CCH Szilveszter 2007

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Kiki
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Kiki »

Nagyon tuti voooolt!!! Örülök, hogy veletek tölthettem a szilveszteremet!!! Köszönet a hangulatért Lajosh MC-nek és az aranyhangú Pampinak, nameg Miseeeelnek!!! :wink: Balázsnak és Mononak a fincsi hamiért, a fáradhatatlanul italt töltögető Lyaninak és Gabinak!!! Hacsi Attinak és Shuinak a break dance show-ért :lol: és MINDENKINEK ezer köszönet, hogy ott volt!!!

Jó pihenést a továbbiakban...

...szívesen részt veszek a szervezésben máskor is... :wink:

Puszi: KIKI
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

Szerintem is nagyon jó volt!!! 8) Nagyon jól éreztem magam. Kegyetlen király volt a társaság, jeee :D Már alig várom a képeket, nameg a videókat! Idáig ez volt a legjobb szilveszterem :) Kár hogy ilyen "hamar" vége lett, és haza kellett jönnünk. Bevallom kicsit izgultam, hogy az "új" toycsi hogy fogja bírni, de nagyon szuperul ment! Nagyon tetszett a hely, és a ház is. Na meg a padlófűűtéés 8)
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Számítottam rá hogy nagyon jó lesz, de hogy ennyire! :P Igaz az 5 percenkénti "pihenők" kicsit idegesítőek voltak odafele, de odaértünk épségben, és Layosht is sikerűlt eltántorítani azon képtelen ötletétől, hogy idő előtt haza guruljon! :wink:
A ház, a programok, a kaja, az "élő zene", és a társaság sirály volt! És higgyétek el nem elfogúltságból mondom, de én ís úgy vagyok vele hogy talán ez volt a legjobb szilveszteri buli, amin valaha részt vettem!..... El lehet képzelni, hogy milyen lehetett a többi! :lol:
Nagyon köszönöm mindanyiótoknak akik ott voltatok!

Viszlát a Toyota múzeumi talin! 8)
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Könnyeket csaltok a szemembe. Nem viccelek. :oops:
Holnap írom én is (Ha Lalitól megszerzem a gépemet :) )
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Shui »

NA gyerekek ez fantaztikus volt, köszönet érte: a társaságnak , a zenének, az alkoholnak , a hátsókerekes corolláknak, és h eljuttatok a keletibe:D

Köszike nagyon jó volt:D
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2012
Autód típusa (és generációja): Auris
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Lyani »

Jaja, én is csak ismételni tudom az előttem szólókat!
Nagyon jó kis móka volt, kalandos odaúttal, hóeséssel, kocsilefulladós parával, konvojozással egyébbel...
Szerencsére jól vizsgáztak az öreg vasak is. ;)

A társaságnak köszönhetően az alkoholkészletek fele megmaradt, annélkül is jó volt a buli. (Azért a maradékot betermeltem ma :lol: )
Eleinte vonakodtam kicsit a karaokitól, látván Layosh óriási sikereit :D, de aztán sikerült feloldani a hangulatot (alkoholban) és ment a szerelmes duett, meg minden ami evvel jár... :D
Kiki szóval én csak úgy szerepelek a tudatodban, mint aki fáradhatatlanul italt ötltöget? :D Részben igaz. :roll:

Azt eléggé sajnálom, hogy hamarabb el kellett jönnünk és nem maradtunk veletek még délután picit sétálgatni, csúszkálni egyéb.

Izgatottan várom a képeket, gondolom van egy két értékes darab, amin keresztbe állnak a szemek :lol:

Kösz mindenkinek, hogy ott volt, segített, énekelt (Layosh, Pampi), jól érezte magát (mindenki), hozta a barátnőit (Kiki ;) ), ivott (majdnem mindenki), takarított (Hacsiati), főzött (Balázsék), meg persze megszervezte nekünk (Matyi+Kiki)! :wink:
Külön köszönet Miselnek a latex bőznaciért! :lol:
Kép

Legközelebb is megyünk.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Lányok és Fiúk!

