Gumi

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
ksz315
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: ksz315 »

Nem is azon akadtam ki, hogy drágán ad valamit, hanem a stílusán. Tudom, hogy ma itthon az emberek nagyrésze alulfizetett, meg hogy õ csak alkalmazott, de szerintem ezt normálisan is lehet kommunikálni, ha már én (úgy érzem) normálisan mentem oda. Na mind1, õk nem belõlem fognak megélni, az már biztos. (más kérdés, hogy az alkatrészes kolléga nem találta a rendszerben az E11hez az ablakemelõ kapcsolót, ezért közölte, hogy azokban még biztos nem is volt ilyen, azért nem ismeri a rendszer :D:D:D )
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
CsabiTE71
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: CsabiTE71 »

Sziasztok!
Uncsitesómnak keresnénk gumit...

*****Van valakinek eladó 155/70 R13-as nyári gumigarnitúrája (4db) jó áron? min. 50-60%-os kellene. ******
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)

Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
CorollaE12
Újonc
Újonc

Gumi

Hozzászólás Szerző: CorollaE12 »

Alamal ment a priivát üzim!

üdv
Attila
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Attila »

Eladó 4db falken nyári gumi felnõtt méretben!
205/65/r15 egy szezon futott és sötét helyen tárolt.
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)
ksz315
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: ksz315 »

A korábban említett Kumha Solus KH17 és Fulda Ecocontrol helyett az Adac 2011-es tesztje alapján az Uniroyal Rainexpertet vettem, 175/65 R14-es méretben. A teszek alapján ezek is jól szerepeltek, sokmindenben jobban, mint az Uniroyal, de vizes úton sokkal rosszabb eredményt hoztak, ami nálam komoly szempont.
Kedd este végre felkerültek a kocsira. Sok tapasztalatom eddig nincs velük (kb 650km), de szárazon nagyon tuti, és vizesen úton is nagyon jó. A korábbi elég koros Michelineknél nyilván sokkal jobb, meg méretben is egyel szélesebb a mostani, valószínû ezért is érzek elég komoly javulást. Kicsit féltem attól, amit több helyen is írtak, hogy elég hangos, de nem tûnik vészesnek. A téli 165-ös barumoknál sokkal csendesebb. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Tavaly a céges csacsin AE111 HB 165-ös Dayton D110 volt. Nem túlzás az ADAC teszt, tényleg siralmas. Szárazon is kúszik-mászik, vizes úton meg csúszik mint a majomt*kony. És ráadásul annyira nem is olcsó. Egyre kevésbé értem azokat, akik ilyen "olcsó" gumit vesznek. Lehet spórolnak pár ezrest egy 4-5-6 évre szóló kiadáson, egy garnitúránál hamar összejön akár 20e különbség is. Csak ha egyszer "elesik" az ilyen okos gumival, abból amit spórolt, kb 1 elem fényezése jön ki, de ilyenkor általában jóval több a kár, és akkor még csak anyagi káros esetrõl beszéltem...
(Jó, tudom, az általam választottnál is van jobb gumi, de úgy érzem ár-érték arányban sikerült jól választani, pláne, hogy az eredeti keret 10e/db lett volna.)
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
Csocsó
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Csocsó »

Van egy szett nagyon jó állapotú gumim általános felhasználásra: Debica Passio 175/70 R13
Miután megvettem, nem sokkal késõbb már meglett a 15ös felni, ezért szinte alig futott egy szezont végig, ami nálam max 5000 km.
AE82 GT (ex) --> Yaris TS '04
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Pályázósok figyelmébe, olcsó slick! :arrow:

http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... on_4_x_100
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bardos6 »

Sziasztok gumivásárlás elõtt állok, a kiszemelt méret: 195/50/R15 típus:Toyo proxes T1R,4E és társai de sajnos a Japánban történtek miatt nem lehet kapni itthon, mivel nem szállítanak.Így valószínûleg nem tudok ijet venni ,de ha mégis belebotlik valaki valamelyik kereskedõnél kérem szóljon.
A b-terv a Yokohama Parada ez kapható itthon szintén nem egy szar de kicsit gyengébb a T1R-nél és drágább is.
Várok egyéb ötleteket és tapasztalatokat, de a fõ szempont a Tapadás! :twisted:
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Mi alapján írod, hogy a TR1 a jobb? Tapasztalat? Gyula barátomnak volt TR1-es gumija de a most paradát tett fel. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez jobb. A contikról most sok jót hallani de azok is baromi drágák. De most mi a terv? Ha felgumizod extra minõségû abroncsokkal az autót az annyi mint a turbo projekt hátralevõ része. Biztos, hogy most kell a brutál gumi?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

bubidisc írta:Mi alapján írod, hogy a TR1 a jobb? Tapasztalat? Gyula barátomnak volt TR1-es gumija de a most paradát tett fel. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez jobb. A contikról most sok jót hallani de azok is baromi drágák. De most mi a terv? Ha felgumizod extra minõségû abroncsokkal az autót az annyi mint a turbo projekt hátralevõ része. Biztos, hogy most kell a brutál gumi?
Saját tapasztalatom van a T1r el bár már nagyon kopott, paradával nincs.
Sanyinak paradája van azt mondta szárazon király de nedves úton sz@r , szerinte is jobb a toyo. Emellett számos versenyszámban használják pályaguminak a T1R ez nekem elég meggyõzõ.Matyinak is és Bohinak is toyoya van és elég jókat meséltek róla.
Muszály vegyek valamit mert most is kölcsöngumival járok és ebbõl is kilóg már a szövet.Sz@rt meg nem veszek.
( Turbósítás nem lesz idén az biztos és nem is 80 ezer forint hanem inkább 500e).
A gumin nem spórolunk! :wink: és elég nekem egyelõre ez a 116LE egy jó gumival nagy élményt nyújt.
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Korrekt! Bocs, a turbósítás ezek szerint drágább mint gondoltam. :oops:
ex bubidisc felhasználó
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

bubidisc írta:Korrekt! Bocs, a turbósítás ezek szerint drágább mint gondoltam. :oops:
Semmi para(da) ezért írtam ide mert érdekel mások véleménye.Ennek ellenére valószínûleg parada lesz mivel ez kapható.
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

bubidisc írta:Korrekt! Bocs, a turbósítás ezek szerint drágább mint gondoltam. :oops:
hát MoZso 1m körüli összeget említett...
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Na ne offoljunk! :D
ex bubidisc felhasználó
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

Bardos6 írta:azt mondta szárazon király de nedves úton sz@r (...)
Matyinak is (...) toyoya van és elég jókat meséltek róla.
A gumin nem spórolunk!
En Uniroyal RainExpertet vettem uebben a meretben, mert fontos volt a szaraz es vizes ut egyarant, emellett az ar-ertek arany is szempont volt. Eddig hibatlanok, bar nem "tesztelem" nagyon.
Sok tesztet, tapasztalatot olvastam, azok alapjan, tobb penzbol Vredestein Sportrac3, esetleg Continental ContiPremiumContact2 jottek volna szoba.
Btw, Matyinak is van egy-egy garnitura Uniroyalja, o is dicserte oket.
Válasz küldése