Nincs, nem lehet, mert csak a Linea Terra ABS felszereltség tartalmazta. A sima Linea Terra nem, és a Harmony sem.montoya írta:Ebben valószínûleg igazad van.bepi81 írta:Igazad van, viszont a linkelt Harmony-ban szinte 1000%, hogy nincs ABS...Engem is meglepne, ha lenne, de elég gyorsan kipróbálható a helyszínen, hogy van-e. Használt autókon kereskedõnél zömmel amúgy is öreg szar gumi van, azzal még könnyebb.
Vásárolnék / Keresek
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Kérek mindenkit - pláne az E11 tulajokat -, hogy az E11-ek felszereltségei kapcsán tartózkodjanak a kategorikus kijelentésektõl, hiszen az egy önálló mitológia!:lol:bepi81 írta:Nincs, nem lehet, mert csak a Linea Terra ABS felszereltség tartalmazta. A sima Linea Terra nem, és a Harmony sem.montoya írta:Ebben valószínûleg igazad van.bepi81 írta:Igazad van, viszont a linkelt Harmony-ban szinte 1000%, hogy nincs ABS...Engem is meglepne, ha lenne, de elég gyorsan kipróbálható a helyszínen, hogy van-e. Használt autókon kereskedõnél zömmel amúgy is öreg szar gumi van, azzal még könnyebb.
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Ez a mondatom megdönthetetlen! Legalább ez az egy a E11 felszereltsége kapcsán. Ez szent írás!sede7 írta:Kérek mindenkit - pláne az E11 tulajokat -, hogy az E11-ek felszereltségei kapcsán tartózkodjanak a kategorikus kijelentésektõl, hiszen az egy önálló mitológia!:lol:bepi81 írta:Nincs, nem lehet, mert csak a Linea Terra ABS felszereltség tartalmazta. A sima Linea Terra nem, és a Harmony sem.montoya írta: Ebben valószínûleg igazad van.Engem is meglepne, ha lenne, de elég gyorsan kipróbálható a helyszínen, hogy van-e. Használt autókon kereskedõnél zömmel amúgy is öreg szar gumi van, azzal még könnyebb.
Kösz a hozzászólásokat, ez lesz az elsõ autóm, úgyhogy a témából 0 tapasztalat 
Addig is olvasom a fórumot és szemezgetek tovább:
Ez egykicsit régebbi 1,6-os Terra, pár extrával, ennek ellenére viszonylag olcsóbb a többinél.
Ez pedigegy sokextrás E85 átalakítóval feszerelt ferdehátú. Az etanol mennyire amortizálhatja a motort?
Addig is olvasom a fórumot és szemezgetek tovább:
Ez egykicsit régebbi 1,6-os Terra, pár extrával, ennek ellenére viszonylag olcsóbb a többinél.
Ez pedigegy sokextrás E85 átalakítóval feszerelt ferdehátú. Az etanol mennyire amortizálhatja a motort?
A hatchback jobban "bejön" nekem is, de a piros már nem az én stílusom, meg azért vannak más szempontok is.sede7 írta:Bocsánat, de én még mindig nem tudom megemészteni, hogy elõbb vennél egy fehér sedant, mint egy piros hatchbacket!:D
(praktikusság szempontjából a sedan vs. hatchback még OK, persze)
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Ez állapotát tekintve elég szimpi autó, jó hír, hogy 1. tulajos, a szervizeknek talán még utána is lehet nézni. Kevésbé jó, hogy alap Harmony és 3 ajtós. Ehhez képest drága. Úgy értem, a reális értékénél nem sokkal, ugyan, de drágább.sede7 írta:Mármint ez?PiciPeti írta:A 2. kék malac nekem nagyon bejön!
700 alá le kell alkudni, és jó vétel lehet...
Nekem a Liftback szimpatikusabb, extrásabb, az E85 átalakítót ki kell venni belõle, 330Ft-ért úgysem fogsz etanolt tankolni bele. A futása, viszont kérdés...
170e km körül futott állítólag, Angliában rakták össze és 2/1 arányban kapott etanol/benzint .
Az etanol hatásairól valaki... ?
Akkor még egy a közelbõl:
toyota_corolla_1.4_linea_terra_abs
Az etanol hatásairól valaki... ?
Akkor még egy a közelbõl:
toyota_corolla_1.4_linea_terra_abs
Az etanolos nagyon leharcolt volt kívülrõl, meg mintha az elejét is cserélték volna.
Errõl van valakinek valami tapasztalata?
Errõl van valakinek valami tapasztalata?
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Szerintem nem cserélték. Ez egy ritka gyári lökös (nekem is ilyen van, és keresek is tartalékot, ha lát valaki!), ha törött volna, szinte kizárt, hogy ilyet kap.dale74 írta:mintha az elejét is cserélték volna.
Kereskedésbõl csak nagyon-nagyon óvatosan...dale74 írta:Errõl van valakinek valami tapasztalata?