Van róla képem.
Elég gyatra szegény
Valami versenyalapnak jó, de szép autót varázsolni belõle már nem nagyon
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ez a másik.
Alkatrészbázisnak nagyon jó (2,5 autó).
Klubelnök
Azért egy határozott ember vagy Kell, nem kell, eladom, nem adom, mert szeretem
Végül is tökmindegy. Szerintem az ár kicsit meredek, annak ellenére, hogy értékelem és tudom mi van benne (még az én munkám is ).
Azért az új tulajnak említsd meg, hogy CéCéHá
Amugy kepet tegyel fel, mert igy eselytelen lesz h valaki megvegye. Belso kepet is, mert az a legfontosabb, legalabb is sztem.
Elsõ körben lenne egy eladó corollám (E9) ami, egy E11(hatchback) 1.6 G6 vásárlása miatt kerül eladásra!
Másodszor az új jövevényrõl kérnék pár infót vagy akinek ilyen van, azzal felvenni a kapcsolatot!