Bontók
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

Japkeréknél voltam ma, vannak olyan dolgok amit sztem érdemes elhozni, itt van pár kép is:
E8 liftback, 2 db van kék meg piros, egyik diesel, másik benzós, a diesel elég jó allapotba van, bár eléggé széthordták már.

AE82 s van 2 egyik sima, másik GT!, a GT köszöbök megvannak, meg 1 db szélesítõív is, Ja éás hátsó szélesített GT lökös is van, nekem nincs gusztosom a liftbacra feltenni,de akinek inge vegye magára, 3-4 ezerért meg lehet alkudni, meg spoilerek stb... meg ami kell belõle, olajhûtõbõl van v 5 db, kb össze lehetne belõlük takni 1 fél autót is akár

Starletbõl is van diesel is meg ben.. is, sztem sok használható van bennük, a diesel motor szinte 1:1 be kivehetõ, mer amilyen állatok odavitték a jó kocsiajikat....nem is értem,ott meg csak eszi a rozsda!

E9 bõl is van 2 HB, meg ezek is:!!!

Na ezekbõl a wagonokból dunát lehetne rekeszteni, egy ilyet elfogadnánk, és alkatrész is van hozzá rendesen, állandó összkerekes stb..
És a kedvenc, 2 Supra is hever egymáson, még lehet belõlük pecázni.. szegények

Még lehetne 1001 képet készíteni,most ennyire volt idõm,motortartó bakot nem találtam, ha vki tudna E8 1c hez elsõ kéne görgõs az szólhat nyugodtan
E8 liftback, 2 db van kék meg piros, egyik diesel, másik benzós, a diesel elég jó allapotba van, bár eléggé széthordták már.

AE82 s van 2 egyik sima, másik GT!, a GT köszöbök megvannak, meg 1 db szélesítõív is, Ja éás hátsó szélesített GT lökös is van, nekem nincs gusztosom a liftbacra feltenni,de akinek inge vegye magára, 3-4 ezerért meg lehet alkudni, meg spoilerek stb... meg ami kell belõle, olajhûtõbõl van v 5 db, kb össze lehetne belõlük takni 1 fél autót is akár

Starletbõl is van diesel is meg ben.. is, sztem sok használható van bennük, a diesel motor szinte 1:1 be kivehetõ, mer amilyen állatok odavitték a jó kocsiajikat....nem is értem,ott meg csak eszi a rozsda!

E9 bõl is van 2 HB, meg ezek is:!!!

Na ezekbõl a wagonokból dunát lehetne rekeszteni, egy ilyet elfogadnánk, és alkatrész is van hozzá rendesen, állandó összkerekes stb..
És a kedvenc, 2 Supra is hever egymáson, még lehet belõlük pecázni.. szegények

Még lehetne 1001 képet készíteni,most ennyire volt idõm,motortartó bakot nem találtam, ha vki tudna E8 1c hez elsõ kéne görgõs az szólhat nyugodtan
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Kivéve a Gti-nBandagoose írta:Szegény autók
Üllõn is van egy japán bontó, nem túl nagy és nem túl közismert sem, de van egy-két öreg Toyota. Én anno egy Wagonból kukáztam az elsõ kanyarstabilizátoromat az E9 Liftbackbe (mert ha még valaki nem tudná, gyárilag nincs ám benne...)
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Lehet, és igazából hozzá akartam tenni, hogy lehet, hogy 4A-FE-n is van, mert az enyém 2E-E volt csak...Pacsker írta:Kivéve a Gti-nBandagoose írta:Szegény autók
Üllõn is van egy japán bontó, nem túl nagy és nem túl közismert sem, de van egy-két öreg Toyota. Én anno egy Wagonból kukáztam az elsõ kanyarstabilizátoromat az E9 Liftbackbe (mert ha még valaki nem tudná, gyárilag nincs ám benne...)
Viszont be lehet építeni, úgyhogy rajta!
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- Pepe
- Aktív fóruméletet élõ

Én vásároltam abban a japán bontóban Üllõn! Ott vettem a két elsõ nyúlványomat anno, de nem valami barátságosak a fõnöknek meg ilyen dollárok vannak a szemeiben kb és szinte semmit nem akart engedni semmibõl amit vettem pedig akkor ott hagytam 45-50ezret és azt hiszem 2ezret engedet az egészbõl. És nem mondanám, hogy annyira olcsóak voltak az áraik...Bandagoose írta:Szegény autók
MR2 - 2001
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Most fejbõl nem megy sajna.
Ha mész be Üllõre a régi 4-esen (ami vecsésrõl megy ki és 2 sávos), akkor ahogy beérsz a településre balra lesz. Látni fogod a sok autót. A lakott terület elsõ épülete bal kéz fele. (ne álj meg a kapufelhajtón, menj be nyugodtan!)
Ha mész be Üllõre a régi 4-esen (ami vecsésrõl megy ki és 2 sávos), akkor ahogy beérsz a településre balra lesz. Látni fogod a sok autót. A lakott terület elsõ épülete bal kéz fele. (ne álj meg a kapufelhajtón, menj be nyugodtan!)
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nem Mitsu GTO/3000GT-re gondolsz? Az van nekik sok!
Klubelnök

- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

Az üllõi bontóba voltam a méknap és csak néztek mit akarok. Csak 2000 feletti évjáratokat tartanak. De a 3000gtbõl 3 állt a bejáratnál.
Ezúton felajánlom, ha valakinek kell valami alkatrész, esetleg nincs ideje elmenni érte, ha összejön egy adag elmegyek érte, japkerbe szoktam járni, nincs lehetetlen, csak fel kell írnom a bevásárlólistára prvibe, névvel telszámmal, és meglátom mit lehet kapni.
Ezúton felajánlom, ha valakinek kell valami alkatrész, esetleg nincs ideje elmenni érte, ha összejön egy adag elmegyek érte, japkerbe szoktam járni, nincs lehetetlen, csak fel kell írnom a bevásárlólistára prvibe, névvel telszámmal, és meglátom mit lehet kapni.
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+