Lámpa, izzó
- bagoly
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1991
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GLi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Sziasztok!
Szükségem lenne E9 Liftbackhez jobb oldali fényszóróra. Ja, és a levehetõ tetejû NDK turmixgép mintájára, állíthatóra. A gyári ugyebár horrorár, a Depo-ról meg mintha az lett volna a verdikt, hogy szeret rögtön örökmenetes lenni az állítócsavarja. Jó lenne gyári, valami használt, bontott, de gondolom, ritka. Mindenesetre, írjatok, ha valakinek van eladó, illetve várom a Depo-témában is a hozzászólásokat, hátha az lesz a vége. Mintha Matyi azt írta volna, hogy a gyáriból és a deposból készít hibridet...
Elõre is köszi!
Szükségem lenne E9 Liftbackhez jobb oldali fényszóróra. Ja, és a levehetõ tetejû NDK turmixgép mintájára, állíthatóra. A gyári ugyebár horrorár, a Depo-ról meg mintha az lett volna a verdikt, hogy szeret rögtön örökmenetes lenni az állítócsavarja. Jó lenne gyári, valami használt, bontott, de gondolom, ritka. Mindenesetre, írjatok, ha valakinek van eladó, illetve várom a Depo-témában is a hozzászólásokat, hátha az lesz a vége. Mintha Matyi azt írta volna, hogy a gyáriból és a deposból készít hibridet...
Elõre is köszi!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Talán tudok gyárit, de még utána kell járnom. Elég link a fazon, így nem ígérek biztosat.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nem veszik fel. De tegnap tudtam beszélni vele, így nem feledem. Ha van info, akkor írok.
Klubelnök

- Laic
- Gyakori látogató

Nah most hétvégén kihasználva a jó idõt letakarítottam a kocsit és megnéztem mi a helyzet a lámpákkal. Meg is találtam a két fogaskereket, de az alsóhoz (bal oldali lámpánál) nagyon nem fértem hozzá (aksi és levegõ szívó csõ miatt), de ezek szerint az lenne az oldal-állító. Viszont abba, pont mellette elektromos bekötés is van, az nem a magasság állító?Bandagoose írta:Villáskulccsal E11-en nehéz hozzáférni, egy hosszú, vékony csavarhúzóval célszerû.
Ha szemben állsz az autóval, a lámpatest hátulján, alul, kívül van az állító motor, egy kis gyufásskatulya méretû mûanyag kitüremkedés, ezen van egy horganyzott (rosszabb esetben rozsdás) fogaskerék, amihez egy kis résen keresztül épp hozzá tudsz férni a csavarhúzóval (a fogaskerék tetejéhez).
...
Az oldalirányú beállításra ugyanilyen fogaskerék szolgál szintén a lámpatest hátulján, de ehhez már nehezebb hozzáférni...
Reggelente a ködben látszik, hogy a bal fényszóróm erõsen jobbra tart, nem egyenesen kéne világítania?
Toyota Corolla 1,4 sedan E11 4E-FE
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nincs meg a lámpa sajnos
Az egész elejét hûtõmaszkostul (+4 lámpa) elvitték.
Klubelnök

- bagoly
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1991
- Autód felszereltségi jelölése: GLi
Oké, köszi! Akkor úgy néz ki, marad a depo, de azért elõtte futok még egy kört pár toyota szervízben, meg a munkahelyem flottáját kezelõ reálszisztémánál, múltkor is okosítottak az ablaktörlõ árán, hátha most is kalkulálnak valami barátságosabbat. Esetleg még körülnézek német e-bayen.Pacsker írta:Nincs meg a lámpa sajnosAz egész elejét hûtõmaszkostul (+4 lámpa) elvitték.
- Ghee
- Gyakori látogató

Nálam is úgy tûnik jobbra tart, de ha megnézel egy tompított fényszórós képet a neten, akkor nem biztos, hogy rosszul világít. Fallal szemben jobban lehet tesztelni.Laic írta:Nah most hétvégén kihasználva a jó idõt letakarítottam a kocsit és megnéztem mi a helyzet a lámpákkal. Meg is találtam a két fogaskereket, de az alsóhoz (bal oldali lámpánál) nagyon nem fértem hozzá (aksi és levegõ szívó csõ miatt), de ezek szerint az lenne az oldal-állító. Viszont abba, pont mellette elektromos bekötés is van, az nem a magasság állító?Bandagoose írta:Villáskulccsal E11-en nehéz hozzáférni, egy hosszú, vékony csavarhúzóval célszerû.
Ha szemben állsz az autóval, a lámpatest hátulján, alul, kívül van az állító motor, egy kis gyufásskatulya méretû mûanyag kitüremkedés, ezen van egy horganyzott (rosszabb esetben rozsdás) fogaskerék, amihez egy kis résen keresztül épp hozzá tudsz férni a csavarhúzóval (a fogaskerék tetejéhez).
...
Az oldalirányú beállításra ugyanilyen fogaskerék szolgál szintén a lámpatest hátulján, de ehhez már nehezebb hozzáférni...
Reggelente a ködben látszik, hogy a bal fényszóróm erõsen jobbra tart, nem egyenesen kéne világítania?
Nálam még az a furcsa, hogy a jobb oldali fényszóró elég rendesen bevilágítja az út szélén a táblákat - igaz ezt más autókban is tapasztaltam, de nem tudom ez mennyire normális...?
'00, EE111, 4E-FE, Harmony
- MEDVEEE
- Gyakori látogató

E9 hatchback hátsó lámpa (2db ) eladó, 2 db elsõ index:
http://kepfeltoltes.hu/110123/100_3483_ ... es.hu_.jpg
CE80 sedan
1C Diesel
1C Diesel
írj egy privit a hátsó lámpák árára!!:DMEDVEEE írta:E9 hatchback hátsó lámpa (2db ) eladó, 2 db elsõ index: