E11 alkatrészek (1997-2002)
- corollaG6R
- Visszajáró

Lehet fújni, az enyém G6R, és színre volt fújva gyárilag is.sede7 írta:Nem tudom, hogy ez felcsavarozható-e egy felvarrott alá, illetve hogy hogy mutat alatta. Én bontóból szereztem a két szélsõt, a középsõ elemet pedig a Totyotától megrendelték nekem. Rohadtul ritkák amúgy sajnos. Sima fekete mûanyag, biztos le lehet fújni. (Sajnos nem leszek itthon, ezért maximum félóra múlva tudom megmutatni, Csömörön. Elég szûk a keresztmetszetmontoya írta:Ilyeneket amúgy lehet fújni? Engem felvarrthoz való érdekelne, de csak ha színre lehet fújni. Btw hol lehet ilyeneket kapni?sede7 írta:Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).
Ami még ritkább, az maga a lökhárítóm, aminek az elõfordulási feltételeit még nem sikerült megfejtenünk. Gyári elemrõl van szó, de egyelõre semmi nyoma, hogy milyen logika alapján osztották.
Na most nekem sikerült beszereznem az utóbbi típusú koptatót egyet. Az örömöm nem tartott sokáig, mert sajnos nem jó alá
"Kipróbálási garanciával" vettem, úgyhogy ezt is vissza tudom vinni, de mivel ritka jósáról van szó, gondoltam elõbb megkérdezem itt: valakit érdekel? (Felvarrotthoz nem tudom, jó-e, azokon eddig csak egy harmadik típusút láttam...)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoile ... yedi_lokos
[web]http://racing-bazar.hu/ShowImage.aspx?i ... &imgX=1024[/web]
[web]http://racing-bazar.hu/ShowImage.aspx?i ... &imgX=1024[/web]
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
Intervallumos ablaktörlõ bajuszkapcsoló
Sziasztok
1998as Corolla Harmony-hoz szükségem lenne egy intervallumos bajuszkapcsolóhoz,mert a jelenlegi csak 2 fokozatú(gyors és extra gyors),és ha csak csöpög,vagy kicsit esik,akkor állandóan kézzel kell kapcsolgatni.
Illetve ha sikerülne beszerezni egy ilyent,akkor annak a cseréje csak annyi,hogy az újat a régi helyére kötöm? Vagy kell újra kábelezés,motor,relécsere ilyesmi?
elõre is köszönöm a segítséget
üdv
Budspan
1998as Corolla Harmony-hoz szükségem lenne egy intervallumos bajuszkapcsolóhoz,mert a jelenlegi csak 2 fokozatú(gyors és extra gyors),és ha csak csöpög,vagy kicsit esik,akkor állandóan kézzel kell kapcsolgatni.
Illetve ha sikerülne beszerezni egy ilyent,akkor annak a cseréje csak annyi,hogy az újat a régi helyére kötöm? Vagy kell újra kábelezés,motor,relécsere ilyesmi?
elõre is köszönöm a segítséget
üdv
Budspan
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Van INT-es és állítható INT idejûs is.
Ha 5 ajtósból van és a tied Sedan, tehát a hátsó kapcsoló is rajta van, ne foglalkozz vele, nem zavar be. Már csináltam így Sedan-t.
Ha 5 ajtósból van és a tied Sedan, tehát a hátsó kapcsoló is rajta van, ne foglalkozz vele, nem zavar be. Már csináltam így Sedan-t.
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Budspan!
Töröltem a külön topic-ot. Itt a helye az E11 alkatrészekben! Akinek lesz, úgyis olvassa, ezt a topic-ot. A többiek tanácsára érdemes az említett oldalakon böngészni!
Töröltem a külön topic-ot. Itt a helye az E11 alkatrészekben! Akinek lesz, úgyis olvassa, ezt a topic-ot. A többiek tanácsára érdemes az említett oldalakon böngészni!
Klubelnök

Sziasztok! A corollámhoz (sedan) keresnék jobb oldali szemöldök lemezt- nem létezik belõle utángyártott- (mivel elõl nincs ködlámpám) és annak a helyére keresek takaró lemezt.Felhívtam vagy 8 bontót sehol nem tudtak segíteni.A segítséget elõre köszönve üdv: Meridián[web]http://forum.toyotaclub.hu/index.php?ac ... 8716;image[/web]
Toyota Corolla 1.4 VVT-i Linea Terra ABS E-11 2002