Köszönöm, hogy veletek lehettem és ennél jobb társoságot még nem pipált a sors! :)
Nem voltunk kártékonyak, mert se pia és étel se fogyott annyi, mint amennyit megvettünk!
Különösen tetszett az, hogy bármelyikünk is mámoros hangulatba volt a cipő levétel és a tisztaság megmaradt!
Köszönet a hang-, fény-, hátsó technikáért és előkészületekben!
Sajnos el kellett mennünk és így volt fél 5 mire hazaértünk, de nem volt semmi ne aggódjatok!
Sorry, hogy meg kellett miattam is állni egyszer, de kómásan tegnap rájöttem, hogy mi volt az a szörnyű hang amit produkált az autó!
Széthullott az inditó gombon (start gomb) így bukkanóknál és rázós úton ráindított (menett közben) :cry: :evil: !!!
Gyors segélyként kiiktattam és a héten megoldom!
Az autómnak is köszönöm az 5,7 L fogyasztást és hogy épségben hazahozott! :lol:
Buék még egyszer mindenkinek és legközelebb ugyanitt ugyan ekkor!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Lyani írta: Külön köszönet Miselnek a latex bőznaciért! :lol:
Kép
OFF Örülök, hogy tetszett valakinek! :) Egyébként mint szakértő mondom, az nem latex, de nem is bőr naci, hanem lakk! És mondhat rólam bárki bármit ez miatt, aki egy kicsit jobban ismer az tudja hogy egyszerűen szeretem a fényes ruhadarabokat és kész! Semmi ostor, vagy "meleg" téma nem kapcsolódik hozzá plusszban! :wink: És különben is jó fellépő ruha volt nemde? :lol: ON
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Az én képeim máris szedhetők innnen.
Körülbelül 220 darab. :lol:

http://cchftp.extra.hu/downloads/Kepek/ ... 20Lali.zip

Majd este írom én is a kommenteket.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Hát én meg nagyon szépen köszönöm sráco, hogy rávettetek, hogy ne forduljak vissza. Eléggé toyás kontra pedál módszerrel ment a közlekedés.
És köszi a türlemeteket is, hogy alig tudtunk haladni.

Szerintem valami eszméletlen jó volt a buli. Még ilyes sosem buliztam.
Annyit röhögtem, hogy fájt a gyomrom, főleg amikor az Ördög Angyalt nyomtuk és jött először pampi, hogy meg hazugságvizsgáljuk és kiakadt tőle a cucc. Az kegyetlen volt, aztán félrevonultam mert majdmeghaltam, erre Shui ül az ágyon, picit ittas állapotban, valamit elkezdett mondani, de visítottam a röhögéstől :D

A Karaokival asszem megőrjítettem mindenkit :lol:

Balázs, Móni!!! Valami nagyon finom hamit csináltatok. Külön köszönet és GRAT érte. Jah a csajok is nagyon jók voltak. Minden értelemben. És ahogy láttam, jobban bírták a piát, mint néhányan. Atti kegyetlen jól énekelt.

Pampi meg simán nyugdíjba küldi Charliet :D Irdatlanul jó volt az egész.
AZ egész minden tetszett a ház, a falu. Asszem megvan a nyári nyaraló. Gondolgodás nélkül kb oda kell menni nyaralni.

A kocsim most egész jól fogyasztott. De itt Pestre hogy visszaértünk, már végképp nem volt tapadás a kerekeken. Hazafele az utolsó pár km en már végképp 30 al mentem.

Annyira jó volt a zene, a fényorgona ahogy látom a hozzászólásokban is megtettte a jó hatását :) A kipufogóba rakott petárda sem volt semmi :lol: Tényleg az melyiknek volt az ötlete???? :lol: :lol: :lol: 8)

Hát úgyhogy nagyon csúcs volt. Köszönöm srácok tényleg a türelmet a segítséget.

Jah Shui sem volt semmi, gyereke, kapott tőlem menet közben egy szendvicset amit az útra vittem, de a háromból eggyet ettem meg. Shuinak nem tom volt e 1 perc. Attilával visítottunk a kocsiba a röhögéstől.

És külön dícséret a hölgyeknek is.: Móni, Viki, Ági, Orsi, Adrienn.
PUSZI CSAJOK!!!
Kiki
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Kiki »

És külön dícséret a hölgyeknek is.: Móni, Viki, Ági, Orsi, Adrienn.
PUSZI CSAJOK!!!

wúúúúú már megérte az egész, Köszi Lajosh!!! :oops:

Pusziiii :lol:
Pacsker

Azon gondokoztam ma a városban autózva intézve dolgaim, hogy mikor mehetek már haza, hogy megírjam a kommentet. De most írjak két oldalas monológot, vagy rövid frappánsat? De olyat nem tudok, annyi inger ért. Úgyh ha mégis hosszúra sikeredik bocsi :)

Nagyon féltünk Kikivel, hogy milyen lesz. Sokan visszamondták, előtte levő napokba kirobbant ez a vita is. Nagyon le voltunk hangolva. Egy kis belső információ :) : (ElőÚjévi fogadalomként megfogadtuk, hogy nem olvassuk el inulás előtt a fórumot, nehogy elrontsa a napunkat) Be is tartottuk!

