Hát a szilveszter valószínűtlen sajnos, kisgyerekkel nagy út (ottalvós) nem oké, gyerek nélkül meg ki van zárva.
De fogunk azért találkozni.
"...és ezt vehetik fenyegetésnek..."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gelo 2007 nov. 14, 08:08 pm-kor.
jó rég írtam már, tudjátok az technikusi évek nehézségei, születésnapok , egyebek:) , van egy jó hírem, legkésőbb karácsonyra meglesz a kocsi:) és akkor már én is tudok menni a talikra meg ilyenek:) Aktiválódok:D:D:D
Ha a Pólus el is maradt, de (egyenlőre) Lajos, CindR ás Anzsi kimegyünk a Hajógyárira. Ha van kedved, gyere velünk, utánunk. Egy elérhetőség: vodafone/323-8039 ha jönnél... Várunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andoriusz 2007 nov. 18, 12:05 pm-kor.
Ha a Pólus el is maradt, de (egyenlőre) Lajos, CindR ás Anzsi kimegyünk a Hajógyárira. Ha van kedved, gyere velünk, utánunk. Egy elérhetőség: Voda /323-8039 ha jönnél... Várunk!
Csak egy tanács: ha jót akarsz magadnak (=nem akarsz rosszat), akkor telszámot (bármilyen) fórumra a max "hetven / háromhuszonhárom..." vagy "Voda / 323..." - a lényeg, hogy a robotok számára nem kereshető - formátumban írj. Az embeti lények meg úgyis értik
Ha a Pólus el is maradt, de (egyenlőre) Lajos, CindR ás Anzsi kimegyünk a Hajógyárira. Ha van kedved, gyere velünk, utánunk. Egy elérhetőség: Voda/323-8039 ha jönnél... Várunk!
Csak egy tanács: ha jót akarsz magadnak (=nem akarsz rosszat), akkor telszámot (bármilyen) fórumra a max "hetven / háromhuszonhárom..." vagy "Voda / 323..." - a lényeg, hogy a robotok számára nem kereshető - formátumban írj. Az embeti lények meg úgyis értik
Üdv:
Szia,
köszi az infót és a tanácsot
Tel szám megváltoztatva!
Helló mindenki,
örülök hogy végre tudtunk találkozni.
A Zasszony is jól érezte magát, és üdvözöl mindenkit mégegyszer.
Legközelebb talán tovább is tudunk maradni.
CindR:
Megnéztem itthon az autó (gyárilag hozzáadott) könyvét, nem találtam semmi adatot benne a csomagtartó pontos méretét illetően, amit mondtam a 460/1500 l-ről arra csak "úgy emlékszem".
De NAGYON sok cucc elfér benne, elhiheted...