Pacsker írta:Szívembõl szóltál Gasztroterrorista!
Gecsa! hátsó ajtót meg te tudhatnád a legjobban, hogy szarrá szokott rohadni. A törés mellett még ez is játszhatott.
Én is ott voltam a próbán és tényleg 4age van benne, viszont az a dobfék ami érdekes...
Akkor nem volt egy nagy szám, rohadt is meg nem volt a legszebb állapotban...
Tesóm eljutott odáig, hogy lassan megvegye élete elsõ autóját. Eljutottunk odáig, hogy japán legyen. Próbálom a Corollák és klub irányába terelni, (fõleg az enyémet akarom rásózni ,mert akkor vehetnék végre egy 4wd-t, vagy egy Gt-i-t ), de eddig ez a konkrét példány tetszik neki a legjobban. Ismeri valaki, tud róla valaki valamit? Megéri egyáltalán megnézni?
Én óvakodnék, hogy bárkit bármilyen irányba terelgessek. Itt azért tényleg élete elsõ autójáról van szó.
Engem is terelgetett a bátyám. Épp ezért csak nagyon nagyon lassan jutottam el a corolláig.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Remélhetõleg nem azért kapott telfiényt és van hozzá sok alkatrész, mert poraiból lett újáépítve. Képek alapján tényleg meggyõzõ, tessék elmenni megnézni!
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Az autom elado egyben vagy alkatreszenkent,!!!!!! Nem helyezheto forgalomba!!!!!!csak alkatresznek nincsennek meg a papirjai. Ha barkit erdekel . az ara 250.000ft egyben. olvassatok at a project-em Szomoru vagyok,hogy el kell adjam meg hogy igy alakul a sorsa. marcius 30-an repulok vissza angliaba szoval nem sok idom maradt foglalkozni az eladasaval es legkozelebb csak kb fel ev mulva jovok .akit erdekel irjon privatban,vagy hivj szerdaig a 06705869650-on