Lackó írta:Helló !Picur írta:Sziasztok!
Már volt szerencsém egy-két CCH-s találkozón részt venni, s ez által megismerni Titeket! Bár eddig nem volt apropó, hogy felregisztráljak, de kb. 1 hónapja egy ’96-os Corolla XLi Hatchback újdonsült tulajdonosa lettem![]()
A fórumot Szabi (alias szullosz) által ismertem meg. Persze, mióta megvan a kis „csajos autó”sok kérdés merül fel bennem, de a válasz sokszor: képzeld, pont errõl a fórumon van egy nagyon jó kis topik, nézd át
. Tehát a sok hasznos infó jól fog jönni, mert egyfolytában kíváncsiskodom, de aktív hozzászólásokat ne nagyon várjatok tõlem, mert akkor garantáltan az „Aranyköpések a fórumon” oldalait fogom megtölteni.
![]()
![]()
Neked szép új E10-ed van.
Üdv itt is !
Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
E10 HB 4E-FE
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Gyula!Lackó írta:Helló !Picur írta:Sziasztok!
Már volt szerencsém egy-két CCH-s találkozón részt venni, s ez által megismerni Titeket! Bár eddig nem volt apropó, hogy felregisztráljak, de kb. 1 hónapja egy ’96-os Corolla XLi Hatchback újdonsült tulajdonosa lettem![]()
A fórumot Szabi (alias szullosz) által ismertem meg. Persze, mióta megvan a kis „csajos autó”sok kérdés merül fel bennem, de a válasz sokszor: képzeld, pont errõl a fórumon van egy nagyon jó kis topik, nézd át
. Tehát a sok hasznos infó jól fog jönni, mert egyfolytában kíváncsiskodom, de aktív hozzászólásokat ne nagyon várjatok tõlem, mert akkor garantáltan az „Aranyköpések a fórumon” oldalait fogom megtölteni.
![]()
![]()
Neked szép új E10-ed van.
Üdv itt is !
Szépen kóstolgassál...
Szabber
- zoli99
- Gyakori látogató

Sziasztok!
ZDoman, (Corolla drift) gyerekkori cimborám segítségével találtam ide hozzátok
A fõ ok, amiért regisztráltam, mert a jelenlegi Renault feliratot szeretném örökre elfelejteni az autókulcsomról
Csak Toyota, Honda illetve Mazda neveket vagyok hajlandó befogadni ezután
Szívem vágya a Honda Civic de praktikussági okokból (túl kicsi a csomagtér) valószínûleg 5 ajtós, hatchback E11 Corolla lesz a jövendõbelim!
(a butalámpás)
Nézelõdök, nézelõdök, remélhetõleg pár hónapon belül lecsapok egy megkímélt, jó állapotú egyedre. Idõközben szeretném megtudni a modell minden csínját-bíjnát, mire kell figyelni vásárlásnál, stb.
A japán jármûvekkel motorom (Honda) kapcsán kerültem baráti viszonyba, több éve tart a szerlem
Kiválló kidolgozottsága, anyagminõsége, megbízhatósága vitt a japán útra.
Üdv,
Zoli
ZDoman, (Corolla drift) gyerekkori cimborám segítségével találtam ide hozzátok
A fõ ok, amiért regisztráltam, mert a jelenlegi Renault feliratot szeretném örökre elfelejteni az autókulcsomról
Csak Toyota, Honda illetve Mazda neveket vagyok hajlandó befogadni ezután
Nézelõdök, nézelõdök, remélhetõleg pár hónapon belül lecsapok egy megkímélt, jó állapotú egyedre. Idõközben szeretném megtudni a modell minden csínját-bíjnát, mire kell figyelni vásárlásnál, stb.
A japán jármûvekkel motorom (Honda) kapcsán kerültem baráti viszonyba, több éve tart a szerlem
Üdv,
Zoli
-
corolla04
- Újonc

