Íratlan szabályok, tippek, trükkök az autózásban
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Inkább a motorral mi lett!?!
Jövök befelé az Üllõi úton, és a Corvinnál mindig fel szokott torlódni. Nincs ezzel nagy gond, motorral lehet menni a sorok közt. Most is így tettem, mint mindenki, és mint mindig.
De egyszercsak a kocsik közül kilépett elém a nõ, és dúr. Csak azt vettem észre, hogy fetrengünk a két kocsi között. Nagy mák kellett, hogy ennyire pontosan beessünk a kocsik közé... Õ mondjuk félig a kocsin fetrengett, de...
Valahogy kiszedtem magam a motor alól, addigra ott termett vagy 4 ember kb, õk segítettek. Csaj kicsit nehezen szedte össze magát, de aztán egész egyben volt.
Motort alig mertem felállítani... Kölcsön motor, ráadásul rohadt ritka, meg gyári.... Letört a jobb elsõ index (ott találtam el a nõt), aztán elgörbült a mûszerfal... Azt hittem sokkal több baja lesz, de még a lábvédõn sem látszik.

Aztán összeszedtük magunkat, jól vagy? Jól. És te? Jól.
Erre a csaj:
"Hát akkor boldog karácsonyt!..."
WTF?
Nem volt szívem pofán verni, tök szép lány volt...
Jövök befelé az Üllõi úton, és a Corvinnál mindig fel szokott torlódni. Nincs ezzel nagy gond, motorral lehet menni a sorok közt. Most is így tettem, mint mindenki, és mint mindig.
De egyszercsak a kocsik közül kilépett elém a nõ, és dúr. Csak azt vettem észre, hogy fetrengünk a két kocsi között. Nagy mák kellett, hogy ennyire pontosan beessünk a kocsik közé... Õ mondjuk félig a kocsin fetrengett, de...
Valahogy kiszedtem magam a motor alól, addigra ott termett vagy 4 ember kb, õk segítettek. Csaj kicsit nehezen szedte össze magát, de aztán egész egyben volt.
Motort alig mertem felállítani... Kölcsön motor, ráadásul rohadt ritka, meg gyári.... Letört a jobb elsõ index (ott találtam el a nõt), aztán elgörbült a mûszerfal... Azt hittem sokkal több baja lesz, de még a lábvédõn sem látszik.

