Keresek jobb hátsó keresztlengõkart. Azt, amelyik hátrébb helyezkedik el, amelyikkel állítani lehet az összetartást. a mienknek a szilentje ment
tönkre.
Keresek jobb hátsó keresztlengõkart. Azt, amelyik hátrébb helyezkedik el, amelyikkel állítani lehet az összetartást. a mienknek a szilentje ment
tönkre.
tönkre.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy a két lökös nem egyezik meg. Nekem ugyanez volt a gondom az E8-nál, a hb lökösök sztem szebbek, öblösebbek. A sedan/liftback lökösök meg hosszabbak oldalt, ugye a nagyobb csomi miatt hosszabb a kocsi segge.
Front-lip: nem vagyok E10 mágus, de ilyet még nem láttam élõben!
Bohi írta:Front-lip: nem vagyok E10 mágus, de ilyet még nem láttam élõben!
Így néz ki a GT- Front Lip de nekem a sima is elég lenne
Ami így néz ki:
A kis fekete csík a löksi alatt...
Elvileg rajta kellene lennie a lökösön de bontósok szeretik ugye teljesen szétszedni és külön eladni :/
Errõl a 2 fajta OEM toldatról tudok eddig...
Hátsó löksire meg várok még hátha van/volt aki próbálta már felheggeszteni...
Ami lemaradt elõzõ Hsz-bõl Kayaba Ultra Sr gátlók érdekelnének E10-hez használt is megteszi...
Nehéz dió lesz ez a lip kérdés. Szép mindkettõ, de rohadt ritka is egyben. Gyriban újonnan meg drága.
Szerintem külföldrõl próbálj pecázni. Ott talán nem tudják, hogy mekkora kincs.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Hecsi-Tibi írta:Okok, jövõ héten megkérdezem Toyota szalonban meg pár bontót hátha sikerül valahonnan szerezni
A GT vagy a sima érdekelne ?
Rákérdezel az e10 gt-re???
Az csak belpiac jobbkormányos volt, nem? Attól függetlenül lehet, hogy elkerült egy lökös vagy lip, bár nálam 0-hoz konvergál az esélye. De sok sikert és ha tudod a gyári árat írd majd be!
Hecsi-Tibi írta:Okok, jövõ héten megkérdezem Toyota szalonban meg pár bontót hátha sikerül valahonnan szerezni
A GT vagy a sima érdekelne ?
Rákérdezel az e10 gt-re???
Az csak belpiac jobbkormányos volt, nem? Attól függetlenül lehet, hogy elkerült egy lökös vagy lip, bár nálam 0-hoz konvergál az esélye. De sok sikert és ha tudod a gyári árat írd majd be!
Nemnem rákérdezek 1.6 Si Front Lip-re azokon is van ilyen
A GT egy kincs akinek van bontókban meg tuti nincs maximum ebay...
A hátsó löksi amit linkeltem is volt 1.6 Si-ken elvileg akkor beszerezhetõnek kéne lennie...