Határozottan kezdek beleszerelmesedni az E7 Corollákba. A fene essen az itt összegyûlt címzetes társaságba, fertõzik itt az embert mindenféle hülye autómániával
Csak második autónak ajánlom õket. Bár nem esznek sokat. Még a GT sem.
Hajrá hajrá!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nem találom a szavakat...
És ilyen autóm van
Akkorisaviláglegszebbszépségeiköztvan
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ezeken a regebbi Corollakon csak en erzem altalaban soknak az utolagos szelesitest es az alarakott malomkerekeket? Legalabbis ketlem, hogy a teljesitmeny indokolna 245os hatso gumit.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Montoya...
Még nem érzed a bizsrgést Egyébként a bordó hardtop coupe szerintem nem gáz. A feketérõl meg már beszéltünk.
Biagio
piros pont Nagy sansszal AE80. Kint nagyon mennek.
Ez meg iszonyat cikk
Nagyon ritkán kerülök erre az oldalra, de pont egy ilyen fogad.
Hogy senkit sem zavar, hogy egy ilyen régi Japán coupe-ba sokkal inkább való az "eredeti kis négyhengeres", de legalábbis egy Toyota sor6 vagy V8, mint egy 7,4-es böszme, buta, nehéz Chevy...
Nem értem...
Klubelnök
Pacsker írta:Montoya...
Még nem érzed a bizsrgést Egyébként a bordó hardtop coupe szerintem nem gáz. A feketérõl meg már beszéltünk.
Hat, lehet, en vagyok maradi, de szerintem el kell donteni, hogy egy autoval a csajokat vagy az aszfaltot szeretnenk felszedni, mert ha a kettot vegyitjuk, akkor boyracerek leszunk.
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mi köze a kettõnek egymáshoz? Miért lenne kizáró oka egy széles gumi a nagy teljesítménynek?(egyébként 245-ös ilyen Corolla-kon ritkán, Inkább 195-205) Még korhû motorokból is vannak iszonyat erõsek. Ha még csak egy széria 2TéGét nézünk se jelenti azt, hogy elcsirkül egy ilyen keréktõl. Esetleg kevesebbet pörög induláskor? Az szerintem inkább pozitívum. (más a "kanyarvadászat").
Hidd el a "kis" 2T-G-m a nagy 195-ös papucsokkal se lusta
Klubelnök
Mi köze a kettõnek egymáshoz? Miért lenne kizáró oka egy széles gumi a nagy teljesítménynek?(egyébként 245-ös ilyen Corolla-kon ritkán, Inkább 195-205) Még korhû motorokból is vannak iszonyat erõsek. Ha még csak egy széria 2TéGét nézünk se jelenti azt, hogy elcsirkül egy ilyen keréktõl. Esetleg kevesebbet pörög induláskor? Az szerintem inkább pozitívum. (más a "kanyarvadászat").
Hidd el a "kis" 2T-G-m a nagy 195-ös papucsokkal se lusta
Nem is mondtam, hogy lusta lenne, csupán azt, hogy egy 120-150 lovas autó alá nem igazán van szükség 205-nél nagyobb gumira. És még annyira jól sem néz ki.
Mazda 323 BF turbo 4wd
Bár én õrült vagyok mert nálam nincs olyan, hogy túl nagy szárny, túl sok szélesítés vagy
túl széles kerék/felni. Maximum az összkép nincs egyensúlyban de az már más kérdés.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Bár én õrült vagyok mert nálam nincs olyan, hogy túl nagy szárny, túl sok szélesítés vagy
túl széles kerék/felni. Maximum az összkép nincs egyensúlyban de az már más kérdés.