ELADÓ COROLLA
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Esélyes.bubidisc írta:Humby?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ti-5448962
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Az õ autója igen
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Klubelnök

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Jaja, ez az autó, amit párszor fotóztam és meg is mutattam az amcsi hátsó lámpái miatt.Pacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... gl-5532007
Bohiiii!
Ha felhatalmazol, intézem!
Most nézem szervó és klíma!
Na ezt nem tudtam! Ba..a meg, meg kéne venni! Szervó és klíma átrakható az enyémbe a 4age-re, nem? (gondolom csak minimális átalakítások kellenek)
Amlékszel, hogy mondtam, hogy a következõ amcsit megveszem!
Flhívod nekem és megkérdezed a rokker gyereket, hogy mennyit enged a felébõl? Vagy hogy legyen? Most nincs ennyi lóvém és ott vannak a papírjai is...
Mit mondasz?
privi megy
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Ericka
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Sziasztok!
Utolsó ár!!!!!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ti-4911254
Ha május végéig nem veszi meg valaki, akkor megy a bontóba. Sajnos!
(
Két kocsit fent tartani drága mulatság, két biztosítás az újabb a nulláról kezdte, két gépjármûadó, stb. Szóval sokba van.
Várom az érdeklõdõket!
Ericka
Utolsó ár!!!!!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ti-4911254
Ha május végéig nem veszi meg valaki, akkor megy a bontóba. Sajnos!
Két kocsit fent tartani drága mulatság, két biztosítás az újabb a nulláról kezdte, két gépjármûadó, stb. Szóval sokba van.
Várom az érdeklõdõket!
Ericka
Geo Prizm 1.6 Gsi alias Toyota Corolla
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Írtam nektek pár hónappal ezelõtt ismét, hogy mi lesz a sorsa az autónak.
Párod említette, hogy amikor annó felraktátok az autót, várnátok pár hónapot arra, hogy egyben elmegy-e.
Fél év után én felajánlottam egy olyat, amitõl még autó marad, csak a tempomatot venném belõle. Eltelt több, mint 1 év a hirdetés felrakása óta, ezért rákérdeztem ismét, de választ nem kaptam.
Ha leadjátok bontóba, ti fizettek a bontási igazolásért (és a trélerezésért, ha lejár a mûszaki), vagy beveszi nagylelkûen ingyen és cserébe ad érte bontási igazolást.
Ha netán nagyon jó fej és barát a bontós, akkor ad 50 ezret?
vagy annyit se 
Kérlek titeket, ha nem megy el egyben, akkor ne kössétek az ebet.
Ti is jobban jártok, ha alkatrészenként megy el, mert több pénzt kaptok úgy érte, mintha bontóba kerülne, plusz az alkatrészei is gondos gazdáknál élnek tovább a jövõben.
A tempomattal (esetleg klímával) kapcsolatba ha kapnék választ a levelemre, megköszönném!
Párod említette, hogy amikor annó felraktátok az autót, várnátok pár hónapot arra, hogy egyben elmegy-e.
Fél év után én felajánlottam egy olyat, amitõl még autó marad, csak a tempomatot venném belõle. Eltelt több, mint 1 év a hirdetés felrakása óta, ezért rákérdeztem ismét, de választ nem kaptam.
