CCH Szilveszter
-
Pacsker
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Ha csak ez a problémád Shui, hozzám nyugodtan betársulhatsz, feltéve ha Pestről indulsz te is! Ha nem, ugorj le egy korai busszal aznap! Ismerve a klub szervezését, úgy is bő fél órát csúszni fogunk a tervezetthez képest! 
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
-
Pacsker
-
Pacsker
- Shui
- Gyakori látogató

Na akkor valahogy megoldjuk remélem
am senkisem indul B-A-Z. megyéből?:D mert akkor én felmegyek pestre és akkor valamait alkotok:D am most már alakul, bicegek meg mindent de a TTE-t vezetem:D az SI róla meg nem beszéljünk
szegénykére nem jut idő vagyis nekem van időm csak apunak nincs:D el lesz dá-dázva:D na majd még írok a fejleményekről, ja lecsó lesz?:D
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Kiki!
Miért ne férne bele! Elvégre nem kis polskival megyünk!
Feltennék egy körkérdést a közérdeküekhez!
Szívesen csinálnák bólét és hozzávalókat, csak a kérdés, hogy ki lenne rá vevő, vagy csináljak sandriát?
Még egy:
(Matyi írtam mailt, de sajnos még nem érkezett válasz az idő meg kevés)
Mivel a 6 út lett megszavazva és egyszerübb is így nagy baj lenne, ha mi nem bumliznánk ki Fótra?
Nekem ahoz át kell vágnom a városon és ha nem muszály ....
M0-s 6 út leágazásánál, Érdi Tesco-nál a legcélszerübb lenne nekünk és ott is be lehet vásárolni. Tudom egyéni probléma, de szívesen várom a jobb találka helyet!
Miért ne férne bele! Elvégre nem kis polskival megyünk!
Feltennék egy körkérdést a közérdeküekhez!
Szívesen csinálnák bólét és hozzávalókat, csak a kérdés, hogy ki lenne rá vevő, vagy csináljak sandriát?
Még egy:
(Matyi írtam mailt, de sajnos még nem érkezett válasz az idő meg kevés)
Mivel a 6 út lett megszavazva és egyszerübb is így nagy baj lenne, ha mi nem bumliznánk ki Fótra?
Nekem ahoz át kell vágnom a városon és ha nem muszály ....
M0-s 6 út leágazásánál, Érdi Tesco-nál a legcélszerübb lenne nekünk és ott is be lehet vásárolni. Tudom egyéni probléma, de szívesen várom a jobb találka helyet!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

-
Pacsker
Szia!
Bocs, hogy nem válaszoltam!
Természetesen nem kell kijönnötök a Corához, ha nem tudtok. Találkozunk vhol délen. Én nem a 6-os útra gondoltam, hanem az 51-esre (uúgy délre megy a duna mellett, csak a Pesti oldalon.) Azért, mert nem tudom mennyire készült el a hatos. Nyáron sokszor mentem rajta és még 1x nem fogok kockáztatni. Se tábla se semmi aztán a felmarás után 15 centis szintkülönbség, szinte patka. Na most ez még 40-nél is majdnem durrdefekt. Ezért nem akarom. Na meg ilyen kis útjavításból van vagy 10.
De ha már megjavították, tolhatjuk arra. Ki mit tud?
Más: Zene cucc kéne. Nekem van két szép hangfalam, akár azz elég is, de a végfokom most szervízállásban van. Ha valaki hoz végfokot és bevállalja, hogy elhozza a két hangfalat, benne vagyok. Az a baj, h én 4 emberrel megyek, plusz minimális csomagok és nem férne be.
Aztán ha jól emlékszem sokan ajánlgattak zene cuccot. Várom a jeelntkezőket. Orosz Atti említette, hogy neki is van, de nem sajáttal jön. Ha valaki vállalja a szállítást, talán már meg is van oldva.
hm????
Ha valakinek van mikrofonja az hozza légyszi! És most mondjátok milyen csatlakozós. XLR ? Jack? Keverőpult vkinek? Kérlek segítsetek!
Bocs, hogy nem válaszoltam!
Természetesen nem kell kijönnötök a Corához, ha nem tudtok. Találkozunk vhol délen. Én nem a 6-os útra gondoltam, hanem az 51-esre (uúgy délre megy a duna mellett, csak a Pesti oldalon.) Azért, mert nem tudom mennyire készült el a hatos. Nyáron sokszor mentem rajta és még 1x nem fogok kockáztatni. Se tábla se semmi aztán a felmarás után 15 centis szintkülönbség, szinte patka. Na most ez még 40-nél is majdnem durrdefekt. Ezért nem akarom. Na meg ilyen kis útjavításból van vagy 10.
De ha már megjavították, tolhatjuk arra. Ki mit tud?
Más: Zene cucc kéne. Nekem van két szép hangfalam, akár azz elég is, de a végfokom most szervízállásban van. Ha valaki hoz végfokot és bevállalja, hogy elhozza a két hangfalat, benne vagyok. Az a baj, h én 4 emberrel megyek, plusz minimális csomagok és nem férne be.
Aztán ha jól emlékszem sokan ajánlgattak zene cuccot. Várom a jeelntkezőket. Orosz Atti említette, hogy neki is van, de nem sajáttal jön. Ha valaki vállalja a szállítást, talán már meg is van oldva.
hm????
Ha valakinek van mikrofonja az hozza légyszi! És most mondjátok milyen csatlakozós. XLR ? Jack? Keverőpult vkinek? Kérlek segítsetek!