Sziasztok!
Somogyi Balázs vagyok, 18 éves, a Vas megyei Celldömölkön élek. Barátnõmtõl jöttem haza, és gondoltam, mielõtt beállnék a garázsba a kocsival, megitatom egy kis 95-össel a helyi benzinkúton, ahol a nyáron dolgoztam is. Egyszer csak mellém áll egy Corolla TS, a maga 192 LE-jével, eszméletlenszép esztétikai állapotban. Mondom, ezt nem lehet kihagyni, hogy ne kérdezném meg (késõbb kiderült "médzsör") tulajdonosát az autójáról. Õ barátságos beszélgetés után átadott nekem egy szórólapot, ami végre csak Corollás, nem "csak" Toyotás.. nagyon örültem neki
Édesapámmal közösen használjuk a kocsit, és eddig 10bõl 11 csillagot kapott
2004-es évjáratú Corolla Sedan, 1.4 vvt-i 97LE
Örülök, hogy közétek tartozhatom!
Somogyi Balázs vagyok, 18 éves, a Vas megyei Celldömölkön élek. Barátnõmtõl jöttem haza, és gondoltam, mielõtt beállnék a garázsba a kocsival, megitatom egy kis 95-össel a helyi benzinkúton, ahol a nyáron dolgoztam is. Egyszer csak mellém áll egy Corolla TS, a maga 192 LE-jével, eszméletlenszép esztétikai állapotban. Mondom, ezt nem lehet kihagyni, hogy ne kérdezném meg (késõbb kiderült "médzsör") tulajdonosát az autójáról. Õ barátságos beszélgetés után átadott nekem egy szórólapot, ami végre csak Corollás, nem "csak" Toyotás.. nagyon örültem neki
Édesapámmal közösen használjuk a kocsit, és eddig 10bõl 11 csillagot kapott
2004-es évjáratú Corolla Sedan, 1.4 vvt-i 97LE
Örülök, hogy közétek tartozhatom!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szia!
Örülünk, hogy ránk találtál! Böngéssz, kérdezz bátran!
Médzsörnek biztos TS-e van? Legutóbb Én egy ezüstmetál "sima" hatchback-el láttam.
Örülünk, hogy ránk találtál! Böngéssz, kérdezz bátran!
Médzsörnek biztos TS-e van? Legutóbb Én egy ezüstmetál "sima" hatchback-el láttam.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Sziasztok Corollások!
Úgy kb. 14-15 napja színesítem a Corolla tulajdonosok szép hosszú sorát!
Eddig még nem volt szerencsém hozzá, de amikor megláttam tudtam, hogy szeretett családtag lesz!
Õ egy 1988-as évjáratú kombi Corolla...de a barátoknak csak Bözsike!
Nem mai csirke de tudja amit egy autótól elvár az ember...
Üdv mindenkinek!
Simpy
Úgy kb. 14-15 napja színesítem a Corolla tulajdonosok szép hosszú sorát!
Eddig még nem volt szerencsém hozzá, de amikor megláttam tudtam, hogy szeretett családtag lesz!
Nem mai csirke de tudja amit egy autótól elvár az ember...
Üdv mindenkinek!
Simpy
Biagio írta:Üdvözöllek, mi nálunk!
Mindenképp képeket, terveket és még több képet az autóról.
Köszönöm szépen!
Az autóról igyekszem majd képeket csinálni és már teszem is fel, de egyenlõre sajnos még várunk a doktor bácsira, mert a kicsike hisztis....az akutól a gyújtáselosztóig van elektromosság, de a gyertyákig már nem nem jut el az a kósza szikra...
Tervek? Mire gondolsz?
Családi autó lesz a kicsike sorsa. Fõként kutyázós autó. Párom is és én is imádjuk a kutyákat és sokat járunk a kutyasulival ide-oda vagy csak ki a suliba. Azért vettük a kombit, mert a kutyust valahogy be akartuk rakni, és nem túl szerencsés egy 45 kg kutyát az elsõ ülésrõl begyömöszölni hátra...
A képekkel igyekszem
Stimpy
Re: Bemutatkozás - hogy találtál az oldalra!
Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ? s hogy talált rá kedvencére!
Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak.
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörl? alatt?
Pirosnál benyúlt egy kéz?
Levillogtak?
Köszönöm!
Van egy öregecske corollám és egy 1999-es. Véletlen találtam az oldalra,de nagyon érdekes és remélem hasznos is lesz.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Kedves Barócs!
Örülünk, hogy ránk találtál! Várjuk hozzászólásaidat az adott témákban!
Netán Projekt az autóknak? Felkeltetted érdeklõdésemet a "régi"-vel is kapcsolatban. Mikori típus és milyen kivitel?
Örülünk, hogy ránk találtál! Várjuk hozzászólásaidat az adott témákban!
Netán Projekt az autóknak? Felkeltetted érdeklõdésemet a "régi"-vel is kapcsolatban. Mikori típus és milyen kivitel?
Klubelnök

