Sancy írta:jöttünk haza királyrétrõl tempóztunk kicsit 180 körül
jó nagyot kerültetek németország felé....

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Én tisztában vagyok azzal, hogy az enyém felfelé csal, mert ki lett mérve.Sancy írta:Ennek a végére kell járni!
Tegyél be GPS-t az autódba(legalább 3at), gyorsíts fel 100 ra, nyugtázd a GPS-ek által mért, és a mûszered adatait, =.
majd gyorsíts 200ra, nézz a GPS re, majd ismét a mûszeredre. Ugyanazt az értéket fogod látni:)
A legvégén vonnnyad le a tanulságot.
200 körül és fölötte 1-3 km órát csalhat a mûszered maximum. (és nem 30-40eket)
Ha nem VÁLTÓMÉRETTEL mentél, szerezz be olyan garnitúrát, és KEZD ÚJRA a tesztet....
Ha ellentmondásba ütköznek a teszted eredményei eme bejegyzésemmel,
valóban csalhat a TE mûszered, de nem valószínû hogy tiéd a jó, és mindenki másé csal....
Carina Coupe 1.6 DX
Bubi úgy fog járni, mint én... 68-tól büntettek, erre én:sede7 írta:Szerintem az óra szerinti 160-as azért több, mint 150. Legalábbis az enyémbõl kiindulva...montoya írta:Don't fos! Az a valóságban nincs 150, és pályán tudtommal 150 a mosolyhatár. Szerintem ezt még megúsztad.bubidisc írta:Óra szerint 160 km/h asszem ez minden korlátozás felett van.Fel akartam zárkózni egy HULYE FORDOSRA, hogy nehogy ne találjunk oda egy kiállításra. Ez meg csak nyomta neki!

Te ugye nem a nyóckeres Lukoilnál tankolsz?Laic írta:Ha jól emlékszem volt szó az egyes kutaknál kapható 95-ös közti különbségrõl:
Melyik 95-ös benzin bírja a legtovább?