Hülye kérdés:
A szivargyújtó mennyire számít komoly fogyasztónak?
Vettem egy két csatlakozós USB-adaptert, ami konkrétan kb. akkora mint a szivargyújtó elem. Viszont pont ezért, mert ilyen pici, nagyon nehéz kipiszkálni, ha egyszer bedugom. A kérdés, hogy hagyjam-e bent nyugodtan, mennyire terheli az akkut, generátort, stb.
Remélem, tényleg nem túl együgyû a kérdés.. Köszi!
Zoo.HUN írta:Segítséget kérnék. E-bayrõl ki tud rendelni cuccost. Akikkel szoktam hozatni ezt azt, most vmi oknál fogva letiltották a paypalukat és nem tudnak hozni semmit se. Ki az akinek van bejáratott forrása, és tudna segíteni rendelni gyorsba.
Esetleg szokott valaki innen: trademe.co.nz rendelni ezt azt. Vmi tapasztalat? Csomó jó cucc van, csak engem letiltottak, mert a körzetszámom nem ott van, és maceráztak egy csomót.
Ha vki tud segíteni írjon pm. Egy repair manual kell csak amugy. Köszi
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Apum lehet meg tudja oldani.
Küldj egy képet. Hobbija és hivatása is részben mûszerész. Sokat dolgozott/zik biztonságtechnikában, híradástechnikában, így ott is van sok mûtyûr javítani való.
A legdurvább az volt, amikor a kutya ivótáljában megúsztatott mobilom alaplapjára külsõ SIM csatlakozást forrasztott, hogy le tudjam menteni az adatokat.
Küldj egy képet és majd válaszol, hogy meg tudja-e oldani.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Csak ne laknál annyira messze, szívesen megcsinálnám! Kb 10 perces meló (gsm szervízeskedtem )
Szerintem bármelyik telefon szervizes, vagy mûszerész 2-3 ezerért megcsinálja.
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
Ebben bízom én is. Titokban már kezdtem lemondani öreg hû masinámról, de remélem még túléli a bénázásom. Kár lenne érte.
Mondjuk megszívatott az a rohadt csatlakozó, mert mikor már leugrott az alaplapról se bírtam széthúzni....