Bocs Csocsó! Véletlenül a tiedet szerkesztettem. Tehát a végleges:
Elsõ csapat
- Pacsker
- Mono
- Mr. Mázli
- Biagio
- Frool
- Walaky
- W Attila
- Csocso
Második csapat:
- Sancy
- Évi
- Luki
- Bubidisc
- Zoo
- Bohi
- Bardos6
- horvatht??
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
A helyszínen elintézed a cseréidet. Tudom, hogy csak Csocsó p...ját akarod szétlõni
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"E hét csütörtökén harmadik alkalommal igyekszünk megtölteni a MAFC Autósport Technikai Szabadegyetemének elõadótermét.
Téma, az elsõ két elõadásról átcsúszott, teljes alkalmat igénylõ kenés, hûtés lesz.
A mostani alkalommal Havassy Péter mellett elsõ vendég elõadónk, Kisdeák Lajos a Mûegyetem Vegyészmérnöki Karának volt tanára, a MOL kenéstechnikai vezetõje, tartja az elõadást. Személyén keresztül egyáltalán nem közismert, de változatlanul közérthetõ ismereteket szerezhetünk a kenéstechnikáról, ami gyökeresen változtathatja meg a résztvevõk alapfelfogását ezzel, a szakemberek számára is helyenként ködös határterületként számon tartott témáról.
Mindenkit várunk, hívunk elõadásunkra, 18.00 órától a Mûegyetem CH-Max elõadótermébe!"
Valószínû ott leszünk páran.
Slampi, ha lehet foglaltatni, tedd már meg légyszi!
Klubelnök