E11 - (1997-2002)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
És mik a fura hangok?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
De ha az olajgomba a rossz, akkor a nyomásod nem kicsi.
Klubelnök

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Azt leginkább a biztonság kedvéért, szûrõ is eléggé gatyásnak tûnt, meg olajcserét is kapott. Így most alapjáraton 2 bar, fordulaton 5 bar olajnyomás van.Pacsker írta:De ha az olajgomba a rossz, akkor a nyomásod nem kicsi.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Azzal akkor nem lesz gond. De még mindig nem értem miért volt kicsi. 10 ezer km alatt normál körülmények közt nem koszolódhat el a szûrõ ennyire. Jobban járjatok utána!
Klubelnök

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Hát pontosan én sem, úgyhogy most mászkálás van vele egy darabig csak kisebb távokon.Pacsker írta:Azzal akkor nem lesz gond. De még mindig nem értem miért volt kicsi. 10 ezer km alatt normál körülmények közt nem koszolódhat el a szûrõ ennyire. Jobban járjatok utána!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- lexuxka
- Visszajáró

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a 2000es kiadású ránc felvarrott Corollámon az elsõ dupla optikás lámpába ugyebár hb3 és hb4-es izzók mennek(most már tudom)!Most vettem bele xenon gázzal töltött kék izzókat h7-eseket
Aztán jött a meglepetés,hogy ez bizony nem oda való!Szóval a kérdésem az lenne,hogy ahova a hb-s izzókat betekerem foglalat az a lámpatestbe 3 csavarral kapcsolódik!?Annak a cseréjével nem tudnám a h7-es izzókat beletenni?Egyáltalán lehetséges ez?Vagy van ilyen átalakító szett esetleg?Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.:TOM
Olyan kérdésem lenne,hogy a 2000es kiadású ránc felvarrott Corollámon az elsõ dupla optikás lámpába ugyebár hb3 és hb4-es izzók mennek(most már tudom)!Most vettem bele xenon gázzal töltött kék izzókat h7-eseket
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Szia!lexuxka írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a 2000es kiadású ránc felvarrott Corollámon az elsõ dupla optikás lámpába ugyebár hb3 és hb4-es izzók mennek(most már tudom)!Most vettem bele xenon gázzal töltött kék izzókat h7-eseketAztán jött a meglepetés,hogy ez bizony nem oda való!Szóval a kérdésem az lenne,hogy ahova a hb-s izzókat betekerem foglalat az a lámpatestbe 3 csavarral kapcsolódik!?Annak a cseréjével nem tudnám a h7-es izzókat beletenni?Egyáltalán lehetséges ez?Vagy van ilyen átalakító szett esetleg?Elõre is köszönöm a válaszokat!
Nem igazán értem mit értesz hb-s izzó alatt. Nem tudom, hogy milyen izzó kellhet a felvarrott E11-be, de azt tudom, hogy a H4-es izzó két szálas (tompított-távolsági) , a többi nem. Egyszerre van benne H3 és H4 is? Az érdekes...
A nem H4-es izzók alakban és felfogatásban térnek el egymástól. Átalakítani, nem éri meg a lámpát és foglalatot, mert ehhez képest olcsón veszel oda való izzót.
A másik, hogy majdnem biztos, hogy nem oda esik majd a fényforrása oda nem illõ izzóval ahova kéne, és vakítani fogsz vagy nem fogsz látni. Esetleg a kettõ egyszerre... Remélem segítettem!
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
A ráncfellvarrottba két izzó kell, az egyik a tompítotté(külsõ oldali, HB3-as), a másik a reflektoré (belsõ oldali, HB4-es). Itt maga az izzó egybe van szerelve az aljzattal, csak a kábel csatlakozóját kell beletolni.
http://www.hqelektronik.hu/pic/159/15987HQ.PNG
A többiben Birkának igaza van, jobban jársz ha maradsz az oda illõ izzóval. Ebbõl is gyártanak nagy fényerejû, kék árnyalatú izzókat pl. a Tungsramnál.
http://www.hqelektronik.hu/pic/159/15987HQ.PNG
A többiben Birkának igaza van, jobban jársz ha maradsz az oda illõ izzóval. Ebbõl is gyártanak nagy fényerejû, kék árnyalatú izzókat pl. a Tungsramnál.
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

Tudja valaki biztosra, hogy az E11 lb és sedan futómûve között van-e eltérés? Mármint az alkatrészek csereszabatosak-e? Van fent ha.hu-n egy törött sedan, ami állítólag csak kb100ekm-t futott. Ha a futómû stimmel, és sértetlen is, lehet megvenném donornak. Csak jobb állapotú, mint a mi 3x annyit futott csacsink, és ráadásul lenne komplett motor+váltó+minden egyéb tartalékba.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
99,9 %-ra mondom hogy egyezik. De ne az én szavam döntsön!
Egyébként meg bemondásra nem feltétlen hinnék a 100 ezer km-ben. Azért nézesd át egy szakértõvel!
Egyébként meg bemondásra nem feltétlen hinnék a 100 ezer km-ben. Azért nézesd át egy szakértõvel!
Klubelnök

- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Szerbusztok!
Új vagyok még a fórumon, de tervbe van véve egy malaclámpás E11 vásárlása. Van is egy jelöltem hahu-ról. Harmony+elektromos ablak, levehetõ vonóhorog, vezérmûszíj csere után, japán gyártás, 175.000 km. Így képekrõl egyedül a fordulatszámmérõt, illetve a fedélzeti számítógépet hiányolom...
A kérdésem az lenne, hogy gyárilag volt-e benne fedcomp? Ha volt akkor mit tud? Mennyire pótolható?
A másik a fordulatmérõ. Gondolom komplett mûszeregységet kell cserélni hozzá... Árban, munkában mennyire szörnyû eset?
Másrészt a km óra megmarad? Futott km-ek miatt.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Sorry a sok kérdésért.
Új vagyok még a fórumon, de tervbe van véve egy malaclámpás E11 vásárlása. Van is egy jelöltem hahu-ról. Harmony+elektromos ablak, levehetõ vonóhorog, vezérmûszíj csere után, japán gyártás, 175.000 km. Így képekrõl egyedül a fordulatszámmérõt, illetve a fedélzeti számítógépet hiányolom...
A kérdésem az lenne, hogy gyárilag volt-e benne fedcomp? Ha volt akkor mit tud? Mennyire pótolható?
A másik a fordulatmérõ. Gondolom komplett mûszeregységet kell cserélni hozzá... Árban, munkában mennyire szörnyû eset?
Másrészt a km óra megmarad? Futott km-ek miatt.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Sorry a sok kérdésért.