A Carinan is A oszlopon volt... pedig az nem sedan.kleingy írta:Elmegyek a Homába és megnézem egyáltalán, mi van. Ultragagyi, ótvar szutyok cucc nem mehet az autómra. Úgy értettem, hogy a szedánok japánok ugyebár és azokon láttam, hogy A oszlopon van, nem a tetõn az antenna, irigykedtem is.Kézzel mosni a lakótelepen?
Nem vagyok ennyire excentrikus személyiség.
E11 - (1997-2002)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Normális nyitvatartásút még nem láttam, bár pont múlt héten említették, hogy nyílt nálunk Érden egy, ahol a régi Riwaxos srácok vannak, majd kipróbálom. Csak se útba nem esik, se nincsenek nyitva a kézi mosók 7-ig (mikor meló után arra járnék).sede7 írta:Manuál kézi mosó?..kleingy írta:Kézzel mosni a lakótelepen?Nem vagyok ennyire excentrikus személyiség.
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Nem kézi, hanem "manuál" kézikleingy írta:Normális nyitvatartásút még nem láttam, bár pont múlt héten említették, hogy nyílt nálunk Érden egy, ahol a régi Riwaxos srácok vannak, majd kipróbálom. Csak se útba nem esik, se nincsenek nyitva a kézi mosók 7-ig (mikor meló után arra járnék).sede7 írta:Manuál kézi mosó?..kleingy írta:Kézzel mosni a lakótelepen?Nem vagyok ennyire excentrikus személyiség.
Neked nem esik útba, de másoknak tudom ajánlani pl. a Kerepesi úti Agip kúton lévõt.
Kezdünk OFFolni..
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Szombat du kuplungcsere (Aisin). Roppant kíváncsi vagyok, hogy vajon jobb lesz-e a váltó utána vagy lehet majd a váltót is szétbombázni...
Ja igen: mennyi a reális munkadíja egy 4EFE vezérléscserének?
szerk: közben persze nem volt idõm bemenni a Homába, de beszéltem apummal, hogy kéne csavarlazító, hogy le lehessen egyáltalán szedni az antennát, most meséltem el neki reggel a sztorit és úgy tûnik, lesz egy tarcsi rövid antennája nekem (már ha egyezik a Cori és a Corsa antenna-csatlakozója).
Holnap ez is kiderül.
Ja igen: mennyi a reális munkadíja egy 4EFE vezérléscserének?
szerk: közben persze nem volt idõm bemenni a Homába, de beszéltem apummal, hogy kéne csavarlazító, hogy le lehessen egyáltalán szedni az antennát, most meséltem el neki reggel a sztorit és úgy tûnik, lesz egy tarcsi rövid antennája nekem (már ha egyezik a Cori és a Corsa antenna-csatlakozója).
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Én is kíváncsi leszek az eredményre, és bár a kuplungolást konkrétan újra kell majd tanuld, kicsit szkeptikus vagyok a váltód állapota miatt... Nagyon bízom benne, hogy az is megoldódik!!! Majd jelezz mindenképpen!
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ha a váltódhoz hozzá kell nyúlni az egy kész vagyon! Nem 5-10 ezer forint, de nem is 30...
Érdemes lesz jó állapotú bontottat keresni
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Tisztában vagyok vele, sanszos, hogy a szinkronnak lõttek (3-as tuti, az rossz). De jó állapotú bontott sztem nincs, az összes C150-nek ugyanez a baja, csak mindegyik épp más stádiumban van. Gondolkodom még azon is, hogy valami más típusú váltót kéne szerválni hozzá, csak mozso mondta, hogy hiába C150 a vvt-i-é is, más a kulisszaház vagy a nemtommi, tehát nem megy fel rá. Reméljük nem kell komolyabban belemennem a témába.Pacsker írta:Ha a váltódhoz hozzá kell nyúlni az egy kész vagyon! Nem 5-10 ezer forint, de nem is 30...
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Vagy ha kicsit nagyobb ra a keret, akkor bontottan G6 valtot, ami biztosan erosebb, meg akar a fogyasztasra is lehet pozitiv hatasa. Vvti-hez valo volt a japkerben, valszeg ilyen is van.
Szerk.: vvti valtonal elginkabb a valtoharang mas.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Igen, ez a G6 még szóba jött. Majd megtudakolom, mibe fáj egy ilyen váltó. Gondolom lesz vagy egy havi fizum...montoya írta:Vagy ha kicsit nagyobb ra a keret, akkor bontottan G6 valtot, ami biztosan erosebb, meg akar a fogyasztasra is lehet pozitiv hatasa. Vvti-hez valo volt a japkerben, valszeg ilyen is van.
Azaz, váltóharang. Nõbõl vagyok na...
- montoya
- Fanatikus fórumozó

vvti-hez 150e korul volt, tehat azert a havi fizud csak nem.kleingy írta:Igen, ez a G6 még szóba jött. Majd megtudakolom, mibe fáj egy ilyen váltó. Gondolom lesz vagy egy havi fizum...montoya írta:Vagy ha kicsit nagyobb ra a keret, akkor bontottan G6 valtot, ami biztosan erosebb, meg akar a fogyasztasra is lehet pozitiv hatasa. Vvti-hez valo volt a japkerben, valszeg ilyen is van.
Azaz, váltóharang. Nõbõl vagyok na...![]()
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Ez valoszinu, viszont:kleingy írta:Hmmm. Ennyibõl viszont valószínûszeg fel tudnám újíttatni a teljes váltót, ami megint meggondolandó (biztos új szinkronok C150-ben vs bizonytalan elõéletû és állapotú G6 váltó).montoya írta: vvti-hez 150e korul volt, tehat azert a havi fizud csak nem.
-a G6 valto valszeg japan es erosebb igenybevetelhez keszult alapbol is. 1.3-as motorral az eletbe nem lehetne szethajtani.
-6 fokozat azert hat fokozat
-autopalya temponal csokkenne a fogyasztasod a hosszab 6.-nak hala.
De ebbe tenyleg csak akkor erdemes belevagni, ha hosszabb tavon szeretned megtartani a kocsit.
En is gondolkodtam tobbszor, meg gondolkodom is maig valtocseren, mert hosszabb tavon elkepzelheto, hogy a hamarosan motorhazteto ala koltozo plusz lovakat es newtonmetereket nem fogja tartosan szeretni igy kozel 200e futott km utan.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd