csak nem õ lett Gecsa autójának új tulaja?Pacsker írta:Bugsey írta:Üdv. mindenkinek!
A napokban sikerült vennem egy AE92-t, 2-ajtós modell.
Régóta olvasgatom a fórumokat, és megtetszett
Oldalatokra a hirdetések böngészése közben bukkantam rá,konkrétan az egyik hirdetésben szereplõ autó rendszámtábla keretén volt olvasható.
Örülök hogy csatlakozhattam oldalatokhoz!
Minden érdekel, ami a témával kapcsolatos.
sziasztok
Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
deBruce E9 írta:csak nem õ lett Gecsa autójának új tulaja?Pacsker írta:Bugsey írta:Üdv. mindenkinek!
A napokban sikerült vennem egy AE92-t, 2-ajtós modell.
Régóta olvasgatom a fórumokat, és megtetszett
Oldalatokra a hirdetések böngészése közben bukkantam rá,konkrétan az egyik hirdetésben szereplõ autó rendszámtábla keretén volt olvasható.
Örülök hogy csatlakozhattam oldalatokhoz!
Minden érdekel, ami a témával kapcsolatos.
sziasztok
és úgy érzem,hogy jó kezekbe került az autó.
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Üdv Mindenkinek!
Sokáig nézegettem a Daihatsu fórumot - míg olyan autónk volt- , de nem regisztráltam...
Majd úgy hozta a sors, és hosszas keresgélés után az álmaim autója került a birtokunkba!
Egy piros 5 ajtós, '96-os Corolla, nagyon szeretem!
Folyamatosan nézegettem a Toyota klubot és regisztráltam ide is!
Elsõ klubos élményem egy illegál gyorsuláson volt!
Gyakorlatilag ennyi...
Örülök, hogy itt lehetek!
Szabber
Sokáig nézegettem a Daihatsu fórumot - míg olyan autónk volt- , de nem regisztráltam...
Majd úgy hozta a sors, és hosszas keresgélés után az álmaim autója került a birtokunkba!
Egy piros 5 ajtós, '96-os Corolla, nagyon szeretem!
Folyamatosan nézegettem a Toyota klubot és regisztráltam ide is!
Elsõ klubos élményem egy illegál gyorsuláson volt!
Gyakorlatilag ennyi...
Örülök, hogy itt lehetek!
Szabber
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szullosz 2012 ápr. 23, 01:15 pm-kor.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Szervusz!
Örülünk, hogy ránk találtál! Kíváncsian várunk pár képet, video-t és info-t a paripáról.
Ezüst, kék, vagy fehér az autó? Nagyjából ezekrõl tudok, akik Rally irányba építették itthon az E9-et. Egy-két technikai paramétert, fortélyt is szívesen vennénk, ha megtisztelnél minket
(netán Projekt az autónak? Mehetnének az aktuális verseny eredmények is)
Ha még most kezdtek a típushoz, talán innen is elleshettek pár ügyes fortélyt, sõt 1-1 árok után akár alkatrészt is találtok majd a versenygéphez.
Hajrá!