7 autó összejött, 15 ember. Azthiszem ez is tekintélyes létszám. Általában talikon olyan 20 körül szoktunk lenni. Elindultunk huhh :) Hát a lefele út volt több mint 3 óra, de legalább 6nak érződött. A végén már csak nevettem. A hó, a pit stoppok, a hülye rendőr, .... :lol:
Leérkeztünk. Azthiszem a ház mindannyiunkat megdöbbentett. Nemrég építhették, padlófűtés, 3-4 fürdőszoba, 3 konyha, elektromos-gázos tűzhelyek, csodaszép. 3000ft-ért azthiszem semelyik ilyen színvonalú szállodába nem szállunk meg. Na meg ha kléptünk az utcára, az nem az üllői út volt :wink:
Pár bökkenővel, de összeállt a technika, közbe Móniék főztek nekünk ebédet, ami Isteni volt. Utána következett a buli... 6kor, vagy mikor? De nyomtuk hajnali 2-3ig legalább aztán társas.
Nem írok le minden részletet. Olyan jól éreztem magam, hogy nehéz leírni. Féltem tőle, de igazságosak a fentiek és a kezdeti nehézségek ellenére elhozták az eddigi LEGJOBB szilveszterem! Azthiszem ezt többek nevében is mondhatom és ez a szó talán elárul mindent...
:lol: :lol: :lol:
Nagyon jó buli volt, vigyáztunk a házra is, nagyon jó emberekkel tölthettem el 2007 utsó és 2008 első perceit, egyedül a biztosíték nem szeretett minket :lol: :lol: :lol:
A Karaoke azthiszem a várakozásoknak eleget tett (erről majd árulkodnak a videók :twisted: :lol: :D :shock: :oops: ), aztán brék show Misellel és Shuival, körtánc, iszogatás, ....
sájgskáldfjgkádljká nem tudom fokozni, nekem tökéletes volt.

Aztán hogy mire volt hatással? Hogy azt a lelkesedést, amit mostanába egyesek megtépáztak, a jókedvünket ami Kikivel el el vesztettünk, teljesen rendberázta.
Olyan löketet adott, hogy nem kételkedek, semmi komoly probléma a klubbal. Mosolygok a másik topicon és várom a következő találkozót, ahol szerintem szinte mindenki ott lesz aki most is ott volt. :oops:

Nagyon sajnálom, akik nem jöhettek el, mert családdal kellett lenni, vagy valami közbejött, netán nem volt pénzük. De ígérem amiből kimaradtak jövő ilyenkor pótoljuk és a maradék rossz idős talikra is bevezethetjük a klubos éneklést.
Zolival beszéltünk telefonon éjfél előtt :) 300Wattos 4 pontos kihangosítást is kapott :lol: Sajnálom, hogy dolgoznod kellett. Nagyon hiányoztál a társaságból, mint többetek! Azthiszem azért kaptál egy kis energiát, jókedvet, ha csak telefonon is! :) Netán 1-2 hét múlva egy kisebb minitalis csúszkálós dumcsizós összejövetelen aki nem tudott most jönni, azokkal is talizhatnánk?!

Nagyon jó volt és már rég nem éreztem magam ilyen fergetegesen! Még több ilyet!! Mééééééég
:lol: :lol: :lol: :twisted: :!: :oops: :D :) 8) :lol: :oops: :twisted: :wink:

Köszönöm mindenkinek a segítséget és a részvétet!!! MINDEN TÉREN!

ui: kérem a képeket, videókat minél hamarabb a klubos mailcímre, hogy felkerülhessenek az oldalra. Eddig már megvan Layoshé, Kikié és az enyém. Adri is hamarosan küldi. Attihoz meg átmegyünk és elkobozzuk mobilját a sok videó miatt :)) Többiek, küldjétek!!!
Pacsker

Tudom tudom kis szemétláda vagyok, d enekem már megvannak pár ember képei a szilveszterről. Csak itt vigyoorgok rajtuk. :lol:

Ha majd szemfülesek lesztek észrevehetitek, Mono hogy tolja egyszerre két piás pohárral a kezébe, aztán lehet látni résnyire nyitott ajtón, ahogy Ákos hanyatt vágta magát (mint én :lol: ) és csak a keze látszik az égnek állva....

Ígérem sietek, amint megkaptam mindenkitől mennek fel.
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

Layosh képeit elnézve télleg lett egy két érdekes kép :lol: Kiváncsi vagyok milyen lett a többi 8) Szegény Ákos jól beverte a fejét. Este már én is csúszkáltam mindenhol, szerencsére el tudtam kapni mindíg a kilincset :lol:
Pacsker

A szivacstalpú papucsokba főleg :)
Na meg Pampi te a tangába :P
Válasz küldése