Els? monti
A vége mi lett. Igazi kis túlél? gépezet, mentem is biciklis táborokba, na meg 200 kiló.
Következ? bringa, figyeltem a színére, szép kék sárga összeállítás, és csak a legfontosabbak, pici villogók, teló, duplafalú felni, jó nyereg.
Mi lett? Jó megjelenés? könny? km zabáló.
Most itt az autóm, valamiben egyezik valamiben nem.
E9 liftback. Mivel értékelem, hogy ennyi id?sen hogy lehetett benne ennyi extra, a mai autókat veri (új astrába talán nincs is olyan felszereltség, ami hátul is elektronyos ablakos) ezért szeretnék benne mindent belerakni, hogy legyen ez a full full verzió. Ezért van amit írtam az imént a faták típusok megfelel? topicjába, hogy gti felszereltség telejesen. (m?szerfal, ülések, kormány, váltó, 4 el ablak, szervó, kpi zár, el tükrök, plüss kárpit, ....) meg ugye ami tervbe a hááááát((( klíma))) de leginkább a tempomat, a fokozatmentes ablaktörl?, hátsó lábf?tés, gyári pohártartó...
Persze nem cigányosan megcsinálva, hanem hogy sportos legyen és jó legyen benne utazni. Hát miért másért, minthogy ülönleges, egyedi legyen, na meg komfortos!
Na de nemtudom melyik nekem a fontosabb. Hogy így megcsináljam, vagy full fapad. Mert pl nagy kedvenceim, Celica XX, Celica A60, Celica Supra, vagy TE71 Corolla, KE25 Coupe, KE35 Coupe, na meg a régi típusukat se tudom hátsókerekes király ritkaság Corollák, esetleg AE86, vagy a legf?bb álmom MA70-es Supra(bár az kilóg a sorból).
Ha megkaparintanék egyet, akkor ott legyen jó a motor a kasztni a futóm? és a fékek. Aztán szevasz. Gyönyör? gyári beltér és kültér, de ennyi.
Ott pont az lenne a király, hogy minél nehezebben tekerjem az ablakot, meg a szervó nélküli kormányon érezzem az út minden ráncigálását, hogy még netán az óra is analóg legyen.... Na meg uyge a keret nélküli ajtók...
Tehát szerintem ez autó függ?! Vagyis talán évjárat függ?
(Supra azért kivétel, mert már van benne tempomat, klíma, ABS, el ablakok, meg minden fityfene)
Ja igen és ha beltér akkor inkább plüss kárpit, minthogy b?r. Az melegbb érzést nyújt, jobb tapintású, nem izzad be. Szép színbe meg lehet annyira elegáns, mint egy b?r.
Ti hogy vagytok vele???
Totya? pl festegetjük a belteret is? na kíváncsi vagyok.

KE11 Sedan