CCH Szilveszter
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

(első kézből a web.kozut.hu oldalról)
Útszűkület:
- 6-os főút, Ercsi és a kulcsi elágazás között,
Az 51 még közelebb is van hozzánk!
Ott a Dunaharaszti leágazásánál tudunk találkozni?
Okés én benne vagyok és elég kátyúba mentem így az ünnepek alatt, hogy így is elegem van az összes útépítőből!
Indulás? 8-9?
Nem, csak azért kérdezem, mert a szokásos csúszás, főzés, bevásárlás elég sok időt vesz el és félek, hogy a szórakozásra kevés idő marad! 
Útszűkület:
- 6-os főút, Ercsi és a kulcsi elágazás között,
Az 51 még közelebb is van hozzánk!
Ott a Dunaharaszti leágazásánál tudunk találkozni?
Okés én benne vagyok és elég kátyúba mentem így az ünnepek alatt, hogy így is elegem van az összes útépítőből!
Indulás? 8-9?
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

-
Pacsker
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Áki, nekünk mindenképpen társulni kéne.nemethaky írta:Mivel eddig úgy néz ki, hogy egyedül leszek a kocsiban hozzám férnek cuccok.
Az az egyetlen egy para, hogy nekem elsején 17:00ra ki kell érnem kocsival a ferihegyi reptérre.
Szóval ha vitetem magam valakivel hamarabb vissza kell jönnöm, vagy ha saját kocsival megyek, valaki hamarabb visszajön aki velem jött, persze csak ha akar, végsősoron megoldható egyedül is, csak úgy benzinben nem túl gazdaságos.
Ezt mindenképpen beszéljük meg
Valaki önként jelentkező???
Pia-kaja: mindenképpen közösben kéne megvenni, mert úgy olcsóbban jön ki mindenki.
Nekem jó a forraltbor is, de azért egy üveg Bacardira szerintem a Matyival benevezünk.
Zene. Matyi szeritned az én minihifimmel mennénk valamire? Szivesen elviszem, ha úgy alakul, hogy sajáttal megyek.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- nemethaky
- Gyakori látogató

Áki, nekünk mindenképpen társulni kéne.Lyani írta:nemethaky írta:Mivel eddig úgy néz ki, hogy egyedül leszek a kocsiban hozzám férnek cuccok.
Az az egyetlen egy para, hogy nekem elsején 17:00ra ki kell érnem kocsival a ferihegyi reptérre.
Szóval ha vitetem magam valakivel hamarabb vissza kell jönnöm, vagy ha saját kocsival megyek, valaki hamarabb visszajön aki velem jött, persze csak ha akar, végsősoron megoldható egyedül is, csak úgy benzinben nem túl gazdaságos.
Ezt mindenképpen beszéljük meg
Valaki önként jelentkező???
Hali!
Figyi ma szereztem, téli papucsokat, nagyon ki akarom próbálni őket.
Hosszú úton is régen voltam
Ezekből adódóan én mindenképp sajáttal szeretnék menni.
De gondolom te is mivel nem túl régen vetted. Szerintem ha zsetonba belefér külön-külön is mehetünk, de ha gondolod jöhetsz velem is.
Ami a feljövetelt illeti hát nemtudom
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Szupi a profilodKiki írta:Biagio!!!
Ha nem szereted a forralt bort, nem is kérdés...persze, hogy csinálunk bólét is! Szerintem el fog fogyni![]()
Na mit szólsz a profilomhoz??? Jó, mi???![]()
Pusziiii
U.I.
srácok mivel adódott egy aranyos dolog, hogy a mélyládám kb 5 óra üzem után megadta magát így ha nem tudom, mi lessz a HIFI téma üres csomesszal megyek
Na majd holnap már írok illetve Pénteken.