A story úgy kezdõdött, hogy itt a kerültben van néhány régi barátom akik igen csak toyota FAN-ok 2 CELICA 2 SUPRA de nem csak toyota hanem autó Fan-ok is minden ami 4 kerék és gurul nekik jöhet de persze mind regebbi és szemet gyönyörködtetõ darabok.
Elsõ autóm egy AE92 4AFE volt de sajnos a vásárlás sem sikerült a legjobban mert a kaszni szó szerint rommá volt rohadva de a motor amiben 326,000 km volt egyszerûen lenyûgözött, hogy még most is megálja a helyét és simán odaver egy BMW-t is
Az AE92 sajnos balesetet szenvedett és javíthatatlanná vált ezután sokáig nem volt kocsim nézegettem folyamatosan a használtauto.hu-t de vagy épp nem volt pénzem egy olyanra ami tetszett is volna vagy épp nem volt olyan ami tetszene míg egyik nap msn-en kaptam egy linket evvel a szöveggel.
Tomi ez neked lett felrakva!!!!
És egy link a mostani kocsimról, hogy eladó 145,000-ft. ért összeállt a kép és tényleg nekem volt felrakva hívtam is gyorsan a telefonszámot, hogy megérdeklõdjem megvan e még a gép. Megvolt
Szóval így került hozzám ez a gép és felújításon töröm a fejem csak ugye vannak azok a fránya pénzügyek.
Hibái: Valahol a motornál és a váltónál csöpög az olaj még nem volt idõm tüzetesebben megnézni, hogy hol lehet a probléma forrása. Meg van egy ilyen kis vékony stabilizátor rúd ami el van törve a bal elsõ félfûgesztesnél nem tudom, hogy olyat honnan fogok szerezni.
Eggyenlõre ennyi.
Köszönöm a szívélyes fogadtatást!

KE11 Sedan