Sziasztok!L.Z. néven regisztráltam,közel a 40-hez ismét visszatértem a toyota típushoz és rátok találtam,szimpatikus a csapat (egy ideje olvasgatom.....)A régen használt toyoták palettáját egy 1981-es ke 70-es corollával kezdtem,ezután volt egy 1983-as is belõle(2 ajtó,1300-as motor,keret nélküli ajtók....stb,szóval szerettem õket.)Késöbbiekben volt tercelem és starletem is.(soha nem kellett csalódni egyikben sem)Az elmúlt 10 évben megcsaltam a toyota típust,csak most váltottam 07.hóban ismét egy corollára(1993-as xli,1300cm3,extrák nélkül.....)amit szeretek mert igaz "fapados" de megbízható.Lesni fogom a találkozók idõpontjait és ha lehet illetve tudok akkor veletek tartok.!Sziasztok!
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Örülünk, hogy egy elkötelezett lelkes Toyotást tisztelhetünk személyedben!
Olvasd a CCH Találkozók topicot. Szombaton lesz egy kisebb kiruccanás!
Olvasd a CCH Találkozók topicot. Szombaton lesz egy kisebb kiruccanás!
Klubelnök

Sziasztok!
Mióta megvan az autóm azóta olvasgatom a oldalt de ma eljött az alkalom hogy írjak is.
E11 - (1997-2002)
A gépet munkára vettem, de nem kell megijedni nem a majteres vödröket dobálom bele.
Meg van kímélve.
A kollégámnak is corolla-ja van. Ugyan olyan mint az enyém. Mintha ikrek lennének.
Itt találtok róluk két képet: A Nagy Magyarországos az enyém
Kép1
Kép2
Így elmondhatjuk hogy "flottánk" van. Eddig is japán autókat nyûtünk úgyhogy nem adjuk alább a megbízhatóságot.
Mióta megvan az autóm azóta olvasgatom a oldalt de ma eljött az alkalom hogy írjak is.
A gépet munkára vettem, de nem kell megijedni nem a majteres vödröket dobálom bele.
A kollégámnak is corolla-ja van. Ugyan olyan mint az enyém. Mintha ikrek lennének.
Itt találtok róluk két képet: A Nagy Magyarországos az enyém
Kép1
Kép2
Így elmondhatjuk hogy "flottánk" van. Eddig is japán autókat nyûtünk úgyhogy nem adjuk alább a megbízhatóságot.
- BandiTercel
- Visszajáró

:)
Sziasztok nekem egy jó ismerõsöm ajánlotta aki egyben a húgom pasija is, eddig nem is tudtam róla hogy van ilyen oldal. De örülök hogy pampi megosztotta velem ezt az infót
! A lényeg hogy nekem van egy 83-as Toyota Tercel 4WD-m 15 éve vette apum és azóta ki tûnõen el lát minket, amikor kezdtem idõsödni és sorba láttam hogy a többi nem japán autónak milyen gondjai vannak a mi kis toyotánknak meg semmi ilyesmi akkor tetszett meg nekem nagyon az autó is és a márka is.
utána már fel cseperedtem és most már olyan felfogással vagyok hogy csak Toyotát vagy csak japán autót vennék! akit érdekelne esetleg még egy kis story az autó múltjáról az írjon nyugodtan.