Épp beadandót írok az egyetemre "levegőtisztaság védelem" című tárgyból.
Azt hiszem tudjátok, hogy mit válaszottam alap témaként.

Gondoltam nem fogok a légszűrőről és a katalizátorról írni. Az túl snassz. Gondolkoztam még a klíma berendezés porszűrőin, de inkább kitaláltam egy korszerű aktuális témát.
Részecske szűrők a TDI-k nél. Mint Marosi Norbiéban. Persze holnap reggel le kell adnom, ha nem vehetem fel újra a tárgyat, persze jó gyerek vagyok és utsó pillanatban kezdek neki.
Csinálom, keresgélek, erre a Fiat klub egyik fórumára mutat a link.
Hogy az 1.3as multijet (azthiszem ez már alapból nevetséges

) részecske szűrője az első 40.ik km-nél hibaüzenetet küld stb stb.
Gördítettem lejjebb
és ezt találtam (hangsúlyozom fiatos klubtag írta!! ):
2007, szeptember 8 - 15:05 - Junior
Elég volt, besokaltam a Fiattól. Valahogy elegem lett belőle, hogy heti rendszerességgel kell szervízbe járnom ezzel az "autónak" nevezett bádogdarabbal. A motor, és az elektronika kifogástalan, de a kaszni rettenetes. A löklapról pereg a festék, az ajtók nem csukódnak, a műszerfal lötyög. Ez a nagyja. Ezenkívül zörög az egész belső rész, a tankban az érzékelő kipurcant, a futómű nyikorog, stb. Előőte egy 24 éves zsigulit hajtottam, de azt évente egyszer elég volt szerelőhöz vinni (műszaki előtt).
Fiat? Ez nem autó. Ez egy rakás szar. Ami tetézi, hogy a szervízben sem csinálták meg. Nem baj. Eladtam, vettem inkább Skodát, és a szalont is lehúztam másfél millával, nyertem 400 000-et.
Ettől eltekintve egy rakás szar marad az egyész "márka".