Aztán összeszedtük magunkat, jól vagy? Jól. És te? Jól.
Erre a csaj:
"Hát akkor boldog karácsonyt!..."
WTF?
Nem volt szívem pofán verni, tök szép lány volt...
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Simán felléphet belsõ vérzés! Mindig kell legalább egy kivizsgálás (mentõ)!
Sokszor nevetségesnek tûnik, de hallottuk már párszor, hogy este vagy másnap egyszer csak összeesett az illetõ. Nem vicc!
Sokszor nevetségesnek tûnik, de hallottuk már párszor, hogy este vagy másnap egyszer csak összeesett az illetõ. Nem vicc!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Pacskernek igaza van! Bár inkább a csajra vonatkozik... Legalább a számát elkérhetted volna... Ha már így összejöttetek...
Am a motorról valami bõvebb infó? Suliba jár egy kisöreg egy ugyanilyennel. Már párszor megcsodáltam.
Fekvõ 125, 2T? 5 gang? Mit forog?
Am a motorról valami bõvebb infó? Suliba jár egy kisöreg egy ugyanilyennel. Már párszor megcsodáltam.
Fekvõ 125, 2T? 5 gang? Mit forog?
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Ugyan az a motor. Tõle van kölcsönbe.
Fekvõ 50 2T 6,25 lóerõ 5 gang.
A balesett mellett van egy kocsma, oda igyekvett a hölgy. Meló után visszamentem, még épp ott bandáztak. Miközben elmentem telefonálni, õ meg valahol kislissolt, mert eltûnt. És mint a pultostól megtudtam, a barátjával mentek az ügyeletre.
Fekvõ 50 2T 6,25 lóerõ 5 gang.
A balesett mellett van egy kocsma, oda igyekvett a hölgy. Meló után visszamentem, még épp ott bandáztak. Miközben elmentem telefonálni, õ meg valahol kislissolt, mert eltûnt. És mint a pultostól megtudtam, a barátjával mentek az ügyeletre.
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Tegnap azon gondolkodtam, hogy miért van ennyi pancser vidéken? Telezöldes keresztezõdésben fordulnék nagy ívben balra, elõttem Corsa szintén ezt tervezi... a második nagyobb lyukba beugrottam mögüle úgy, hogy még Õt is ki kellett kerülnöm a szembe sávban, és így is simán kifértem. Az ilyenek a közveszélyesek, nem a gyorshajtás! 
Egy másik szerencsétlent majdnem seggbelõttem, annak a lámpa zöldre váltása után kellett még 20mp, mire elérte a 30-as tempót... persze mikor hátulról jön az ember 60 körül, akkor erre nem számít.
Az elõzõkön már valamelyest felhúzva magam összeakadtam egy körbeszoknyázott, kályhacsöves, deviltuning felirattal ellátott új Swifttel. Szegény boyracer fizimiskája megért egy misét, arra azért nem számított, hogy valaki mögüle indulva is körbeautózza a következõ lámpáig.
Egy másik szerencsétlent majdnem seggbelõttem, annak a lámpa zöldre váltása után kellett még 20mp, mire elérte a 30-as tempót... persze mikor hátulról jön az ember 60 körül, akkor erre nem számít.
Az elõzõkön már valamelyest felhúzva magam összeakadtam egy körbeszoknyázott, kályhacsöves, deviltuning felirattal ellátott új Swifttel. Szegény boyracer fizimiskája megért egy misét, arra azért nem számított, hogy valaki mögüle indulva is körbeautózza a következõ lámpáig.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Nem volt benne követendõ, én inkább azt szeretném, ha az emberek kevesebbet töketlenkednének (a forgalmi dugók kialakításának is legjobb módja), de ezt mondjuk nehéz lesz elérnem. Talán ha az ilyen mazsolákat ledudálja mindenki, akkor...bubidisc írta:Ebben nem találtam semmi követendõt. Türelmetlen vagy! A gyorshajtás igen is veszélyes, ne bagatelizáljuk el.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Tudom, hogy egy hajóban evezünk, és azt is, hogy normálisan közlekedsz, viszont arra is figyelni, hogy van egy halmaz aki a mi szemünkiben töketlen és még a fórumot is olvassa.montoya írta:Nem volt benne követendõ, én inkább azt szeretném, ha az emberek kevesebbet töketlenkednének (a forgalmi dugók kialakításának is legjobb módja), de ezt mondjuk nehéz lesz elérnem. Talán ha az ilyen mazsolákat ledudálja mindenki, akkor...bubidisc írta:Ebben nem találtam semmi követendõt. Türelmetlen vagy! A gyorshajtás igen is veszélyes, ne bagatelizáljuk el.De ekkora paraszt még én sem vagyok.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Szokasos story:

Ma amugy a masik veglettel talalkoztam: jobbkezet adtam egy csajnak, annak ellenere nem fordultam ki ele, hogy indexelt.Ugyanis ha a draga cica ropke 270m-rel a keresztezodes elott kirakja az indexet, akkor nem fogom tudni, hogy befordul-e, vagy csak ugymaradt. Ilyen esetben pedig ha csattanunk, az eletben nem tudom bizonyitani, hogy nem en voltam a marha... Persze van a masik veglet is, akinel az iranyjelzo az iranyvaltoztatast jelzi, es nem az iranyvaltoztatasi szandekot, tehat akkor indexel, amikor mar kanyarodik...

Ma amugy a masik veglettel talalkoztam: jobbkezet adtam egy csajnak, annak ellenere nem fordultam ki ele, hogy indexelt.Ugyanis ha a draga cica ropke 270m-rel a keresztezodes elott kirakja az indexet, akkor nem fogom tudni, hogy befordul-e, vagy csak ugymaradt. Ilyen esetben pedig ha csattanunk, az eletben nem tudom bizonyitani, hogy nem en voltam a marha... Persze van a masik veglet is, akinel az iranyjelzo az iranyvaltoztatast jelzi, es nem az iranyvaltoztatasi szandekot, tehat akkor indexel, amikor mar kanyarodik...
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd