Pacsker írta:bepi81 írta: ...nem boyracer módjára rugdossa a gázt, meg aztán a féket...
...más dolog kezdi érdekelni, mint a 8000-ig forgatás...
.
.
.
Enyhe iróniát és szurkálódást érzek ebben a postban.
.
.
.
Ha a postomban volt egy kis érces hangnem, akkor elnézést miatta!
Részemrõl nincs semmi harag, vagy ilyesmi, értem, mirõl beszélsz és akármilyen meglepõ, teljesen egyet értek Veled az általad leírtakban.
Azonban, azt nem tudom tolerálni, amikor valaki (tök mindegy, hogy ki, és hol, ezt általános alanyra értem, tényleg!) tapasztalatok nélkül leír, vagy legalábbis úgy fogalmaz, hogy kvázi azt sugallja, hogy "kis hülyék, higgyétek csak el pl a gumik feliratait..." (igen, per pillanat most ezt tschangow írta le, ami nekem nem volt szimpatikus, de kiemelem, hogy NEM a személye nem szimpatikus, hanem ez a gondolata, amit nem támaszt alá tapasztalat!), hogy majd olcsóbban autózhattok... EZ nem tetszett nekem. Ennyi. Enyhe irónia és szurkálódás? Igen, jól érezted, de ennek nem a veszekedés és a beszólás volt a valódi értelme, hanem az, hogy
gondolkodásra ösztönözzem az olvasót, hiszen manapság az irónia a leghatásosabb módszer erre.
Arra, hogy bárkit is ecozásra ösztönöznék, szó sincs, pont ÉN vagyok az a tipikus példa, aki tiszteletben tartja a másik ember szokásait, de, ha valaki kíváncsi a módszeremre, akkor szívesen segítek neki, amiben tudok.
Jelen esetben, tehát, lehet, hogy tévesen, de úgy éreztem, hogy ellenünk irányult egy kisebb szurkapiszka, erre válaszoltam.
A boyracer megnevezést, akinek nem inge ne vegye magára (én azokra a surmókra gondoltam, megint csak általánosságban és NEM KÖZÜLETEK, akiknek apuci fizeti az autóját és a vele járó dolgokat, és konkrétan Õk lexarják a nem hozzájuk hasonlókat, akik az eszükbõl élnek és nem apuci pénztárcájából.)
Az, hogy pl. én tisztelem, és elismerem a régebbi típusokat (nem csak a Corollánál, hanem gyakorlatilag minden gyártónak van olyan számomra tetszõ példánya, amiért rajongani tudok), egy dolog, viszont a másik oldalról is elvárható a nem lenézés, csak azért, mert nem hátul hajt pl, vagy modern a motorja... Hiszen mindnyájan Corolla tulajok vagyunk, vagy mi, adott idõszakokban mindegyik Rolla tudott vmit, amit a többi gyártó autója nem. És ez a Corolla megbízhatósága elsõsorban, ez az, ami úgy gondolom, elsõdlegesen összetart minket. Ezen belül van olyan típus, ami bizonyos jellemzõiben jobb, mint egy újabb és fordítva, de ez a témán belül nem adhat okot szerintem a másik kevesebbe nézésére.
A találkozókon egyszer úgy is össze fogunk futni és akkor mindenki rájön majd, hogy nincs a másikban semmilyen ellenség-feeling.

De ígérni nem akarok most, mert nem tudom, hogy alakulnak erre a lehetõségeim, pláne, hogy bõvül a család 1 hónapon belül... Szóval inkább leszek a - kellemes - meglepetés az egyik talin. Basszus, pedig ez a mostani viszonylag közel volt Csabához, de Debrecenben voltunk éppen...
Ahogy elnéztem a csúszdás képeiteket a nyári tali után, meg az "akadálypályásokat", jó arcok vagytok.
Ezennel az OFFolást befejeztem, bocsi érte!
montoya: Nyugi, BP-n én sem hiszem, hogy 8 alatt tudnám tartani a fogyasztást. Elég, ha nálunk csak az asszony megy vele városban, máris 8 litert mutat
Én csak úgy tudok ilyen adatokat felmutatni, hogy városon kívülre megyek 2/3-ad részt.
bubi: Nem kaptam fel a vizet.

Amúgy igazad van, csak ez a fránya írkálás, amikor nem hallod, hogy ki mit hogy mond, ez adhat okot a hangnem félreértésére.
Tényleg bírlak Benneteket, ezért is olvasom a fórumot, csak még jobban oda kellene figyelni (akár nekem is) a fogalmazás módjára...