Vásárolnék / Keresek
-
sztrovacsek
- Visszajáró

Sziasztok!
Tud valaki eladó 2 literes szívódízel corollát 1995 környékérõl +, - pár év. Nem az 1.8 as szívódízel érdekel, mert az lényegesen gyengébb, egész más konstrukció. Tehát 2 literes, lényeg hogy ne vérezzen a torka.
Ha valaki tud ilyet, akkor dobjon egy mailt: forg31@freemail.hu, vagy szóljon itt, vagy hallgassa el örökre:)
Tud valaki eladó 2 literes szívódízel corollát 1995 környékérõl +, - pár év. Nem az 1.8 as szívódízel érdekel, mert az lényegesen gyengébb, egész más konstrukció. Tehát 2 literes, lényeg hogy ne vérezzen a torka.
Ha valaki tud ilyet, akkor dobjon egy mailt: forg31@freemail.hu, vagy szóljon itt, vagy hallgassa el örökre:)
"Tévedni emberi dolog, de azért velem is elõfordulhat." ( Rejtõ Jenõ)
"Tévedni emberi dolog, de a tévedéshez ragaszkodni ostobaság." ( én )
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Mintegy 30 másodpercnyi kemény munkával te is megtalálhatod ezeket
:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... le-4950349
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... xl-4945396
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _d-4936732
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... le-4950349
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... xl-4945396
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _d-4936732
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
-
sztrovacsek
- Visszajáró

30 másodpercnyi munkával igen, de én napokat szántam rá, hogy meg is ismerjem. úgyhogy.. most mások kellenének...
amúgy...ezekrõl:
az elsõ a fehér: rohad az egész kocsi, az elsõ szélvédõt a jóindulat tartja a helyén, mert körbe van rohadva teljesen, az 1 éves festést már felnyomta a rozsda, a jobb elsõ oszlopnál egy részén anyag sincsen, okádja a füstöt, kívül belül leharcolt munkásautó, bontó szökevény. az új festés se lendített rajta sajnos. Amúgy kereskedõnél áll Siófokon, a külföldön lévõ tulajtól kaptam intim képeket a festés elõtti dolgokról, de élõben látni...még meredekebb volt. Kapufa !
második versenyzõnk, a szürke: na ez a befutó ! ez frankón viszi a pálmát hát.. ezt látni kell. egy csoda! csoda hogy mûködik! van benne 470k km, ez még nem lenne sok, de totál lestrapált a kocsi. bizti öv benne sincs... hova lett???, ahány lemeze van annyi fele áll, bár egységesre festették a kocsit a maguk igénytelen módján.... a motorja úgy van összetapasztva.... a hengerfej oda van valami szilikon szerû maszattal támasztva a motor tetejére...nem az a piros színû kence ami tudtommal oda kell, ettõl függetlenül nyomja ki a hûtõvizet ha lecsavarod a kupakot, a bal elsõ torony sérült, repedés van rajta elég komoly ütközése lehetett, sõt a motorteret és az utasteret elválasztó fém... ez a tûzfal talán...ha így nevezik, az is sérült. Amúgy kereskedõ gyanús fószernál van.
és végül a piros, igen, ezt még nem láttam, csak így képre ránézve...
látom hogy fénylik, hogy próbálták felkészíteni az eladásra, takargatni az egykori rettenetet, de az ülésre mintha ráhánytak volna. és ez még a jobbik eset tán. Lehet én vagyok egy picit túl igényes, elvégre nem enni akarok az ülésrõl, és végülis földrõl is ehet az ember, de úgy érzem, ennél többet várok az élettõl, a kocsimtól.
Tehát az elképzelésem az az lenne, ha van valakinek olyan toyota szívódízele amit még nem láttam, az érdekelne, megnézném. Nem csodát várok, de az az irányelv, hogyha valamit megveszek, azt használni is tudjam, mert szobadísznek elég hitvány, se nem öreg, se nem egyedi.Az autónak meg amúgy is az úton a helye.
amúgy...ezekrõl:
az elsõ a fehér: rohad az egész kocsi, az elsõ szélvédõt a jóindulat tartja a helyén, mert körbe van rohadva teljesen, az 1 éves festést már felnyomta a rozsda, a jobb elsõ oszlopnál egy részén anyag sincsen, okádja a füstöt, kívül belül leharcolt munkásautó, bontó szökevény. az új festés se lendített rajta sajnos. Amúgy kereskedõnél áll Siófokon, a külföldön lévõ tulajtól kaptam intim képeket a festés elõtti dolgokról, de élõben látni...még meredekebb volt. Kapufa !
második versenyzõnk, a szürke: na ez a befutó ! ez frankón viszi a pálmát hát.. ezt látni kell. egy csoda! csoda hogy mûködik! van benne 470k km, ez még nem lenne sok, de totál lestrapált a kocsi. bizti öv benne sincs... hova lett???, ahány lemeze van annyi fele áll, bár egységesre festették a kocsit a maguk igénytelen módján.... a motorja úgy van összetapasztva.... a hengerfej oda van valami szilikon szerû maszattal támasztva a motor tetejére...nem az a piros színû kence ami tudtommal oda kell, ettõl függetlenül nyomja ki a hûtõvizet ha lecsavarod a kupakot, a bal elsõ torony sérült, repedés van rajta elég komoly ütközése lehetett, sõt a motorteret és az utasteret elválasztó fém... ez a tûzfal talán...ha így nevezik, az is sérült. Amúgy kereskedõ gyanús fószernál van.
és végül a piros, igen, ezt még nem láttam, csak így képre ránézve...
látom hogy fénylik, hogy próbálták felkészíteni az eladásra, takargatni az egykori rettenetet, de az ülésre mintha ráhánytak volna. és ez még a jobbik eset tán. Lehet én vagyok egy picit túl igényes, elvégre nem enni akarok az ülésrõl, és végülis földrõl is ehet az ember, de úgy érzem, ennél többet várok az élettõl, a kocsimtól.
Tehát az elképzelésem az az lenne, ha van valakinek olyan toyota szívódízele amit még nem láttam, az érdekelne, megnézném. Nem csodát várok, de az az irányelv, hogyha valamit megveszek, azt használni is tudjam, mert szobadísznek elég hitvány, se nem öreg, se nem egyedi.Az autónak meg amúgy is az úton a helye.
-
sztrovacsek
- Visszajáró

