Régóta olvasom a fórumot, gondoltam ideje regisztrálni.
Lenne 4 db Toyo proxes t1r 90% os gumim! 195/50 r15
ár: 50 000Ft
Ha valakit érdekel irjon!
Nem tudom, hogyan tudok képet feltenni!

Yautja írta:Yautja írta:E12 corolla-ra 4 db jó állapotú lemezfelni eladó. 6000/db
(ritka mint a fehérholló, új ára 20e/db felett van.)
Lesz több eladó 195/60R15-ös nyárigumim, 4 az enyémrõl jön le, 4 beszámításból lesz.
Képeket majd rakok fel és milliméterezek is.
Lesz eladó 5 küllõs gyári alum, képek lesznek errõl is. (E12)
Lemezfelnik legyenek 5000/db.
Alufelni garnitúrákból 2 van, bármelyik vihetõ, a másikat télire megtartom....
Egyik ilyen:
Gyári: 6x15 ET45
(csavarokról még nincs infóm)
Másik az a sajátom, kb 5 hónapot használt. Egyengetve nem volt.
Csavarokkal, gyûrûkkel. 6x15 ET44
23-25 ezerért árulják darabját...
Mindkét garnitúra 60 ezer....
Pár nap múlva máshol is meghirdettem....

Hy Nekem van 3x2db 175/70/r13 gumim nem fiatalok de nincsenek kirepedve és szétöregedve 5mm környékén van a mintályuk ha érdekel rakok fel képet.Birka írta:Valakinek 13-as gumija van-e?
185/70 2db vagy
bármi 4db.
Jóárasítva persze...

Egyszerû, a rendelt gumin szinte nulla haszon, amit pedig forgalmaznak (ergo, van raktáron) azon keresnek...ksz315 írta:Tegnap szaladgáltam kapcsoló után itt nagyMiskóciában. Ha már ilyen helyeken voltam, rákérdeztem a gumi témára.
Uniroyalt Rainexpertet néztem ki 185/60 R14 vagy 175/65 R14 méretben.
Egyik helyen közölte a srác, hogy 20e/db áron tud rendelni, majd OLTANI kezdett, hogy miért akarok én ilyen gumit, nem is jó, meg amúgy is elavult, mert forgásirányos a mintája (ebben lehet van valami, nem értek hozzá). Ezen a hozzáálláson eléggé kiakadtam. Nem akartam szólni, hogy hahó, én vagyok a potenciális vevõ, lehet én hozom majd a profitot. Na mind1, amúgy is csak érdeklõdtem. Pofátlan ár, pofátlan személyzet. Az a szomorú, hogy megélnek.