ksz315 írta:4EFE olajleeresztõnél nincs (cserélendõ) tömítés. Szerintem pollenszûrõt is cserélj. Gyertyák mikor voltak cserélve? Jó munkát
Mindegyik Toyota olajleeresztõ csavar tömítõ alátétes, sõt illik is cserélni olajcserénél.
NEM RÉZ TÖMÍTÕ ALÁTÉTET HASZNÁLNI!!!!
Érdemes venni a gyárit, ami alumínium és be van vonva valami grafitos cuccal.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
ksz315 írta:4EFE olajleeresztõnél nincs (cserélendõ) tömítés. Szerintem pollenszûrõt is cserélj. Gyertyák mikor voltak cserélve? Jó munkát
Mindegyik Toyota olajleeresztõ csavar tömítõ alátétes, sõt illik is cserélni olajcserénél.
Ha más nem, bemész egy Toyota kereskedésbe, megrendeled náluk, pár nap alatt hoznak, cikkszáma (E10 4E-FE motorhoz legalábbis!) 90430‑12031 (ToyoDIY szerint) Biztos van vagy 500 Ft...
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Akkor gondolom az E11 4EFE-hez is.
Kösz mindenkinek.
MFerenc írta:Ha más nem, bemész egy Toyota kereskedésbe, megrendeled náluk, pár nap alatt hoznak, cikkszáma (E10 4E-FE motorhoz legalábbis!) 90430‑12031 (ToyoDIY szerint) Biztos van vagy 500 Ft...
MFerenc írta:Ha más nem, bemész egy Toyota kereskedésbe, megrendeled náluk, pár nap alatt hoznak, cikkszáma (E10 4E-FE motorhoz legalábbis!) 90430‑12031 (ToyoDIY szerint) Biztos van vagy 500 Ft...