mé vagytok ennyire beindulva erre?
az autómon sajnos 1000 más megoldanivaló gond van..vagy legyünk dzsentrik és vegyük meg ezt?
más e9 sedan tulaj nincs a klubban?
Az újév elsõ napja újabb alkatrész igényt támasztott. A középsõ konzol bal oldali szellõzõ rostélya a kezemben maradt. Öreg volt a mûanyag és ménkû hideg az idõ, ez együtt elég volt.
Szóval van valakinek szólóban vagy párban?
Sajna megint lekéstem, tegnap este 22:00-kor valaki elvitte a bal elsõ ajtót...francba, de nagyon korrekt a srác, ajtókat 2-3k-ért ad és mondta, hogy tényleg vas árában mehet a dolog, aki több dolgot visz annak nagy kedvezmény 18. ker. Budapest...talán más talál benne valamit még...
Felejtsd el, hogy tegnap vitték el. Többször azt mondja, amit hallani szeretnél.
Nekem is tartozik pár alkatrésszel, és többeknek is van rossz tapasztalata vele.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sajna megint lekéstem, tegnap este 22:00-kor valaki elvitte a bal elsõ ajtót...francba, de nagyon korrekt a srác, ajtókat 2-3k-ért ad és mondta, hogy tényleg vas árában mehet a dolog, aki több dolgot visz annak nagy kedvezmény 18. ker. Budapest...talán más talál benne valamit még...
Úgy látom te elõbb fogsz ajtót találni, mint én kilincset, úgyhogy ha megvan és nem kell én vevõ leszek rá.
Köszi
Sztreha
Csak már lenne meg az a .......... ajtó bármit odaadok a vason kívül, pláne, hogy már mûszakilag rendbe lett téve az autó, tehát már csak lakat+fény, de ugye ajtó alját lakatossal hajtogatni drágább mint venni egy bontottat!
Engem tuti szivat valaki...íme gyári ÚJ (mihez nem tudom, de 87-92 corolla) jobbos elsõ hátsó ajtó!!! Link új ajtó jobb elsõ-hátsó Bal elsõ mikor lesz már????????
Nézem én is neked folyton, de ez tényleg szemtelenség
Az vígasztaljon, hogy nagyobb eséllyel Sedan/hatchback, ami neked nem jó
Klubelnök
Feco írta:Minden eladó motor alkatrészenként egyébként mûködik.
Belsõ rész korához képest szép.
És minden egyéb.
Sajnos nincs internetem ezért csak telefonon lehet érdeklõdni.
Hétköznap 4 órától hétvégén bármikor.
tel: 0670-281-9505
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem