Azért öreg Mazdát se nagyon látok hahun. Fõleg nem dieselt.Toytib írta:Kell nekünk a TOYOTA
Bezzeg az egyéb európai, de még talán egyéb Japan márkákat sem keresnek ennyire.
Mindenről, akármikor, akárkivel
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az idei év elsõ Autós Nyílt napja 2012. március 19-én, hétfõn kerül megrendezésre a Hungaroringen.
Regisztráció: március 19-én reggel 8 órától a 24. boxban (elõzetes, e-mailes regisztrációra nincs szükség)
2012-es árlista:
1x20 perc 8.000 HUF
2x20 perc 15.000 HUF
3x20 perc 21.000 HUF
4x20 perc 26.000 HUF
5x20 perc 30.000 HUF
10x20 perc 50.000 HUF
Örülök, hogy anno megtapasztalhattam, milyen menni a ringen saját kocsival (azt is, milyen amikor egy 300LE körüli 928-as Porsche-vel visznek). Most elérhetetlen távolba került ez a "hobby" az olyan autósoknak akik nyílt napra tényleg azért jártak mert ott kipróbálhatják magukat. Ez az összeg sok arra, hogy kipróbáld magad pedig erre lenne a nyílt nap. Most már a neve is lehetne inkább zárt nap!
Igazából nem értem, hogy mi lett drágább évrõl évre??? Így megemelték a pályabírók fizetését? Ennyivel többe kerül az üzemagyag az autómentõbe? Esetleg + szolgáltatásokat adnak gyakorlatilag 3-szoros áron? Néhány éve még 7000 körül volt a 3 x 20 perc!
Regisztráció: március 19-én reggel 8 órától a 24. boxban (elõzetes, e-mailes regisztrációra nincs szükség)
2012-es árlista:
1x20 perc 8.000 HUF
2x20 perc 15.000 HUF
3x20 perc 21.000 HUF
4x20 perc 26.000 HUF
5x20 perc 30.000 HUF
10x20 perc 50.000 HUF
Örülök, hogy anno megtapasztalhattam, milyen menni a ringen saját kocsival (azt is, milyen amikor egy 300LE körüli 928-as Porsche-vel visznek). Most elérhetetlen távolba került ez a "hobby" az olyan autósoknak akik nyílt napra tényleg azért jártak mert ott kipróbálhatják magukat. Ez az összeg sok arra, hogy kipróbáld magad pedig erre lenne a nyílt nap. Most már a neve is lehetne inkább zárt nap!
Igazából nem értem, hogy mi lett drágább évrõl évre??? Így megemelték a pályabírók fizetését? Ennyivel többe kerül az üzemagyag az autómentõbe? Esetleg + szolgáltatásokat adnak gyakorlatilag 3-szoros áron? Néhány éve még 7000 körül volt a 3 x 20 perc!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
A pályabírók fizetése lósz@r. Vagy a Ring bérleti díja nõtt meg nagyon (publikus), vagy csak a jó magyar szokás. Jó nagyot kaszálni nagyon kis idõ alatt, aztán vagy bejön vagy nem (a külföldi nevezõk miatt sajnos igen). Magyarul a kapzsiságnak sosincs határa 
Egyébként tényleg röhej, hogy lassan hatványozódik évente a nevezési díj
Fõleg, ha hozzáadjuk egy becsületes pályázás alkalmával fellépõ brutál sok üzemanyagot, fékbetétet, esetleg gumit.
Egyébként tényleg röhej, hogy lassan hatványozódik évente a nevezési díj
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Csocsó
- Aktív fóruméletet élõ

Nagyon egyszerû, a piac diktál.
Mivel évrõl-évre durva teltház van (vagyis 10-11 órakor már egész napra elfogynak a helyek), így van lehetõségük árat emelni, mert bõven túlkereslet van. Mért ne akarnának több pénzt keresni, ha van rá lehetõség?
És hogy miért nincs inkább több alkalommal nyílt nap? Gondolom mert nem ad többre lehetõséget a Hring tulajdonosa (más rendezvények miatt) / túl gyakori lenne, és emiatt csökkenne az érdeklõdés, kevesebb bevételt okozva (lásd Euroring).
Mivel évrõl-évre durva teltház van (vagyis 10-11 órakor már egész napra elfogynak a helyek), így van lehetõségük árat emelni, mert bõven túlkereslet van. Mért ne akarnának több pénzt keresni, ha van rá lehetõség?
És hogy miért nincs inkább több alkalommal nyílt nap? Gondolom mert nem ad többre lehetõséget a Hring tulajdonosa (más rendezvények miatt) / túl gyakori lenne, és emiatt csökkenne az érdeklõdés, kevesebb bevételt okozva (lásd Euroring).
AE82 GT (ex) --> Yaris TS '04
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Hát, most lehet, hogy kiderül majd, hogy durván benézték a "piacot". Az SK ring szépen oda fogja a H ringet ha éppen ez lesz a célja. A nyugat-európai és a CZ, SK közönség tuti, hogy oda megy inkább. Ha a totalcaros nyíltnap sikeres lesz, lehet, hogy majd szerveznek máskor is ilyet. De lehet, hogy szervezés nélkül is oda lehet menni, nem tudom.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Végtelenül korrekt és nyílt úriember. Emellett elismerõen nyilatkozott a Corollakról.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Carina Coupe 1.6 DX