Ha leadjátok bontóba, ti fizettek a bontási igazolásért (és a trélerezésért, ha lejár a mûszaki), vagy beveszi nagylelkûen ingyen és cserébe ad érte bontási igazolást.
Ha netán nagyon jó fej és barát a bontós, akkor ad 50 ezret?
Kérlek titeket, ha nem megy el egyben, akkor ne kössétek az ebet.
Ti is jobban jártok, ha alkatrészenként megy el, mert több pénzt kaptok úgy érte, mintha bontóba kerülne, plusz az alkatrészei is gondos gazdáknál élnek tovább a jövõben.
A tempomattal (esetleg klímával) kapcsolatba ha kapnék választ a levelemre, megköszönném!
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Értem és köszönöm, bár még május elõtt is fizetnék a tempomatért és ha igény van rá, akkor ki is szerelném!
Második állításodra. Ha valaki nem akarja egyben megvenni 200 ezer Ft-ért (ne is beszéljünk az átírásról), mivel neki nem kell az összes alkatrész és szerinte nem ér ennyit, akkor ugye várna, amire szét lenne bontva és az adott alkatrészért fizetne csak. Magyarul, ha nincs olyan vevõ, aki egybe vinné az autót, akkor jön a május és menne a bontóba.
Azonban ott nem fogsz érte kapni 200 ezret, de még nagy valószínûséggel 50 ezret se az elõzõ hozzászólásomban írtak miatt. Tehát vagy szétbontjátok és több pénzért kiáruljátok, mint a bontó, vagy értelmes, pl bontós áron elviszi valaki, aki helyettetek szétbontja, de nem 200-ért. (úgyis van még + 25 ezer ft, amibe kerül ebben az esetben a kivonatása). Majd felhasznál belõle, amit tud, a többi alkatrészt meg kiárulja, elrakja tarcsiba stb. Akár vállalnám én is, mivel kellene belõle 1-2 alkatrész, de mondom ennek csak akkor van értelme, az általatok szabott határidõig nem viszi el senki egyben az autót.
Egyszóval nem szeretném, ha bontóba=olvasztóba kerülne az autó. Akár ugyanannyi pénzért, netán többért meg is venném, hogy élhessen tovább részeiben több testvérében.
Második állításodra. Ha valaki nem akarja egyben megvenni 200 ezer Ft-ért (ne is beszéljünk az átírásról), mivel neki nem kell az összes alkatrész és szerinte nem ér ennyit, akkor ugye várna, amire szét lenne bontva és az adott alkatrészért fizetne csak. Magyarul, ha nincs olyan vevõ, aki egybe vinné az autót, akkor jön a május és menne a bontóba.
Azonban ott nem fogsz érte kapni 200 ezret, de még nagy valószínûséggel 50 ezret se az elõzõ hozzászólásomban írtak miatt. Tehát vagy szétbontjátok és több pénzért kiáruljátok, mint a bontó, vagy értelmes, pl bontós áron elviszi valaki, aki helyettetek szétbontja, de nem 200-ért. (úgyis van még + 25 ezer ft, amibe kerül ebben az esetben a kivonatása). Majd felhasznál belõle, amit tud, a többi alkatrészt meg kiárulja, elrakja tarcsiba stb. Akár vállalnám én is, mivel kellene belõle 1-2 alkatrész, de mondom ennek csak akkor van értelme, az általatok szabott határidõig nem viszi el senki egyben az autót.
Egyszóval nem szeretném, ha bontóba=olvasztóba kerülne az autó. Akár ugyanannyi pénzért, netán többért meg is venném, hogy élhessen tovább részeiben több testvérében.
Klubelnök

- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

El lehet rola kerni a hatso sidemakereket kabelekkel ha megveszitek, Bohi legysziiii_!?"!? persze forintertPacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... gl-5532007
Bohiiii!
Ha felhatalmazol, intézem!
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
- sztreha
- Visszajáró

Sziasztok!
Az egyik ismerõsöm árulja (még mindig) az autóját. Az árát vele kell egyeztetni
TOYOTA COROLLA Hatchback Sol 1.4 VVT-I
ADATLAP
Évjárat: 2002/9
Mszaki vizsga
érvényes: 2012/9
Zöldkártya érvényes: 2012/9
Futott km: 142.000 km
Kivitel: Ferdehátú
Állapot: Kitn
Üzemanyag: Benzin
Sebességváltó fajtája: Manuális (5 fokozatú)
Hengerrtartalom: 1398 cm³
Teljesítmény: 71 kW, 97 LE
Szállítható szem.
száma: 5 f
Ajtók száma: 5
Klíma fajtája: Automata
Szín: Fekete
Kárpit színe (1): Fekete
Kárpit színe (2): Szürke
Saját tömeg: 1.170 kg
Össztömeg: 1.655 kg
Csomagtartó: 289 liter
FELSZERELTSÉG
ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), metálfény, automata klíma, állítható hátsó
ülések, állítható kormány, plüss kárpit ,centrálzár, vezetoldali légzsák, dönthet utasülések,
elektromos ablak (elöl-hátul), utasoldali légzsák, fedélzeti komputer,immobiliser, ISOFIX
rendszer, középs kartámasz, oldallégzsák, rádiós magnó, riasztó, szervokormány, színezett
üveg, ködlámpa, vonóhorog, hátsó szárny,
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Magyarországon vásárolt, megkímélt állapotú , garázsban tartott, keveset futott, második
tulajdonostól, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, törzskönyv, három gyári kulcs,
szervízkönyv,friss nyári gumikkal és téli gumi garnitúrával.
A telefonszámot privátban küldöm, ha érdekel.
Sztreha
Az egyik ismerõsöm árulja (még mindig) az autóját. Az árát vele kell egyeztetni
TOYOTA COROLLA Hatchback Sol 1.4 VVT-I
ADATLAP
Évjárat: 2002/9
Mszaki vizsga
érvényes: 2012/9
Zöldkártya érvényes: 2012/9
Futott km: 142.000 km
Kivitel: Ferdehátú
Állapot: Kitn
Üzemanyag: Benzin
Sebességváltó fajtája: Manuális (5 fokozatú)
Hengerrtartalom: 1398 cm³
Teljesítmény: 71 kW, 97 LE
Szállítható szem.
száma: 5 f
Ajtók száma: 5
Klíma fajtája: Automata
Szín: Fekete
Kárpit színe (1): Fekete
Kárpit színe (2): Szürke
Saját tömeg: 1.170 kg
Össztömeg: 1.655 kg
Csomagtartó: 289 liter
FELSZERELTSÉG
ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), metálfény, automata klíma, állítható hátsó
ülések, állítható kormány, plüss kárpit ,centrálzár, vezetoldali légzsák, dönthet utasülések,
elektromos ablak (elöl-hátul), utasoldali légzsák, fedélzeti komputer,immobiliser, ISOFIX
rendszer, középs kartámasz, oldallégzsák, rádiós magnó, riasztó, szervokormány, színezett
üveg, ködlámpa, vonóhorog, hátsó szárny,
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Magyarországon vásárolt, megkímélt állapotú , garázsban tartott, keveset futott, második
tulajdonostól, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, törzskönyv, három gyári kulcs,
szervízkönyv,friss nyári gumikkal és téli gumi garnitúrával.
A telefonszámot privátban küldöm, ha érdekel.
Sztreha
Corolla 1.3 XL Liftback 1990
- Sancy
- Fanatikus fórumozó

Bohikám ne idegesícssé!
Ez az az E8 amit mondtam hogy nézzed meg, ott áll a Viki utcája elején! Már akkor mondtam hogy amcsi és hogy szervós meg klímás.
Megálltam, megnéztem, felébredtem az ájulásból, és rögtön hívtalak, nem emléxel wazze?
Ez az az E8 amit mondtam hogy nézzed meg, ott áll a Viki utcája elején! Már akkor mondtam hogy amcsi és hogy szervós meg klímás.
Megálltam, megnéztem, felébredtem az ájulásból, és rögtön hívtalak, nem emléxel wazze?
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

De emlékszem!Sancy írta:Bohikám ne idegesícssé!
Már Matyi felhívta nekem és én is szeretném megvenni, de amíg nem kaptam meg a pénzem/fizum nem tudom megvenni. Remélem az enyém lesz, ha minden jól megy...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II