Gépmunka, alkatrész, átírás/vizsga/okmányiroda kedvezmény.
Gépmunka, alkatrész, átírás/vizsga/okmányiroda kedvezmény.
Remélem nem haragszotok meg ha egy kis kedvezményt zúdítok a nyakatokba.
- Kedvezményes gépmunka a következõ cégeknél: 1., 2. De vélhetõen a kapcsolati rendszer más irányba is enged minket. %-ban nem szeretném kifejezni a kedvezmény mértékét, egyedi árakkal dolgoznak nekünk.
- Alkatrészek alacsony áron, 2 járható út van: Talán a közösség annyira zárt hogy alvázszámok és a kért alkatrészek árai itt leírhatók, ezek irányadóak lehetnek a késõbbiek folyamán. Javaslom ezt a formát követni, így azért lehet egy képe mindenkinek az árak alakulásáról. Itt sem tudok árakat írni, mert jól hangzik a 40%, a kérdés csak az hogy melyik nagykerbõl/kiskerbõl, és mire, de ki kell próbálni az árakat:), mivel a célunk az hogy hozzá segítsünk titeket nagy kedvezményekhez fõként japán után gyártott cuccok utcai árából ezért szállítás viszont nincs, postára a posta árszabása szerint szívesen feladjuk ( vidékre ingyenes szállítás is megoldható, errõl privátba), Budapestieknek pedig a személyes találkozó preferálható, 21. kerületben fõképp.
- Bár tisztába vagyok vele hogy mindenkinek van egy-egy ismerõse vizsga állomásokon, okmányirodákba, de ha ez mégsem így lenne, szívesen tudok segíteni. A cél nem feltétlen az utolsó pillanatban megmentett életveszélyes rozsdaboglyák megmentése, de sok olyan módosítás lehet autóinkon amelyeket bosszuság volna vissza alakítani. Ezzel kapcsolatban is nyugodtan kereshettek privátban.
- Kedvezményes gépmunka a következõ cégeknél: 1., 2. De vélhetõen a kapcsolati rendszer más irányba is enged minket. %-ban nem szeretném kifejezni a kedvezmény mértékét, egyedi árakkal dolgoznak nekünk.
- Alkatrészek alacsony áron, 2 járható út van: Talán a közösség annyira zárt hogy alvázszámok és a kért alkatrészek árai itt leírhatók, ezek irányadóak lehetnek a késõbbiek folyamán. Javaslom ezt a formát követni, így azért lehet egy képe mindenkinek az árak alakulásáról. Itt sem tudok árakat írni, mert jól hangzik a 40%, a kérdés csak az hogy melyik nagykerbõl/kiskerbõl, és mire, de ki kell próbálni az árakat:), mivel a célunk az hogy hozzá segítsünk titeket nagy kedvezményekhez fõként japán után gyártott cuccok utcai árából ezért szállítás viszont nincs, postára a posta árszabása szerint szívesen feladjuk ( vidékre ingyenes szállítás is megoldható, errõl privátba), Budapestieknek pedig a személyes találkozó preferálható, 21. kerületben fõképp.
- Bár tisztába vagyok vele hogy mindenkinek van egy-egy ismerõse vizsga állomásokon, okmányirodákba, de ha ez mégsem így lenne, szívesen tudok segíteni. A cél nem feltétlen az utolsó pillanatban megmentett életveszélyes rozsdaboglyák megmentése, de sok olyan módosítás lehet autóinkon amelyeket bosszuság volna vissza alakítani. Ezzel kapcsolatban is nyugodtan kereshettek privátban.
Engedelmetekkel azokat a cuccokat, amelyeket megvásároltam a saját AE82 hybridemhez, beírom irány adónak, szóval részben 4AGE cuccok:).
Gyújtó gyertya: Denso DS Q20TT*ME ---> 3600Ft/garn
Gyújtás elosztó fedél: japán u.gy.:--------> 4200Ft + intercar rotor 500Ft
Vízhûtõ: Nissens Carina E hûtõ ------------> 19000Ft
Olajcseréhez: Eneos 5W-40 6600Ft + japán u.gy. olajszûrõ 1200Ft
Kuplung szerkezet: aisin 19.000Ft ( bár ez már elég régi ár)
Gyújtó gyertya: Denso DS Q20TT*ME ---> 3600Ft/garn
Gyújtás elosztó fedél: japán u.gy.:--------> 4200Ft + intercar rotor 500Ft
Vízhûtõ: Nissens Carina E hûtõ ------------> 19000Ft
Olajcseréhez: Eneos 5W-40 6600Ft + japán u.gy. olajszûrõ 1200Ft
Kuplung szerkezet: aisin 19.000Ft ( bár ez már elég régi ár)
Igértem hogyha lesznek árak akkor irok, most ment el Sancy.
4AGE-hez vásárolt ACL Racing csapágy szettet és ACL nyugvó csapágyakat, a teljes pakk 20.400Ft volt.
Megjegyzem akinek ACL racing csapágyra leszen szüksége az jelezze, mert már nem igen jön több szállítmány Magyarországra.
Ja és hogy egy kis hiányosságot potoljak egy telefonszám: 06 70 398 51 45
4AGE-hez vásárolt ACL Racing csapágy szettet és ACL nyugvó csapágyakat, a teljes pakk 20.400Ft volt.
