Talán más is érdeklődik rajtunk (Anim és én) kívül a téma iránt, főleg, ha "The Fast & Furious" igazi ótói is ott lesznek
Na, a szájamat inkább befogom, itt a honlapja, nézzétek meg, és menjünk el!
Üdv!

Nekem ott a helyem!ngabeee írta:Sziasztok!
Talán más is érdeklődik rajtunk (Anim és én) kívül a téma iránt, főleg, ha "The Fast & Furious" igazi ótói is ott lesznek:P:P. Narancs Supra!!!! ÁÁÁÁÁ!! Meg drift, meg hangnyomásverseny, meg mindenféle tuningtalis megszokott dolog.
Na, a szájamat inkább befogom, itt a honlapja, nézzétek meg, és menjünk el!
Üdv!

Az utóbbi években ez Szegeden volt, egyre látványosabb, jobb az a rendezvény, scak kinőtték a szegedi "expo"-t...Layosh írta:Háát ez nem gyenge show lessz az tuti. Érdemes lenne kimenni.

Én egyszer voltam az első Tuning & Stereo Shown az még a SAP csarnokba volt. Álá nyomorgás, de nagoyn jóó volt. Lehet fotózni annyit mint atomkis_andras írta:Az utóbbi években ez Szegeden volt, egyre látványosabb, jobb az a rendezvény, scak kinőtték a szegedi "expo"-t...Layosh írta:Háát ez nem gyenge show lessz az tuti. Érdemes lenne kimenni.
Igazából ha effektíve olcsón oda lehet jutni, és nem voltatok még ilyen rendezvényen, akkor kötelező darab!

Ez egy kiállítás, ahova vagy kiállítóként tudsz bemenni előzetes egyeztetések/válogatás és regisztrácó után, vagy gyalogosan, mint bámészkodó...B26 írta:Akkor erre is el kéne menni srácok?
Simán!
Nincs ellenvetésem!
Remélem egyszerre tudunk bevonulni!

Hallottál már csoportjegyről?kis_andras írta:Ez egy kiállítás, ahova vagy kiállítóként tudsz bemenni előzetes egyeztetések/válogatás és regisztrácó után, vagy gyalogosan, mint bámészkodó...B26 írta:Akkor erre is el kéne menni srácok?
Simán!
Nincs ellenvetésem!
Remélem egyszerre tudunk bevonulni!
Belépők:
Egyszeri belépésre jogosító jegy ára a helyszínen: 2.500 HUF
Gyermek beépőjegy ára (12 év alatt) a helyszínen: 1.500 HUF
Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 6.000 HUF
pár program: Drift bemutatók-és drifttaxi, Show&Shine autószépségverseny, HUMMA hangnyomásverseny, erotikus show, és kb 300kiállított autó