Amúgy arra a pirosra visszatérve lehet gogy jó, talán meg is nézem majd, csak picit fázok tõle. Nem szeretem azokat az autókat amiket felkészítenek az eladásra. Nézd meg azt a piros szõrt rajta. Tisztára olyan érzésem van hogy nincs 1,5 éves. Ha netán igazam van, és most így megveszem, akkor kb fél év múlva megtudom mis van alatta. Jobb szeretem ha minnél kevesebb utánfestés van a kocsin, bármily matt vagy rozsdás is legyen a gyári festése. Viszont ha egy autót az eladás miatt festenek újra, az számomra ilyesztõ. Aztán.. lehet rosszul gondolkozom, végülis én nem értek a kocsikhoz, nem szakmám.
-
sztrovacsek
- Visszajáró

-
sztrovacsek
- Visszajáró

Néztem, de azok turbósak. Tehát nem azonos a motor. Tudom klassz a turbó, mindenki oda van meg vissza tõle, számomra hajítófát se ér, az a +10 lóerõ, vagy bármennyi nem ér meg nekem annyit, hogy bármikor megállhasson alattam a technika. Lehet hogy vannak olyan carinák is amik nem turbósak, de nem tudom, hogy melyik az. többet is felhívtam, és ott direkt rá kellett kérdezni, és akkor derült ki, hogy turbósak. Lehet nincs is anélkül.
Amúgy meg nem kerülnek ezek a corollák olyan vészesen sokba, csak ezek az eladók madarat keresnek. Egy jó állapotú se sokkal drágább, csak ezek például mind kereskedõnél vannak, azok eleve rárakják a kapzsisági faktorukat, és szemetet,romhalmazt fényesítenek ki, adnak el. A piros is kereskedõnél lesz ahogy nézem, mert nem ír semmit a kocsijáról.
Amúgy meg nem kerülnek ezek a corollák olyan vészesen sokba, csak ezek az eladók madarat keresnek. Egy jó állapotú se sokkal drágább, csak ezek például mind kereskedõnél vannak, azok eleve rárakják a kapzsisági faktorukat, és szemetet,romhalmazt fényesítenek ki, adnak el. A piros is kereskedõnél lesz ahogy nézem, mert nem ír semmit a kocsijáról.
Sziasztok!
Én most készülök belépni a klubba, még keresem a megfelelõ alanyt egy 10 év körüli E11 "személyében", ami inkább legyen kicsit drágább, mint, hogy az elején barkácsolni kelljen. Ebben kérném a segítségeteket, hogy mit javasoltok. Tudom, hogy ezt így egy hirdetésrõl nehéz eldönteni, de abban talán tudtok segíteni, hogy mi az, amit már régóta hírdetnek és valami "gáz" van vele.
700 körüli áron gondoltam. Üdv. Dale
Én most készülök belépni a klubba, még keresem a megfelelõ alanyt egy 10 év körüli E11 "személyében", ami inkább legyen kicsit drágább, mint, hogy az elején barkácsolni kelljen. Ebben kérném a segítségeteket, hogy mit javasoltok. Tudom, hogy ezt így egy hirdetésrõl nehéz eldönteni, de abban talán tudtok segíteni, hogy mi az, amit már régóta hírdetnek és valami "gáz" van vele.
jó alap lehet,ha igaz,amit írnak..
bár a hátsó lámpa alatti foltok gyanúsan rozsdának tûnnek...
[web]http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _l-4981156[/web]
bár a hátsó lámpa alatti foltok gyanúsan rozsdának tûnnek...
[web]http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _l-4981156[/web]
- montoya
- Fanatikus fórumozó

700 körül nem fogsz kapni 10 éves, értelmes E11-et. Az enyém tavaly júliusban szûk egy milla volt, és nem volt makuláltlan, csak viszonylag jó állapotú. 700-ért inkább EZT nézd meg, alkudj belõle, a maradék jó lesz átírni, olajcserére, szûrõcserére, stb.dale74 írta:Sziasztok!
Azzal számolj, hogy alaphangon 40-50e elmegy a vásárlást követõen arra, hogy motorolajat, fékolajat, váltóolajat, légszûrõt, vezérmûszíjat, esetlegesen pollenszûrõt cserélsz.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Igen, valami ilyesmitõl félek.
12-13 évesben esetleg?
Itt van pl, ez: TOYOTA COROLLA 1.4 Harmony
De ez nekem túl messze van, inkább a Dunán-túl kellene, max. Bp.
12-13 évesben esetleg?
Itt van pl, ez: TOYOTA COROLLA 1.4 Harmony
De ez nekem túl messze van, inkább a Dunán-túl kellene, max. Bp.