Hát, amit fotózni akartam az az, hogy felül mennyivel kevesebb rés van a kerékív és a kerék között, mint oldalt, de ha ez nem jelent semmit, akkor majd megnézetem futómûvessel.bubidisc írta:Ha ebbõl bárki meg tudja állapítani... én láttam pár sedant, de rrõl a képrõl még az se biztos, hogy felismerném. Van egy olyan képed amin valóban látszik, hogy mennyire ül? Amúgy egy futómûves meg tudja állapítani, hogy milyen állapotúak a rugók.
E11 - (1997-2002)
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Szerintem már ül.
Rugó megoldásra van már egy praktikus, tartós és nagyon olcsó tippünk. Számos klubtagnál már bevált, még ha típusidegen is.
Olvasd el Bohi E8, Biagio E9, vagy az én E9 projektemet. Hogy pontosan hol van, már nem tudom, de ott a részletes paramétereket is megtalálod.
Rugó megoldásra van már egy praktikus, tartós és nagyon olcsó tippünk. Számos klubtagnál már bevált, még ha típusidegen is.
Olvasd el Bohi E8, Biagio E9, vagy az én E9 projektemet. Hogy pontosan hol van, már nem tudom, de ott a részletes paramétereket is megtalálod.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

Azt hiszem, már meg is találtam, most olvasgatom, kösziPacsker írta:Szerintem már ül.
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Jó kérdést tettél fel, erre még kb senkinek nem sikerült megtalálni az autók akár csak nagy részére is érvényes választ 
Segítségnek itt van egy _táblázat_ a facelift elõtti (tehát a békalámpás, 2000-ig gyártott) modell prospektusából.
Az ABS-t facelift után pedig tudtommal csak a SOL-ba meg a Terra ABS csomagban adták, tehát itt sincs minden Terrában.
Segítségnek itt van egy _táblázat_ a facelift elõtti (tehát a békalámpás, 2000-ig gyártott) modell prospektusából.
Az ABS-t facelift után pedig tudtommal csak a SOL-ba meg a Terra ABS csomagban adták, tehát itt sincs minden Terrában.
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

Asszony mindenképpen ABS-es békaszemût 1.6-ost akart, és amikor nézelõdtünk a 'piacon', mi is meglepõdtünk, hogy nincs mindegyikben ABS...meskolczi írta:Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy ezeknek a corolláknak több csomaggal lehetett megvenni. Harmony, Linea Terra és a Sol. Ezek pontosan milyen felszereltségeket tartalmaznak? Melyik csomagban van ABS?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Használtan amúgy nem tapasztaltunk jelentõs árkülönbséget a felszereltségek között, így érdemes minimum az 1.6 Linea Terra ABS+klíma párosítást levadászni.
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

Azért nézd meg, hátha van a motorházban elöl egy ABS Relay feliratú kis fekete dobozka ismeskolczi írta:Nekem egy "békalámpásom" van. Pontosan egy Toyota Corolla 1.3 Linea Terra 1999. A forgalmiba Linea Terra ABS-t lehet ügy beütve hogy Linea Terra? Mivel az én Corollámon van a biztosíték táblán az ABS-nek biztosítéka. De visszajelzés nincs a mûszerfalon. Akkor most hogy is van ez???
Ugye a levegõszûrõ mellett 2db "fekete doboz" van. Egy kisebb és egy nagyobb. Ami nagyobb azon ugye van egy ábra sor. Azon van rajta a sok közül, hogy ABS és ennyi!Jorn írta:Azért nézd meg, hátha van a motorházban elöl egy ABS Relay feliratú kis fekete dobozka ismeskolczi írta:Nekem egy "békalámpásom" van. Pontosan egy Toyota Corolla 1.3 Linea Terra 1999. A forgalmiba Linea Terra ABS-t lehet ügy beütve hogy Linea Terra? Mivel az én Corollámon van a biztosíték táblán az ABS-nek biztosítéka. De visszajelzés nincs a mûszerfalon. Akkor most hogy is van ez???
Toyota Corolla 1.3 Linea Terra '99
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
A biztosíték / relé bentléte nem jelent semmit, nekem a harmonyban benne volt gyárilag a ködlámpa biztosítéka (a relé nem), meg az elektromos ablak reléje is, pedig ezeket max katalógusból ismerte az autó.
Ha nincs visszajelzés a mûszerfalon, akkor valszeg nincs benne ABS se. Az a biztos, ha megkeresed az ABS ECU-t (vagy a helyét), utána elég egyértelmû a helyzet. Ezt meg tudod nézni a http://toyodiy.com -on az autót kikeresve, vagy a Wiring maualban.
(Faternak faceliftes Terra ABS van, de a forgalmiba nincs beütve külön az ABS)
Ha nincs visszajelzés a mûszerfalon, akkor valszeg nincs benne ABS se. Az a biztos, ha megkeresed az ABS ECU-t (vagy a helyét), utána elég egyértelmû a helyzet. Ezt meg tudod nézni a http://toyodiy.com -on az autót kikeresve, vagy a Wiring maualban.
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
Köszi szépen a segítséget! Erre voltam kíváncsi!MDaemon írta:A biztosíték / relé bentléte nem jelent semmit, nekem a harmonyban benne volt gyárilag a ködlámpa biztosítéka (a relé nem), meg az elektromos ablak reléje is, pedig ezeket max katalógusból ismerte az autó.
Toyota Corolla 1.3 Linea Terra '99