Sõt kifejezetten élvezetes a Renault DCI. Sokat száguldoztunk ilyennel, de akkor is egy Renault, ami nem csak hajtókarból áll...
Nem azért mert nem szeretem, hanem azért mert nem mernék!! lejárt garis franciát venni.
na de ez tényleg nem az a fórum
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szombaton fog elõször több infot mondani róla.
Elsõ, hátsó szélvédõ be van ütve :S
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha fórumost vagy rokonát érdekli 500.000HUF de csak Toyota szeretõ gazdának...
Linken mindent megtaláltok...
Nagyon SOS lenne eladnom, (kéne a pénz) örülnék ha egy szeretõ gazdára találna...
Csak beleülsz és mész költségmentes...
Utálunk Slampi...
De hülye vagy... Már miért ne hiányoznál? Én minden fanatikus idõsebb autó imádót örömmel veszek!
Azt nem értem, hogy miért vették el a forgalmit, miért nem váltod ki..., de ez a te dolgod. Hogy hobbijaid közt mi a fontosabb (anyagilag), azt meg úgyis te döntöd el.
Klubelnök
Mûszaki nélkül kocsikáztam.
Hobbinak meg tök jó lenne a Corolla, de minek hozzákezdeni, ha nincs rá pénz? Ha valamit akarok vele csinálni, úgyis ott kezdõdik, hogy ripityára szed, lakat, fény, aztán lehet elkezdni legózni.
Az amcsi is?
Azt nem lehetett volna Ótéztatni? Slampi, itt senki sem milliomos a klubból. Van aki csak apránként lépeget elõre.
Na mindegy. Remélem jó kezekbe kerülnek majd, ha sikerül valamennyiért eladni.
Klubelnök
Az amcsi, az oké, az egyetlen valamire való. De még egy fecnim sincs róla, így nem tudom OT-ra vinni! Meg kellene keresni az eredeti tulajt, hátha megvannak a papírok valahol...
Apránként én nem tudok hozzányúlni. Lásd, a halom darabokban lévõ kétkerekû sz@rjaim. Ha lenne a zsebemben vagy 3-400.000, akkor már mehetne kasznizódni. De addig...
Ha valakit érdekel, eladó a Corollám Szépet nem fogok írni róla, lezárt projektemben nagyjából minden benne van... 2013. 02. 28-ig van mûszakija. Két szezont futott 165/70 R14-es Nokian W téli gumi van rajta (DOT számot nem tudok mondani, nem tudom fejbõl), illetve van hozzá egy ugyanezen méretû Fulda Diadem Linero (vagy mi a franc) nyári szett, az 2008-ben került fel (a két garnitúra összesen ~50000-t futott) Óra szerint 245e-t megfutotta, valóságban ki tudja... Ára valahol a Hahu-n hirdetettek legalján. Ha nem kell senkinek e kihagyhatatlan ajánlat keretében, egy hétig hirdetem, majd megy bontóba!
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Feri ne viccelj már rakd ki a legolcsóbbnak és sec perc alatt elviszik. az enyémet 2 nap alatt vitték el -bár buktam rajta de mégsem bontó. ott semmit sem kapsz érte. vagy bontsd le bódéig. de arra meg kinek van ideje/energiája