Megjegyzem akinek ACL racing csapágyra leszen szüksége az jelezze, mert már nem igen jön több szállítmány Magyarországra.
Ja és hogy egy kis hiányosságot potoljak egy telefonszám: 06 70 398 51 45
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Igen baráti ár!
Köszönjük!
Jól értem, hogy az 5 pár fõtengely és a 4 pár hajtókar? Elõbbihez van támcsapágy is?
Tényleg nagyon jó árnak hangzik!
Köszönjük!
Jól értem, hogy az 5 pár fõtengely és a 4 pár hajtókar? Elõbbihez van támcsapágy is?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Igen, természetesen, Sancy is 24.000ft-ot akart fizetni:DDDPacsker írta:Igen baráti ár!
Köszönjük!
Valóban ennyi:). Mikor személyesen találkoztunk már akkor is mondtam hogy tényleg a minimál árat helyezzük elõtérbe:) a többi ár is hasonlóan kedvezõ lesz:).
Én köszönöm hogy egy újabb arccal gazdagodhattam.Sancy írta:Daneeee! Köszi szépen a segítséget, nagyon rendesek vagytok.
Azt hiszem páran keresni fogunk még... Eneos Sustina ügyben én mindenképp.
Elsõként fogtok tudni a tapasztalatokról ahogy kapni lehet. 2féle hondába, és én a 4age-be is befogom tölteni..
Legalább ma a gyorsaságunk is tesztelhetted, reggel 9kor szóltál, ebéd idõben konkretizáltad, és mire otthon voltam te is gyakorlatilag:D. (és ez minden szakálmetálos alkatrészre igaz ám srácok!
Sancy amikor itt járt meséltük neki az új üzemanyag csökkentõ bizgerénkrõl. Noss egy kis teszt után az a helyzet hogy valóban müködik.
99km 5.16Liter azaz 2300Ft (445Ft/liter 100as Mol). Eddig 8.5 volt a fogyasztás.
Teszt, alul mások méréseivel
A saját hírdetésünk
Mivel régi barátunk a forgalmazó, ezért nagyon nagy kedvezményt tudtunk elérni, szóval ha valaki kipróbálna, ne máshol tegye:).
Aki szkeptikus lehetõsége van rá kipróbálni, nekünk jelenleg egy B20A9-es Prelude megy vele, felprogramozva (~170le).
A következõ hónapba már lesz 4AGE tapasztalat is.
Minden esetre ha valakit érdekel, a fenti számon, vagy az én számomon lehet érdeklõdni (leginkább megrendelni) /hivatkozzatok, rám, illetve a corolla klubra/.
99km 5.16Liter azaz 2300Ft (445Ft/liter 100as Mol). Eddig 8.5 volt a fogyasztás.
Teszt, alul mások méréseivel
A saját hírdetésünk
Mivel régi barátunk a forgalmazó, ezért nagyon nagy kedvezményt tudtunk elérni, szóval ha valaki kipróbálna, ne máshol tegye:).
Aki szkeptikus lehetõsége van rá kipróbálni, nekünk jelenleg egy B20A9-es Prelude megy vele, felprogramozva (~170le).
A következõ hónapba már lesz 4AGE tapasztalat is.
Minden esetre ha valakit érdekel, a fenti számon, vagy az én számomon lehet érdeklõdni (leginkább megrendelni) /hivatkozzatok, rám, illetve a corolla klubra/.
Pontosan nem tudom milyen elven müködik, öszintén? nem is érdekel. Honda forumon már megjöttek a tuning majsztrok, hogy biztos elszegényedett a keverék, és stb. Az üzemanyag mennyiségét azon az elven csökkenti hogy a minõségét javítja. Tényleg azt gondolom hogy érdemes kiprobálni és a saját szemmel látni.PiciPeti írta:Ennek az üzemanyag katalizátornak a mûködési elvérõl lehet valamit tudni?
Megvettem saját célra az elsõ susitnát:) iszonyatosan leírhatatlanul hihetetlen, PRIUS honol a kertben tõle, az olajnyomás pedig olyan gyorsan eláll amilyen gyorsan az öninditó pörget, eddig egy 1-2SEC eltelt égõ lámpával, most ez teljesen eltûnt. Kiváncsi leszek Toyotába mit mutat. Jha és persze ÁR
Eneos Sustina 5w-30 11.000Ft
Eneos Sustina 5w-40 10.480Ft
Eneos Sustina 0w-50 még nem vettünk, de nem lesz sok:). Posta is OK ( 2100Ft elõreutalással egy teljes olajcsere szett)
Eneos Sustina 5w-30 11.000Ft
Eneos Sustina 5w-40 10.480Ft
Eneos Sustina 0w-50 még nem vettünk, de nem lesz sok:). Posta is OK ( 2100Ft elõreutalással egy teljes olajcsere szett)
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Kezdjünk egy könnyebbel:
Rendelhetõ-e és mennyibe kerül?: 53101-12630 vagy 53101-12750
Rendelhetõ-e és mennyibe kerül?: 53101-12630 vagy 53101-12750
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nem. Ez egy sima E9 Cielo Zenki hûtõmaszk, ami ugyanolyan, mint az EU, csak Sprinter van ráírva, nem Toyota. (három vízszintes csík)
Klubelnök