Örülünk, hogy ránk találtál! Kíváncsian várunk pár képet, video-t és info-t a paripáról.
Ezüst, kék, vagy fehér az autó? Nagyjából ezekrõl tudok, akik Rally irányba építették itthon az E9-et. Egy-két technikai paramétert, fortélyt is szívesen vennénk, ha megtisztelnél minket
Ha még most kezdtek a típushoz, talán innen is elleshettek pár ügyes fortélyt, sõt 1-1 árok után akár alkatrészt is találtok majd a versenygéphez.
Hajrá!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Ez a kocsi a volt ezüst színû, jelenleg fehér/piros.
Ha igény van rá, írok majd a versenyekrõl beszámolót, meg majd elviszem egy-egy találkozóra is.
Ez egy széria kategóriás versenyautó. Képet majd teszek fel avatarnak, meg majd vidót is a megfelelõ topikba. (egyenlõre ismerkedem az oldallal)
Komolyabb szakmai kérdést hol tehetek fel? Rövidebb végáttételt szeretnénk, mert a mostani, hosszú mint a vonatfütty
Majd kiokosodok fórumhasználat szinten, ígérem!
Ha igény van rá, írok majd a versenyekrõl beszámolót, meg majd elviszem egy-egy találkozóra is.
Ez egy széria kategóriás versenyautó. Képet majd teszek fel avatarnak, meg majd vidót is a megfelelõ topikba. (egyenlõre ismerkedem az oldallal)
Komolyabb szakmai kérdést hol tehetek fel? Rövidebb végáttételt szeretnénk, mert a mostani, hosszú mint a vonatfütty
Majd kiokosodok fórumhasználat szinten, ígérem!
AE92 GTI gr. N
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Áttételek:
viewtopic.php?t=1319
A többit meg majd kiismered.
Alkatrészek; Fajták --> E9
Fajták --> 4AGE
Projektek közül a több Gti ...
viewtopic.php?t=1319
A többit meg majd kiismered.
Alkatrészek; Fajták --> E9
Fajták --> 4AGE
Projektek közül a több Gti ...
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Köszönöm, köszönöm!
Cserében egy kis rallye videó a versenyrõl. A 46 os rajtszám vagyunk mi. Kb. 7-8 perc körül.
http://www.youtube.com/watch?v=MMc-LdF9 ... ure=relmfu
....bele is vetem magam az áttételes táblázatokba!
képeket majd késõbb vadászok, és felrakok valahová a gépsárkányról.
Cserében egy kis rallye videó a versenyrõl. A 46 os rajtszám vagyunk mi. Kb. 7-8 perc körül.
http://www.youtube.com/watch?v=MMc-LdF9 ... ure=relmfu
....bele is vetem magam az áttételes táblázatokba!
képeket majd késõbb vadászok, és felrakok valahová a gépsárkányról.
AE92 GTI gr. N
Üdvözlet!
Üdv mindenkinek!
Nemrégiban lettem egy fehér E10 Corolla SD tulala, a véletlen hozott össze vele. Ma vettem hozzá egy bontott váltót a Bonciban, csak még nem sikerült a beszerelés végére érnem.
Nemrégiban lettem egy fehér E10 Corolla SD tulala, a véletlen hozott össze vele. Ma vettem hozzá egy bontott váltót a Bonciban, csak még nem sikerült a beszerelés végére érnem.
96 1.3 Sedan Benzin/Gáz
-
Adjunktus
- Újonc

Új vagyok.
Üdv mindenkinek !
Új tag vagyok itt amennyire lehetõségem adódik fent leszek itt eszmecsere szempontjából.
Egy hete jutottam hozzá egy Toyota Corolla 1.3 Linea Terra típusú Hatchback autóhoz végre . Eddig csak jó élményeim vannak de majd elválik milyen lesz.
Szeretnék rajta alakítani persze szolidan kis apróságokat csak még pár dolgot nagyon nemtudok róla sajna. Remélem itt találok segítõkész embereket.
Köszi elõre is !
Új tag vagyok itt amennyire lehetõségem adódik fent leszek itt eszmecsere szempontjából.
Egy hete jutottam hozzá egy Toyota Corolla 1.3 Linea Terra típusú Hatchback autóhoz végre . Eddig csak jó élményeim vannak de majd elválik milyen lesz.
Szeretnék rajta alakítani persze szolidan kis apróságokat csak még pár dolgot nagyon nemtudok róla sajna. Remélem itt találok segítõkész embereket.
Köszi elõre is !
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

fram írta:Na csináltam én is bemutatkozást és kiposztoltam az egyéb küzdelmeim mellé ide:
BaRallye
túl sok választ tõlem ne várjatok azért, de kérdésem rengeteg van
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

-
Cutter
- Visszajáró

Sziasztok!
A napokban autóvásárlásra adtam a fejem, és mivel elsõ autó lett volna, tényleg minimálban gondolkodtam. Volt a listán egy 96 decemberi E10 sedan is, de akkor még nem sokat tudtam a típusról ezért nem is nagyon volt elõre priorizálva.
Úgy esett, hogy aki segített a választásban és kiválogatásban, megleste mert közel volt és nem is mentünk tovább.
Számomra gyönyörû, elsõ autónak meg szinte hihetetlen.
181 ezer km van most benne, kívülrõl nagyon szép, belülrõl pedig szinte újszerû, látszik hogy vigyáztak rá.
Átböngésztem a fórumot, és nagyon örülök, hogy egy ennyire kiterjedt és segítõkész közösséget találtam e mögött az autó mögött.
A napokban autóvásárlásra adtam a fejem, és mivel elsõ autó lett volna, tényleg minimálban gondolkodtam. Volt a listán egy 96 decemberi E10 sedan is, de akkor még nem sokat tudtam a típusról ezért nem is nagyon volt elõre priorizálva.
Úgy esett, hogy aki segített a választásban és kiválogatásban, megleste mert közel volt és nem is mentünk tovább.
Számomra gyönyörû, elsõ autónak meg szinte hihetetlen.
181 ezer km van most benne, kívülrõl nagyon szép, belülrõl pedig szinte újszerû, látszik hogy vigyáztak rá.
Átböngésztem a fórumot, és nagyon örülök, hogy egy ennyire kiterjedt és segítõkész közösséget találtam e mögött az autó mögött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cutter 2012 júl. 11, 09:20 am-kor.