Udv a hegyek orszagabol kedves corolla tulajdonosok!
Roviden felvazolom azon esemenyek sokasagat ami ezen a kellemes kis CCH-napon zajlodtak ( + - 1 nap)
En igy emlekszem ra:
-Pentek:
Kinyitom a ket szemem, neeee mar megint melo... (8-16.30ig keserves melo)
Munka utan... basszus a kocsi a szerelonel
A szerelonel... Nemet precizitas??? felejtsd el!!!! CCH-s tudas!!! hö hö hö (mint kiderult semmi komoly baja a kocsinak csak vannak tudas hianyaban szenvedo alanyok mint en es kepesek vagyunk sok ostobasagot is elhinni)
Az ut elott.... cigi, udito, tankol, kereknyomas
At uton... zotyogos 400 km km utan beerek Becsbe ahol vagy 3x eltevedtem de megtalaltam noverem szallasat
Alvas...
-Szombat
Kinyitom a szemem, neeee 04.00 ora ahh faradt vagyok
Indulas.... 05.00 reggeli trafival remelem nem lesz draga

Az uton.... cigi, verem a km-et A COROLLA birja
Elso erkezes (kb 7-8 kozott) .... BICSKE
CCH kezdetek:
Bicsken bajba voltam a telefonos segitseggel, 3x elnavigalt csabi de megoldottuk, EXTRA lathatosagi mellennyel fogadott hogy veletlenulse legyen problema.
Na de ami bicsken fogadott az se volt gyenge. 2 ember 1 kocsi. Ezzel eddig semmi baj nem volt, de mikor kicsit kozelebb ertem meglepodtem.
Szal ezt ugy kell elkepezni 1 garazs nyitva benne 100 kulombozo corollas tartozek ezek kozott pl ulesek, szonyegek... amik nem voltak akkor beepitve a corollaba. En nagyon buzgon akartam segiteni es ez odaig fajult hogy a corollam irigy lett es jobb elol leeresztett... szal mindenkinek volt dolga...
Problemakat orvosoltuk mindket kocsinal ahogy kell. Az indulassal kicsit kestunk en mar betegesre izgultam magam hogy nem leszunk idoben foton es nem konvojozunk (ekkor gyors telefen Matyas nyugtato szava kicsit kesobb indulunk, joffele ott leszunk haha)
Feluton Csabieknal felmerul ujabb problema, a carinanal szalszakadt a gumi, papirok leszunk huzzuk az idot kereket szerzunk vagy ahogy szulloz mondana legy ferfi, vallald be (ennek az lett volna az egyetlen hatranya ha nem sikerul eljutnunk akkor nincs kenyer hahaha ).
Bevallaltuk ott lettunk.
CCH Nyomas

Sok auto megtobb ember, autonezegetes, kis beszelgetesek, tanacsadasok, penzfizetes Na meg az indulas.
A vezetoseg helyrerakott mindenkit, kissebb nagyobb dudalgatas, erdekes nevetesek amiben en vagyok a ludas hö hö hö, aztan adjad neki Mo, elindultunk.
Vezetosegi autok biztositottak a korforgokat na megy egy rendor is. (kihasznaltatok a lehetoseget? telefonalni, dudalni vezetes kozben, nem bekotni az ovet, belevigyorogni az arcaba hogy köhi

)
Szal mentunk mentunk de nagyon, sok auto, hosszu sor, sok Corolla

muhahaha, pozolasok amikor fotoztat elorol vagy hatulrol, vagy mikkor a videjos filmez

.
Ezt is megeltuk ennyi autoval.
CCH Helyfoglalas
En elore is koszonom azoknak akik lefoglaltak a helyet hogy nekunk legyen, ok voltak a batrak hogy bevallaltak, meg ok voltak azok akiknek szende konnycsepp csordult ki a szemukbol mikor elsonek meglattak a kocsikat.

Elso fel ora helyezkedessel tolt el, aztan meg ismerkedessel...
Miutan mindenki lenyugodott, elkezdtunk valamit csilni valaki az erdot irtotta kezzel, valaki pàr100 kg-os cölöpöket vert le herkules modra, es volt aki a kiralyi kajat keszitette.
Miutan keszlettunk mindennnel, elkezdodhetett A NAGY TAVASZI COROLOMPIA

hahaha
5 versenyszamban indulhatott mindenki, de hogy ne unatkozzon senki beraktak egy 5+1(nem hangrendszer)-ik versenyszamot is!
Ero es ugyesseg jellemezte a feladatokat... en onkentesen hagytam mindenki nyerni

hogy senkise erezze magat kenyelmetlenul!
Csak hogy fitoktassam tudasomat (Fektarcsavetesben): Szulloz vs Shui : 16 m , 20 m es ez a gyengebbik felem volt hahahaha

A jatekok befejezodtek, lettek : vesztesek es nyertesek

:D
Olyan jol sikerult porkoltok keszultek hogy en konkretan bele akartam magam vetni a bogracsokba, sajnos minden alkalommal egy Mesterszakacs allt az utamban.

(hus hus hus egyel hust a zoltsegektol hamarosan megbutulsz

)
A nap folyaman nagyon sok minden tortent (kimerult a fejem):
volt aki sokat nyaladzott es ezekutan egy "bokorban sirt" vagy majdnem, volt aki 3 4a-ge motor erejevel birt szal volt egy ket jo dolog.
Folyamataosan fogytak az autok a nap vegere de meg meg mindig volt egy kis kemenymag.
Hazafelemenet keskeny kanyargos veretos uton verettuk neki sajna addig amig egy katyu elatta egyikunk gumijat, de miert is vagyunk mi olyan jok?
egy F1-es csapat elbujhat mellettununk, gyors kerekcseres es mar mehettunk is

A vegen meg egy utolso konvojozas pestig dudalgatas konnyes bucsu es mindenki irany haza.
Szoval en valami ilyenre gondoltam, emlexem vagy nem?
Volt amit kihagytam nemvoltam ott azt tessek kiegesziteni.
Osszefoglalva. kurv§jovolt
Ja dereng meg valami.
"addig mindenki kapjon be valamit"
UDv Shui