E9es corimba akarok két elso ablakemelot. havernak van és nagyon bejovos. ha vkinek van bontott vagy tapasztalata beszerelésről kérem írjon pár szót
Üdv
E9? 2 ajtós? 3-4?
Csak két ajtósba létezett előre, a többibe csak 4 elektromos létezett. Kérdezd Totyát, vagy Harkányi Viktor tagunkat.
Ugye nem arról az autóról van szó, mint ami a képen van?! Az E8
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
E9? 2 ajtós? 3-4?
Csak két ajtósba létezett előre, a többibe csak 4 elektromos létezett. Kérdezd Totyát, vagy Harkányi Viktor tagunkat.
E9? 2 ajtós? 3-4?
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
E12 Corollaban az ablakemelõlezáró, vagy nem tudom hogy hívják. Idõnként beragad, és a gomb elveszti a funkcióját. Beragad és nem ugrik vissza. És kb ha 20-50 megnyomod akkor ugrik vissza. Tud valaki erre valamit?
Egyszer már néztem, de semmi rendelleneset nem láttam rajta.
E12 Corollaban az ablakemelõlezáró, vagy nem tudom hogy hívják. Idõnként beragad, és a gomb elveszti a funkcióját. Beragad és nem ugrik vissza. És kb ha 20-50 megnyomod akkor ugrik vissza. Tud valaki erre valamit?
Egyszer már néztem, de semmi rendelleneset nem láttam rajta.
Lehet az is elég, ha kiszeded és befújkálod valamivel. WD40 ilyesmi...
Sõt!
Lehet ki se kell szedni!