van a családjában/ismerõsei körében olyan (lehetõleg toyota) gépkocsi,ami korához képest igen kevés km-rel rendelkezik, jelezzen valamiképp. Szükségessé vált egy saját jármû.Köszönöm
Sajnos meg kell váljak az autómtól!
Akit érdekel egy szeretett, rendben tartott GTI kérem keressen! Örülnék, ha rendes gazdához kerülne!
Az eladás oka tök egyszerû: a cégautó adó erre az autóra 7e-rõl 33e-re való emelkedése (teljesítmény/környezetvédelmi besorolás) miatt történik és szükségem van az autót "cégesként" használni.
üdv
esetleg aki tud jó állapotú E12-es corollát és jelzi nekem megköszönöm!
Sajnos meg kell váljak az autómtól!
Akit érdekel egy szeretett, rendben tartott GTI kérem keressen! Örülnék, ha rendes gazdához kerülne!
Az eladás oka tök egyszerû: a cégautó adó erre az autóra 7e-rõl 33e-re való emelkedése (teljesítmény/környezetvédelmi besorolás) miatt történik és szükségem van az autót "cégesként" használni.
üdv
esetleg aki tud jó állapotú E12-es corollát és jelzi nekem megköszönöm!
Sajnáljuk! Sehogysem lehet megoldani?
De más lesz az E12! Majd számolj be róla...
Nem sajnos nincs nagyon más megoldás, ennyibe kerül havonta vagy nem fizeted be. csak muszáj elszámolni a költségeket. Az a durva hogy az e12re is 11e pénz lesz. hybrid ilyesmi megy 7-8e ft árban/hó. Gratulálok annak aki kitalálta...
humby írta:Nem sajnos nincs nagyon más megoldás, ennyibe kerül havonta vagy nem fizeted be. csak muszáj elszámolni a költségeket. Az a durva hogy az e12re is 11e pénz lesz. hybrid ilyesmi megy 7-8e ft árban/hó. Gratulálok annak aki kitalálta...
teljesen jó. Egy régi, korszerütlen sport autód van ( nekem is ) ezért ezt egy másfajta adónemmel kivánják kizárni a forgalombol vagy fizettetik velünk a "hülyegyerek adót". Anyám céges kocsija is 9e lesz. Fönököm dizele viszont 18e. Ez sajnos ilyen:S. Mivan ha nem cégesként tartod meg?
2 autót nem tudok sajnos fenttartani. Ez eddig garázsban állt, most ha veszek mellé másikat melyiket tegyem ki? Az adót pedig mindeképp be kell fizetnem, ahogy írtam. Kész röhej.
keresek elado E8 GT-t meg mindig, ha lehet madzsar papirosat, ez mnost a legfontosabb mert a kulfoldi nagyyon sokba van, ennyibe valtozott a dolog, lehet barmilyen csak jopapirokkal, es Gt. Akinek van esetleg az Irjon privit!
Koszonom