Udv kozottunk! XI, Budafoki utnal szokott parkolni egy - ugy emlekszem - szinten ilyen szinu E11 liftback valamelyik irodahaz elott, a kifeleze vezeto oldalon, a Dombovari ut utan picivel.babaluga írta:Én is örülök a szerencsénekPacsker írta:Szia!
Örülünk, hogy ránk találtál! Igazán feltûnõ egy autó
Jól mutatna a színe a km hosszú CCH konvojban!
Egy apróság: Ha már a magyar kifejezéseknél tartunk, nem csapotthátú, hanem ferdehátú.
Valójában E11 Liftback
Hasonló színû példánnyal még nem találkoztam, pedig kíváncsi lennék idehaza mennyi van belõle.
És köszönöm a korrigálást, nem vagyok még teljesen jóban a kifejezésekkel. Például Hatchback és Liftback között mi a különbség?
Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- montoya
- Fanatikus fórumozó

IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Így képek alapján úgy látom, dísztárcsás... egy szép alu azért sokat dobna rajta.babaluga írta:Én Bp X. kerületben vagyok leginkább fellelhetõPiciPeti írta:Esetleg a lakihegyi Reálszisztéma elõtt? Ott is áll mindig egy ilyen kocsi. Gondolom egy ott dolgozóé.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
Connnor
- Újonc

Sziasztok!
Örülök, hogy idetaláltam erre az oldalra
Igazság szerint én alkatrészeket keresgéltem a kocsimhoz és akkor bukkantam a CLUB-ra
Nekem egy 2006 /12 - Ferdehátú 1,4 -es reaktorral megáldott példányom van. Ez az elsõ autóm.
Viszont a klánom az toyota fan ... van a családban Yaris , Land Cruiser, Corolla, Highlander, Lexusok stb... és ez a szûk családi kör.
És igen már lassan jogosan kérdezik hogy leszerzõdtünk a Toyotával ... de még nem
Asszem kb ennyi.
Üdv.
Örülök, hogy idetaláltam erre az oldalra
Igazság szerint én alkatrészeket keresgéltem a kocsimhoz és akkor bukkantam a CLUB-ra
Nekem egy 2006 /12 - Ferdehátú 1,4 -es reaktorral megáldott példányom van. Ez az elsõ autóm.
Viszont a klánom az toyota fan ... van a családban Yaris , Land Cruiser, Corolla, Highlander, Lexusok stb... és ez a szûk családi kör.
És igen már lassan jogosan kérdezik hogy leszerzõdtünk a Toyotával ... de még nem
Asszem kb ennyi.
Üdv.
Nem bírom a stresszt 
Üdv mindenkinek!
Én régebben már olvasgattam a fórumot, aztán idõ - meg net - hiányában a feledés homályába veszett az egész.
Nekem egy 2005/12-i gyártású ferde hátú ezüst színû Corollám van, 1.6-os benzines motorral. Nem titkoltan segítséget kérni jöttem fel, de igyekszem ezen kívül is hasznos tagja lenni az oldalnak.
Üdv,
Gábor
Én régebben már olvasgattam a fórumot, aztán idõ - meg net - hiányában a feledés homályába veszett az egész.
Nekem egy 2005/12-i gyártású ferde hátú ezüst színû Corollám van, 1.6-os benzines motorral. Nem titkoltan segítséget kérni jöttem fel, de igyekszem ezen kívül is hasznos tagja lenni az oldalnak.
Üdv,
Gábor
"jánoshalmi gti" - boldog új tag
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit a Clubban! Régóta követtem a "jánoshalmi gti" útját, és most adódott az alkalom, hogy lecsapjak rá. Fülig ér a szám, ha csak rá gondolok, megcsináltam a helyét a garázsban, ki kellett szárítani, kezdõdhetnek a hézag tömítések és egyéb apró javítások. Összeségében jó állapotnak örvend még mindig, és immár gondos gazdája lehetek. De úgy is mondhatnám, hogy megmentettem a szegvári kertbõl, ahol a szabad ég alatt állt 1,5-2 évet... A típus hibák feltárásában és megvétel körüli teendõkben ezennel is köszönet Pacskernek és Krisznek, illetve az egész közösségnek és a fórumnak a sok hasznos információért! Örülök, hogy így már a club érdemi tagjává is válhatok. Attila

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Üdv Mindenkinek !
Hogyan találtam ide ? Hát a gugli segítségével
2db 1998-as 1.6-os Corolla van a szûk családban (egy angol 5 ajtós és egy japán szedán), szóval leginkább az E11 topikban fogok megfordulni...
Bejönnek a japán dolgok általában... Toyota rulez
Hogyan találtam ide ? Hát a gugli segítségével
2db 1998-as 1.6-os Corolla van a szûk családban (egy angol 5 ajtós és egy japán szedán), szóval leginkább az E11 topikban fogok megfordulni...
Bejönnek a japán dolgok általában... Toyota rulez
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)