Szólítsd Skorpiókirálynakbagoly írta:Kösz, írok neki pü-t, remélem, nem veszi rossz néven.
Egyéb látvány
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
És hol dolgozol?bagoly írta:Remélem, jó helyre írok... Innen, ahol dolgozom, egy sarokra, a Práter utcában láttam ma már másodszor egy CPJ rendszámú, piros E9 LB GTi-t, bazinagy Corolla Club matricával (kettõ után nem lehet véletlen, hogy ott áll). Akárki is az illetõ, ha gondolja, bármikor beugorhat egy kávéra.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nagyon OFF, de!
Ma Rákoskeresztúrtól 14. kerületig befogtam egy Lotus Omega-t.

Aki tudja, az tudja. Mégiscsak egyéniség. Alig van már belõlük pár darab (épp 1 hónapba ültem Frool-ék szervízében 1-be
). No de ez. Ápolt, szép, letisztult autó. Minden gyári, egyedül nagy batár vödrös felnik (bár lehet az is gyári), 255-285-as gumikkal. Láttam, hogy hévtégi autó, így a fogyi nem számít. Felüljáróra fölfele tempóztunk, 80-nál odalépett és beriszálta a popót
Még Kiki is megjegyezte, hogy mi ez. A Turbo miatt alulról, nyomatékból. Nem volt ám fordulaton. Brutál látvány volt.
Eljátszotta párszor. Dinamikusan haladtunk, elõztünk mindenkit, fura módon tartottam vele az iramot, de azért 1-2 gyorsításnál látszott, hogy esélyem nem lenne
Amire rájöttem, hogy videózni kéne, beértünk a "forgalomba". Onnantól óvatosba nyomta, de azért ha kell a két hátsó lámpát és a rendszámtáblát közzé teszem múviban
.
Jó látni, hogy mindenki másnak csak egy régi fos kõmûves Opel és szerintem 20 emberbõl csak 1 hallott róla.
Amikor még nem volt se jutub, se gugli, amikor még betárcsázós modemek legelsõ generációja volt, életem elsõ videója is ez volt:
Ma Rákoskeresztúrtól 14. kerületig befogtam egy Lotus Omega-t.

Aki tudja, az tudja. Mégiscsak egyéniség. Alig van már belõlük pár darab (épp 1 hónapba ültem Frool-ék szervízében 1-be
Eljátszotta párszor. Dinamikusan haladtunk, elõztünk mindenkit, fura módon tartottam vele az iramot, de azért 1-2 gyorsításnál látszott, hogy esélyem nem lenne
Jó látni, hogy mindenki másnak csak egy régi fos kõmûves Opel és szerintem 20 emberbõl csak 1 hallott róla.
Amikor még nem volt se jutub, se gugli, amikor még betárcsázós modemek legelsõ generációja volt, életem elsõ videója is ez volt:
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- bagoly
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1991
- Autód felszereltségi jelölése: GLi
Láttam ma egy gyönyörû, (asszem) aranyfüst metál E10 sedant Dunakeszin, de... Nem toyota embléma volt az elején, hanem valami "fura", mint egy stilizált kaspó és abban valami. Már elsõre is furcsa volt az orra, azért néztem meg (már amennyire lehetett) tüzetesebben és ekkor tûnt fel a más embléma. Ahol én haladtam, arra merõleges utcából kanyarodott ki, szóval nem tudtam rendesen megfigyelni. Ami biztos, hogy gyönyörû állapotban volt és hatalmas kucsmás néni vezette és szerintem nem buherált volt az a grillrács (értem ezalatt pl. a "vauxhallosított" opeleket).
Mi volt az? Vagy csak én akartam valami szokatlant látni?
Mi volt az? Vagy csak én akartam valami szokatlant látni?
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Ez a kép ugye nem magyar? E9 Geo Prizm Smallport? Ha magyar küld a linket 
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)