Segítség kellene!

Technikai okfejtések, hasznos tippek, leírások. Önállóan megvalósítható kisebb-nagyobb szervizelések és átalakítások.
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Én krómoztattam a toronymerevítõt, de agyon szarul csinálták meg. Pedig ismerõs által mentem, nagybátyám fémcsiszoló és õ vitte. Az volt a baj, hogy nem volt fém tiszta és nem szedték le normálisan a feséket róla vagy nem áztatták eleget vagy nem tudom. Sztem egy szépen felcsiszolt rozsdamentes anyag majdnem olyan szép, mint a krómozott. én soha többet nem fogok semmit krómoztatni. Ja és tényleg rohadt drága!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Laic
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Laic »

Ma voltam egy motoros kollegánál, aki szintén a rozsdamentest ajánlotta. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy nem tudnak ilyen formát csinálni belõle (rúdforma, a mostani meg lapos szögletes, majd még nézelõdök neten mit lehet abból csinálni).
Másik dolog ami felmerült bennem, nem lehet-e fényezettre át csináltatni, csak nem tudom az mennyibe kerülne. A krómot ha lehet én is elfelejteném...
Toyota Corolla 1,4 sedan E11 4E-FE
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

Bohi írta:Én krómoztattam a toronymerevítõt, de agyon szarul csinálták meg. Pedig ismerõs által mentem, nagybátyám fémcsiszoló és õ vitte. Az volt a baj, hogy nem volt fém tiszta és nem szedték le normálisan a feséket róla vagy nem áztatták eleget vagy nem tudom. Sztem egy szépen felcsiszolt rozsdamentes anyag majdnem olyan szép, mint a krómozott. én soha többet nem fogok semmit krómoztatni. Ja és tényleg rohadt drága!
Nem szabad így állni hozzá, azért mert valami nem sikerül elsõre. :D
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Slampixxx írta:
Bohi írta:Én krómoztattam a toronymerevítõt, de agyon szarul csinálták meg. Pedig ismerõs által mentem, nagybátyám fémcsiszoló és õ vitte. Az volt a baj, hogy nem volt fém tiszta és nem szedték le normálisan a feséket róla vagy nem áztatták eleget vagy nem tudom. Sztem egy szépen felcsiszolt rozsdamentes anyag majdnem olyan szép, mint a krómozott. én soha többet nem fogok semmit krómoztatni. Ja és tényleg rohadt drága!
Nem szabad így állni hozzá, azért mert valami nem sikerül elsõre. :D
Nekem túl drága volt, hogy megint próbálkozzak. :lol: Amúgy meg nem vagyok elájulva a krómért... :wink:
Amúgy teljesen igazad van! Ez egy rossz hozzáállás!!! :wink:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
lexuxka
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: lexuxka »

Helló!

Olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudnám a kocsin a fékrendszer megbontása nélkül lefújni az elsõ féknyergeket?A hátsó dobfékes,azt meg tudom oldani ha leveszem és úgy fújom le!De az elejét nem akarom szétszedni :roll:
Ha tudtok valami praktikát azt megköszönném!Üdv!
Svájcban órát,Japánban autót gyártanak!!!
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

SEHOGY. Vagy ha igen... nagyon rövid életû lesz...
Darabokra kell szedni, fémtisztára fel kell csiszolni, és 2 rétegben AKRIL festékkel kell lefesteni. Az összes hõálló flakonos spray-t felejtsd el.
Nézz be a projektembe.
Üdv Sancy.
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Garázst keresek. Lehet terem is, csak az a lényeg, hogy fedett legyen, meg lehetõleg ne legyen benne télen fagy. :) BP területén persze, annak is a B része az ideálisabb.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

montoya írta:Garázst keresek. Lehet terem is, csak az a lényeg, hogy fedett legyen, meg lehetõleg ne legyen benne télen fagy. :) BP területén persze, annak is a B része az ideálisabb.
Csak nem a leendõ "B"-autódhoz?;)
Ha valaki Zugló "Törökõr" nevû részén - vagy annak közvetlen közelében tud egyet, az engem is érdekelne. Köszi!
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

sede7 írta:
montoya írta:Garázst keresek. Lehet terem is, csak az a lényeg, hogy fedett legyen, meg lehetõleg ne legyen benne télen fagy. :) BP területén persze, annak is a B része az ideálisabb.
Csak nem a leendõ "B"-autódhoz?;)
Ha valaki Zugló "Törökõr" nevû részén - vagy annak közvetlen közelében tud egyet, az engem is érdekelne. Köszi!
De bizony hogy... :)
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
lexuxka
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: lexuxka »

Helló!
Segítségeteket szeretném kérni e11 corollámal kapcsolatban!A kérdés az lenne,hogy a második lambdaszonda ha jól tudom (monitor szonda) vezetékének hol van a csatlakozója?Azt látom,hogy bemegy a kaszniba de csak a vezetékek a csatlakozó valahol beljebb lehet de honnan lehet hozzáférni?Leszeretném venni a hátsódobot és lefújni!Elõre is köszönöm!
Svájcban órát,Japánban autót gyártanak!!!
Bandagoose
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bandagoose »

lexuxka írta:Helló!
Segítségeteket szeretném kérni e11 corollámal kapcsolatban!A kérdés az lenne,hogy a második lambdaszonda ha jól tudom (monitor szonda) vezetékének hol van a csatlakozója?Azt látom,hogy bemegy a kaszniba de csak a vezetékek a csatlakozó valahol beljebb lehet de honnan lehet hozzáférni?Leszeretném venni a hátsódobot és lefújni!Elõre is köszönöm!
Ha jól látom a fotón, VVTi-d van. Arra nem tudok nyilatkozni! :D

viszont ha 4E-FE vagy 4A-FE, azon csak egy lambdaszonda van, és a kipufogó sem szétszedhetõ, mert egy darabból készült.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
ati
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: ati »

sziasztok

van egy elég nagy bajom: a mostani kocsim ami egy nagyon off vento vr6 el szeretném adni, nem azért mert széthajtottam és még idõben megszabadulnék tõle hanem pont fordítva, a motorra költöttem kb 250et és még egy halom dolgot rendbe hoztam a kocsin, csak egyszerûen nem szerettem bele így szeretném eladni
valaki segítsen nekem, hátha van itt olyan tag akinek az ismerõsének pont ilyen kocsi az álma, nekem az álmom jelenleg egy 81es celica ta40 karosszéria és 2tg motor kóddal csak az álmom útjában áll a vento amit még mindig nem vittek el és eddig csak ígérgettek, és nem történt semmi :(

hirdetésem:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswa ... r6-4594975

valaki segítsen mert a tiszakécskei talin szeretnék ott lenni :cry:

Ati
a kocsiknak lelke van de csak egy hozzám hasonló autó mániás érezheti.....
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

De ugye valami típus orientáltabb fórunon (VW, Krauze Garage, akármi) is elhelyezted a hirdetésed linkljét.
Egyébként a hátsó rendszám és a bal hátsó lámpa közötti részen mintha hiányozna valami szolid matrica :wink: .
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Zoo.HUN
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Zoo.HUN »

Valaki tud franciául normálisan? PM!
E8 1.8D liftback+ ---> Seca :jdm:
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
Kép + Kép
ati
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: ati »

sziasztok

egyik barátomnak meg kéne nézni Üllõn egy kocsit és leírni a tapasztalatokat

http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mo ... ma-5129560

remélem valaki tud segíteni, fontos és egyben sürgõs is lenne

elõre is köszönöm
a kocsiknak lelke van de csak egy hozzám hasonló autó mániás érezheti.....
Válasz küldése