E11 alkatrészek (1997-2002)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Abból a szempontból kéne vizsgálni a kérdést, hogy megéri-e egy ismeretlen elõéletûre cserélni azt a kocsit amirõl már tudsz mindent.
E11 kombi meg azért nincs is olyan sok, bár egyet most találtam hahun.
Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Pepe »

Birka írta:Abból a szempontból kéne vizsgálni a kérdést, hogy megéri-e egy ismeretlen elõéletûre cserélni azt a kocsit amirõl már tudsz mindent.
E11 kombi meg azért nincs is olyan sok, bár egyet most találtam hahun.
Ez igaz, emiatt van a vacillálás is. De azért azok mégis 5-6 évvel fiatalabbak klimásak stb.
Az hogy nincs belõle sok, hát E10 kombi is ritka mint a fehér holló. De azért az nem lenne túl nagy gond:)
MR2 - 2001
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Akkor viszont uccu neki!
E11 volt a maga idejében a legmegbízhatóbb személygépkocsi (hivatalosan), az általunk már épp elégszer megbízhatónak titulált 4afe-vel.
ksz315
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: ksz315 »

Ha rendben van az autó, nem biztos, hogy beleugranék egy ismeretlen elõéletû cserébe. Alapból kifizeted a járulékos költségeket, és aztán lehet potyogni kezdenek a csontvázak a szekrénybõl. E11 elõnye hogy fiatalabb, de ez nyilván nem újdonság, meg talán jobban felszereltet ki lehet fogni. Mûszakilag ha jól tudom az E10 futómûve pl tartósabb.
Összességében ha nem véres a mostani gép nyaka, én nem hiszem hogy váltanék a helyetekben (én pl ezért örököltem meg az E11 lb-et a családtól, pedig a formával és a 4E-FE-vel nagyon nem vagyok kibékülve).
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

Én úgy tudom, E11 kombit itthon nem forgalmaztak, tehát az import gép lenne - bár ez nem feltétlenül hátrány:)
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Én is így hittem, de megcáfoltak. Forgalmazták a koporsószállítót itthon is. :)
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Koporsószállító... Kinek mi :D Szerintem nem olyan csúnya!

Sokmindennek fügvénye! Állapot, vételár, hány tulaj, hány valós km, mostani E10 milyen állapotban van.
Nem tartanám kizártnak, hogy nem jó ötlet lecserélni, de elsõ nekifutásra, ha tényleg ismeretlen, Én is óckodnék tõle. Ha rokon vagy ismerõs és alaposan át lehet vizsgálni tegyétek meg! Utána összegezzétek a leendõ költségeket és döntsetek belátásotok szerint!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).

Ami még ritkább, az maga a lökhárítóm, aminek az elõfordulási feltételeit még nem sikerült megfejtenünk. Gyári elemrõl van szó, de egyelõre semmi nyoma, hogy milyen logika alapján osztották.
Na most nekem sikerült beszereznem az utóbbi típusú koptatót egyet. Az örömöm nem tartott sokáig, mert sajnos nem jó alá :(

"Kipróbálási garanciával" vettem, úgyhogy ezt is vissza tudom vinni, de mivel ritka jósáról van szó, gondoltam elõbb megkérdezem itt: valakit érdekel? (Felvarrotthoz nem tudom, jó-e, azokon eddig csak egy harmadik típusút láttam...)
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: six »

Sziasztok,

akksi csere elõtt állok, de nem tudom, milyet vegyek? 1.4-es 2001-es Sedan, légkondis, 55Ah-s Banner volt eddig benne, és nem tudom, milyen a gyári.

Köszi!

six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Az enyémben egy 44 Ah-s dolgozik eddig hibátlanul 4-5 éve. :) (Márkát ne kérdezz, a negyedikrõl most nem szaladnék le megnézni :D )
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

sede7 írta:Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).

Ami még ritkább, az maga a lökhárítóm, aminek az elõfordulási feltételeit még nem sikerült megfejtenünk. Gyári elemrõl van szó, de egyelõre semmi nyoma, hogy milyen logika alapján osztották.
Na most nekem sikerült beszereznem az utóbbi típusú koptatót egyet. Az örömöm nem tartott sokáig, mert sajnos nem jó alá :(

"Kipróbálási garanciával" vettem, úgyhogy ezt is vissza tudom vinni, de mivel ritka jósáról van szó, gondoltam elõbb megkérdezem itt: valakit érdekel? (Felvarrotthoz nem tudom, jó-e, azokon eddig csak egy harmadik típusút láttam...)
Ilyeneket amúgy lehet fújni? Engem felvarrthoz való érdekelne, de csak ha színre lehet fújni. Btw hol lehet ilyeneket kapni?
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

montoya írta:
sede7 írta:Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).

Ilyeneket amúgy lehet fújni? Engem felvarrthoz való érdekelne, de csak ha színre lehet fújni. Btw hol lehet ilyeneket kapni?
Nem tudom, hogy ez felcsavarozható-e egy felvarrott alá, illetve hogy hogy mutat alatta. Én bontóból szereztem a két szélsõt, a középsõ elemet pedig a Totyotától megrendelték nekem. Rohadtul ritkák amúgy sajnos. Sima fekete mûanyag, biztos le lehet fújni. (Sajnos nem leszek itthon, ezért maximum félóra múlva tudom megmutatni, Csömörön. Elég szûk a keresztmetszet :)
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

sede7 írta:
montoya írta:

Nem tudom, hogy ez felcsavarozható-e egy felvarrott alá, illetve hogy hogy mutat alatta. Én bontóból szereztem a két szélsõt, a középsõ elemet pedig a Totyotától megrendelték nekem. Rohadtul ritkák amúgy sajnos. Sima fekete mûanyag, biztos le lehet fújni. (Sajnos nem leszek itthon, ezért maximum félóra múlva tudom megmutatni, Csömörön. Elég szûk a keresztmetszet :)
Vidéken vagyok, úgyhogy nem aktuális semmiképp. De ez esetben érdemes megkérdeznem Szulloszt a dologról.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: six »

kleingy írta:Az enyémben egy 44 Ah-s dolgozik eddig hibátlanul 4-5 éve. :) (Márkát ne kérdezz, a negyedikrõl most nem szaladnék le megnézni :D )
Semmi gond, ezek szerint nem annyira fontos az a márka. :-) Lehet én maradok a magasabb teljesítményûnél, 5 évig nem volt gondom vele.
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
MDaemon
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2001
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: Harmony
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: MDaemon »

Ha mégis megelégszel egy 44Ah-s aksival, van egy nekem elfekvõben Pesten. Fél éves Banner, 44Ah, 420A.
Árra talán ki tudunk alkudni vmit, hogy mindkettõnknek jó legyen. ;)
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony :)
Válasz küldése