bubidisc írta:7J minden további nélkül befért ET39-el. Igazából mindent meg lehet oldani pénzbõl. Unásig lehet cserélgeni a felniket, ahhoz még szakértelem sem kell. Én egy olcsó és relatíve egyszerû megoldást javasoltam.
Hát, igen, én az ideális megoldást vázoltam... Az a rohadt Forint!!!
Még igazán jól kinézõ autót is lehetne megfelelõ összeggel az E11-bõl csinálni...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
P@ti írta:Na ennek a gumibakos megoldásnak utánanézek. Köszi
A Bosnyák tér mellett Újpest irányában van egy kis garázs autós bolt. Ott lehet kapni leglább 2 félét. Én kb. 2 éve szereltem be és semmi baja. Kicsit stabilabban is fordul.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Valami webáruházas megoldást nem tudsz véletlenül? mert Tatáról ezért nem szívesen mennék fel, mondjuk ha más választásom nem lesz kénytelen leszek. Vagy ha tudnál valami képes, leírásos cumót küldeni akkor itt a környékben is tudnék érdeklõdni. Vagy tulajdonképpen ennek mi a neve "hivatalosan"?mert a mûködési elvét értem, csak lehet van valami pontos neve amire rá tudnék keresni.
szerintem E11-ek mind ET45 acélfelnikkel jöttek ki gyárilag, ha facelift, ha nem, 1.3-1.6 is.
Kivéve, ha gyári alufelnivel szerelt (Ronal), mert azok ET39-esek.
A J számnak pedig nincs jelentõsége abból a szempontból, hogy beleér-e a gumi a lemezbe (kivéve extrém esetben). Az a ET szám miatt van, meg a szélesebb gumi miatt.
4 db acélfelni, 4 db Fulda EcoControl gumival (vagy külön, de jobban örülnék, ha egyben menne el) eladó. 175/70 R 13. A felniket és a gumikat is tavaly nyáron vettem, 18e km-t futottak. A gumik átlagos profilmélysége 6mm fölött van.
Ha érdekel, privi.
Képet most nem tudok feltölteni, mailben viszont tudok küldeni. Viszont a projektemben látszanak az autón a legutóbbi képeken.
Átlagos profilmélység? Ahol kockásra satuztad 0mm, ahol a gátló miatt a levegõbe volt, ott 8?
Csak viccelek!
Esetleg majd árat is írj be, hátha többen érdeklõdnek!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)