MFerenc írta:A rács gyárilag oda van ragasztva vagy sajtolva vagy mi. Én már párszor szedtem szét, akárhogy is emlékszem, nem férne ki a rács helyén a hangszóró.
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
MFerenc írta:Szerintem azzal van gondjuk, hogy széthúzza fórumot, elnyújtja, Inkább töröld ki, szerintem. Úgyis tudja mindenki, mirõl van szó.
Pontosan errõl van szó! Zoli99 szükségtelen kitörölni csupán légy kedves méretezd át.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Nem egy nagy durranás az egész, majd meglátod. MFerenc jól leírta.
Az a mûanyag amibe a hangszóró be van csavarozva az valahogy egyszerûen van rögzívve, mert kb. egy hónapja cseréltem E10-en elsõ hangszórókat és erre a részre már nem emlékszem
Valami LG vagy Samsung hangszórókat raktam be a gyáriak helyére, és faragnom kellett a mûanyag tartón, mert ennek a hangszórónak körbe volt az a pereme amire mindenféle felfogató lukak voltak furkálva, a gyári hangszórónak meg csak a négy kis füle lóg ki amivel rögzíteni lehet õket.
Szóval ne ilyen fazont vegyél: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... aAw8wfzWjM
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor beteszem sebességbe az autót, elindulok elkezd a váltónak hangja lenni, alacsony fordulaton hallható ahogy nõ a fordulatszám csökken a zaj, majd sebességet váltok és ahogy elkezdek ismételten gyorsítani ugyanaz a hang...
Hecsi-Tibi írta:Olyan kérdésem lenne, hogy amikor beteszem sebességbe az autót, elindulok elkezd a váltónak hangja lenni, alacsony fordulaton hallható ahogy nõ a fordulatszám csökken a zaj, majd sebességet váltok és ahogy elkezdek ismételten gyorsítani ugyanaz a hang...
24 másodpernél ... nem ilyen hangos és alacsony fordulaton hallható
Vagy az E10-esek ilyenek ? Remélem nincs gond vele
Nálunk az E9-nek, és az E10-nek is van ilyen hangja. 1-ben, de még talán 2-ben is kicsit.....szerintem ezért ne cserélj váltót. Olajat viszont elvileg
60000-enként kell cserélni benne.
Ohh, köszi a tippet! Hány centis hangszóró kellett bele? Nem feltétlenül szereném szét elõtte ha nem muszáj...
Már rendeltem Toyota->ISO kábelköteg átalakítót. A hangszóró és a fejegység kell még. Fejegységet majd a karácsonyi nagy roham után veszek, akár használtan, sokan eladogatják a felesleges ajikat )
köszi!
tibierdrol írta:Nem egy nagy durranás az egész, majd meglátod. MFerenc jól leírta.
Az a mûanyag amibe a hangszóró be van csavarozva az valahogy egyszerûen van rögzívve, mert kb. egy hónapja cseréltem E10-en elsõ hangszórókat és erre a részre már nem emlékszem
Valami LG vagy Samsung hangszórókat raktam be a gyáriak helyére, és faragnom kellett a mûanyag tartón, mert ennek a hangszórónak körbe volt az a pereme amire mindenféle felfogató lukak voltak furkálva, a gyári hangszórónak meg csak a négy kis füle lóg ki amivel rögzíteni lehet õket.
Szóval ne ilyen fazont vegyél: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... aAw8wfzWjM